Verwezenlijk je Levensopdracht
behandeling

Iedereen heeft moeilijke momenten in zijn of haar leven. Hieruit kunnen trauma's zoals angsten, emoties en boosheid overblijven.

Dit onverwerkt verleden belet je volledig in het ‘nu' te zijn. Het vraagt continu je aandacht en trekt je daarmee het verleden in. Het bestuurt je op deze wijze en maakt het zodoende moeilijker je opdracht(en) in het leven te vervullen.

Transmutatie onverwerkt verleden


De Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling transmuteert in één keer het gehele onverwerkte verleden. Alsof in een donkere kamer het licht wordt aangedaan, waardoor het donker verdwijnt.

Bijna 90% van jouw verleden laat je direct los na de behandeling. Deze last glijdt meteen van je af.
Wat overblijft, zijn de meest intense

ervaringen uit zowel dit als voorgaande levens. Dit verleden is ook getransmuteerd, maar moet nog één maal onder ogen gezien worden, voordat het losgelaten kan worden.

Bas en Maria van Woelderen ontwikkelen en geven de afstandsbehandelingen van het Wholism Project.

Door het verwerken van ons verleden ontstaat er een open verbinding vanaf het eerste moment van het leven tot aan het denkbeeldige moment in de toekomst dat wij al onze opdrachten in het leven hebben vervuld. Door deze open verbinding kan onze ziel ons veel eenvoudiger naar onze opdrachten in ons leven leiden. De barrières, die het onverwerkte verleden op het zielenniveau vormde, zijn weg.


Het belangrijkste resultaat is een diepe innerlijke vrede en zelfverwezenlijking, dus werkelijk worden wie jij bent. Door de ballast van het verleden af te werpen, kom je in je eigen kracht te staan en kun je een volledig nieuwe start maken.

Energetische blokkades tussen jou en jouw ziel

Daarnaast lost de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling energetische blokkades op die tussen jou en het contact met de informatie van jouw ziel in staan.

Door het oplossen van deze energetische blokkades kan je ziel jou beter naar de opdrachten in je leven leiden.

Naast deze energetische blokkades heeft ongeveer de helft van alle mensen ook fysieke blokkades die de ontvangst van de informatie van de ziel belemmeren.
Deze fysieke blokkades worden opgelost door de Zielenstem behandeling.

Na het oplossen van deze blokkades kun je je nog beter door jouw ziel laten leiden en kun je meer openstaan voor het Goddelijke.

Beide ouders

Als beide ouders de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling vóór de geboorte hebben ontvangen, hoeft de baby deze behandeling niet meer te ontvangen.
De Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling kan ook prima tijdens de zwangerschap ontvangen worden.

Lees meer over de mogelijkheden die het Wholism Project biedt om de komst van een baby zo goed mogelijk voor te bereiden.

Kinderen

Deze behandeling is ook heel geschikt voor kinderen. Zij gaan soepel en snel door de verwerkingsprocessen heen en kunnen door deze behandeling meer zichzelf zijn.

Dieren

De Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling is ook geschikt voor dieren.
Lees meer: Verbindingen en behandelingen voor dieren.

Beginverergering behandeling

De Beginverergering behandeling vermindert alle verergeringsreacties die kunnen optreden bij alle:

en

van het Wholism Project.

Er kunnen nog wel onverwerkte gevoelens naar boven komen, maar die voelen veel neutraler, die houden jou niet meer in hun greep. Je kunt er als het ware op afstand naar kijken.

De Beginverergering behandeling is dus een aanrader voor iedereen die gebruik maakt van de mogelijkheden van het Wholism Project.

Als er veel bij jou loskomt door de Wholistische bewegingsoefeningen, voelt dat na de ontvangst van de Beginverergering behandeling duidelijk veel lichter. Het wordt dan nog plezieriger om deze oefeningen te doen.

Lees meer: Beginverergering behandeling

Zielsniveau


De Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling helpt je om je verleden op zielsniveau te verwerken.

Wil je ook je verleden op de diepere niveaus zoals het wezensniveau en het eenheidsniveau verwerken, dan kun je na de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling de Goddelijke Wezensheling en vervolgens de Goddelijke Verbindingsimpuls aanvragen.

De Spiegel behandeling of de Spiegel Patroon behandeling helpen je ziel zich verder te ontwikkelen.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.

