Verwezenlijk je Levensopdracht
behandeling

Iedereen heeft moeilijke momenten in zijn of haar leven. Hieruit kunnen trauma's zoals angsten, emoties en boosheid overblijven.

Dit onverwerkt verleden belet je volledig in het ‘nu' te zijn. Het vraagt continu je aandacht en trekt je daarmee het verleden in. Het bestuurt je op deze wijze en maakt het zodoende moeilijker je opdracht(en) in het leven te vervullen.

Transmutatie onverwerkt verleden


De Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling transmuteert in één keer het gehele onverwerkte verleden. Alsof in een donkere kamer het licht wordt aangedaan, waardoor het donker verdwijnt.

Bijna 90% van jouw verleden laat je direct los na de behandeling. Deze last glijdt meteen van je af.
Wat overblijft, zijn de meest intense

ervaringen uit zowel dit als voorgaande levens. Dit verleden is ook getransmuteerd, maar moet nog één maal onder ogen gezien worden, voordat het losgelaten kan worden.

Bas en Maria van Woelderen ontwikkelen en geven de afstandsbehandelingen van het Wholism Project.

Door het verwerken van ons verleden ontstaat er een open verbinding vanaf het eerste moment van het leven tot aan het denkbeeldige moment in de toekomst dat wij al onze opdrachten in het leven hebben vervuld. Door deze open verbinding kan onze ziel ons veel eenvoudiger naar onze opdrachten in ons leven leiden. De barrières, die het onverwerkte verleden op het zielenniveau vormde, zijn weg.


Het belangrijkste resultaat is een diepe innerlijke vrede en zelfverwezenlijking, dus werkelijk worden wie jij bent. Door de ballast van het verleden af te werpen, kom je in je eigen kracht te staan en kun je een volledig nieuwe start maken.

Energetische blokkades tussen jou en jouw ziel

Daarnaast lost de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling energetische blokkades op die tussen jou en het contact met de informatie van jouw ziel in staan.

Door het oplossen van deze energetische blokkades kan je ziel jou beter naar de opdrachten in je leven leiden.

Naast deze energetische blokkades heeft ongeveer de helft van alle mensen ook fysieke blokkades die de ontvangst van de informatie van de ziel belemmeren.
Deze fysieke blokkades worden opgelost door de Zielenstem behandeling.

Na het oplossen van deze blokkades kun je je nog beter door jouw ziel laten leiden en kun je meer openstaan voor het Goddelijke.

Beide ouders

Als beide ouders de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling vóór de geboorte hebben ontvangen, hoeft de baby deze behandeling niet meer te ontvangen.
De Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling kan ook prima tijdens de zwangerschap ontvangen worden.

Lees meer over de mogelijkheden die het Wholism Project biedt om de komst van een baby zo goed mogelijk voor te bereiden.

Kinderen

Deze behandeling is ook heel geschikt voor kinderen. Zij gaan soepel en snel door de verwerkingsprocessen heen en kunnen door deze behandeling meer zichzelf zijn.

Dieren

De Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling is ook geschikt voor dieren.
Lees meer: Verbindingen en behandelingen voor dieren.

Zielenniveau


De Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling helpt je om je verleden op zielenniveau te verwerken.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.

Lees meer: Over levens heen

Meer lezen over deze behandeling?

Lees het boek van Bas van Woelderen: Verwezenlijk je Levensopdracht

Traject

De Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling bedraagt € 140,-.

Medicijnen neutraliseren 

Sinds juli 2010 kan iedereen die een behandeling van ons ontvangen heeft medicijnen en vaccinaties neutraliseren, zoals je dat ook met de Vitalisatie Verbinding, de Kracht Verbinding of met Ozaliet en Be-O-liet kunt doen.

Je doet dat door je op het medicijn of de vaccinatie te richten en (innerlijk) te vragen of het medicijn of de vaccinatie geneutraliseerd kan worden.

Door deze neutralisatie worden de bijwerkingen van medicijnen en vaccinaties veel kleiner of verdwijnen helemaal. Dit kun je ook doen voor antibiotica, amalgaam en andere giftige stoffen in het lichaam, zowel voor jezelf als voor anderen. De aanwezige stoffen verzwakken je dan niet meer, doordat ze op energetisch niveau geneutraliseerd zijn door jouw transmutatie.


Dit vermogen ontstaat na elk van onze behandelingen en exclusief behandelingen voor bedrijven met meerdere werknemers, zoals bijvoorbeeld de Kosmische dag Bedrijfsvoering behandeling.

Aquarius Labyrint

De energie van het Aquarius Labyrint werkt ondersteunend bij de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling.
Hier lees je meer over dit symbool en kun je een foto downloaden.

Tegelijkertijd andere therapieën

In het artikel ‘Combinatie van onze behandelingen met andere therapieën' staan belangrijke mededelingen voor:

  • mensen die naast deze behandeling ook andere therapieën volgen
  • mensen die reguliere medicijnen gebruiken
  • therapeuten
  • mensen die niet beroepsmatig anderen helpen met therapieën