Lees meer: Over levens heen

Meer lezen over deze behandeling?

Lees het boek van Bas van Woelderen: Verwezenlijk je Levensopdracht

Eerst voelen dan beslissen

Het is mogelijk om de energie van deze behandeling van te voren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze behandeling ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - die een behandeling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 

De integratietijd van de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling is drie maanden.
Ons advies is daarom om na de ontvangst van deze behandeling drie maanden geen andere diepgaande energetische behandelingen te ondergaan.

Tijdens de Integratietijd van deze behandeling is het wel mogelijk om behandelingen 'zonder integratietijd' te ontvangen. Dit zijn behandelingen die op zo'n specifiek gebied werken, dat zij de integratie van andere behandelingen niet verstoren.
De tekst Behandelingen zonder integratietijd geeft een overzicht van alle behandelingen die je vlak vóór of na een andere behandeling kunt ontvangen.

Daarnaast mag na een maand een Transmutatie Channeling ontvangen worden uit de categorie Transmutatie Channelingen voor specifieke problemen.
Transmutatie Channelingen zijn diepgaande behandelingen, maar omdat ze over één specifiek onderwerp gaan, verstoren ze de integratie van de voorgaande behandeling niet.
 

Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke behandeling geactiveerd worden.
Zij werken ondersteunend op het proces van de behandelingen.

Uitwerkingstijd 

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - waarin je door de ontwikkelingen van een behandeling gaat en op een behandeling kunt blijven reageren.
Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een behandeling kunt verwachten. Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.

Er is geen uitwerkingstijd te noemen voor de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling, omdat er nog een aantal vervolg poorten en impulsen zijn, die je automatisch ontvangt als je er aan toe bent en er op zielsniveau voor kiest. Je kunt meer lezen over deze poorten en impulsen onder het kopje ‘Wat krijg je hiervoor?

Uitwerking van de behandeling

Onze behandelingen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de behandeling ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de behandeling jou doorheen zal leiden.

Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de behandeling ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen. De resultaten van de behandeling volgen steeds op de momenten waarop je weer door een stukje van deze ontwikkelingen heen bent gegaan.

Omdat iedereen anders reageert op de ontwikkelingen van een behandeling, verschilt het ook van persoon tot persoon hoe hij of zij de effecten van de behandeling ervaart. Als je angstig bent voor de gevoelens die naar boven komen tijdens ontwikkelingen kun je tijdelijke verergeringsreacties ervaren.

Lees meer:
Uitwerking van de behandeling
Gedeelde verantwoordelijkheid
Verschillende reacties op een behandeling

Begeleiding na de behandeling

Als je na ontvangst van de behandeling vragen hebt over de uitwerking van de behandeling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.
Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

Aanvragen


Onze behandelingen worden altijd op afstand gegeven.
 

Als je deze behandeling aanvraagt, mail ons dan ook een recente foto waar jouw gezicht duidelijk zichtbaar op is.
Vermeld daarnaast je vaste netnummer of je Skype adres, zodat we even contact met je kunnen opnemen.
E-mail: basmaria@wholismproject.nl Kosten

€ 120,-

Wat krijg je hiervoor?

  • De 'Verwezenlijk je Levensopdracht' behandeling
  • 
De gave om te transmuteren en de gave om medicijnen en vaccinaties te neutraliseren (zie hieronder)
  • 
Het 'Verwezenlijk je Levensopdracht' boek voor € 14,- (inclusief verzendkosten) in plaats van € 20,-. (zie hieronder)
  • 
E-mail begeleiding indien noodzakelijk

  • Alle continue ‘updates' die Bas en Maria in de loop van de tijd toevoegen aan de 'Verwezenlijk je Levensopdracht' behandeling. 
Wanneer je er aan toe bent en er op zielenniveau voor kiest:

  o De impuls om het verleden vóór de planetaire en kosmische levens te transmuteren
 

o De Goddelijke Besturingsimpuls, waardoor ook onze rationele kant door het Goddelijke bestuurd wordt

  o De Liefdespoort, waardoor een dieper en beter voelbaar contact met het Goddelijke ontstaat
  o De Liefdesimpuls doorbreekt eventuele patronen om vanuit angst te denken
  o De Eenheidspoort laat je één met Al voelen


Voor belangrijke vragen kun je ons mailen: basmaria@wholismproject.nl.

Terug naar Uitwerkingstijd

Boek 'Verwezenlijk je Levensopdracht' bestellen bij een afstandsbehandeling

Het boek 'Verwezenlijk je Levensopdracht' kan voor € 14,- (inclusief verzendkosten) in plaats van € 20,- (inclusief verzendkosten) besteld worden als je de 'Verwezenlijk je Levensopdracht' behandeling ontvangt.

Dit aanbod geldt alleen in Nederland. Buiten Nederland wordt € 10,- plus de verzendkosten gerekend.

Bestel je tegelijkertijd het boek Spiritueel Intelligente Materie dan betaal je € 28,- inclusief verzendkosten voor beide boeken. Een korting van € 12,-.

Buiten Nederland betaal je € 25,- plus de verzendkosten.

Deze kortingen worden alleen gegeven als de bestelling voor de boeken tegelijkertijd gedaan wordt met de aanvraag van de 'Verwezenlijk je Levensopdracht' behandeling. 

Zend hiervoor een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl

Let op


Als je een Ozaliet hanger draagt, adviseren we je om na het ontvangen van de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling over te stappen op de Vitalisatie Verbinding of een Be-O-Liet hanger. Als je een Ozaliet Aquarius Staf gebruikt, adviseren we je om deze nu te vervangen door de Kracht Verbinding of door een Be-O-liet Aquarius Staf.


Je kunt je Aquarius staf heel voordeling vervangen door de Kracht Verbinding door middel van een update.
Ieder product heeft een opvolger gekregen in de vorm van een overeenkomstige Verbinding. De Vitalisatie Verbinding ‘vervangt’ zowel Ozaliet hangers en keukenzout als Be-O-liet hangers en keukenzout. De Kracht Verbinding is de opvolger van de Ozaliet Aquarius Staf en de Be-O-liet Aquarius Staf.

Bij Verbindingen is het dus niet nodig om te kiezen tussen de Ozaliet en Be-O-liet energie.
Zowel de Vitalisatie Verbinding als de Kracht Verbinding bevatten beiden zowel de energie van Ozaliet als Be-O-liet. Je ontvangt daarbij automatisch precies wat jij nodig hebt. Deze Verbindingen blijven gedurende je hele leven werkzaam.

Medicijnen neutraliseren 

Sinds juli 2010 kan iedereen die een behandeling van ons ontvangen heeft medicijnen en vaccinaties neutraliseren, zoals je dat ook met de Vitalisatie Verbinding, de Kracht Verbinding of met Ozaliet en Be-O-liet kunt doen.

Je doet dat door je op het medicijn of de vaccinatie te richten en (innerlijk) te vragen of het medicijn of de vaccinatie geneutraliseerd kan worden.

Door deze neutralisatie worden de bijwerkingen van medicijnen en vaccinaties veel kleiner of verdwijnen helemaal. Dit kun je ook doen voor antibiotica, amalgaam en andere giftige stoffen in het lichaam, zowel voor jezelf als voor anderen. De aanwezige stoffen verzwakken je dan niet meer, doordat ze op energetisch niveau geneutraliseerd zijn door jouw transmutatie.


Dit vermogen ontstaat na elk van onze behandelingen inclusief de Transmutatie Channelingen en exclusief behandelingen voor bedrijven met meerdere werknemers, zoals bijvoorbeeld de Kosmische dag Bedrijfsvoering behandeling. Je ontvangt de Transmutatiegave ook bij de Vitalisatie Verbinding en de Kracht Verbinding.

Als je geen behandeling van ons hebt ontvangen, kun je de Medicijnen Neutralisatie impuls bij ons aanvragen voor € 25,-. Stuur dan een e-mail met dit verzoek samen met een recente foto naar basmaria@wholismproject.nl.

Aquarius Labyrint

De energie van het Aquarius Labyrint werkt ondersteunend bij de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling. Hier lees je meer over dit symbool en kun je een foto downloaden.

Tegelijkertijd andere therapieën

In het artikel ‘Combinatie van onze behandelingen met andere therapieën' staan belangrijke mededelingen voor:

  • mensen die naast deze behandeling ook andere therapieën volgen
  • mensen die reguliere medicijnen gebruiken
  • therapeuten
  • mensen die niet beroepsmatig anderen helpen met therapieën