De Goddelijke Verbindingsimpuls

De Goddelijke Verbindingsimpuls is een vervolg behandeling op de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling en de Goddelijke Wezensheling.

De Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling heelt op zielenniveau, de Goddelijke Wezensheling doet hetzelfde voor het wezensniveau en de Goddelijke Verbindingsimpuls heelt onze trauma’s op eenheidsniveau, die tussen ons en het Goddelijke in staan.

Je kunt meer lezen over de niveaus waarop onze behandelingen werken in het artikel ‘Zes creatieniveaus’.

Geboorte

De Goddelijke Verbindingsimpuls heelt onze trauma’s van het verlies van eenheid met het Goddelijke. Deze trauma’s zijn ontstaan door onze schepping, waarbij we ons hebben moeten losmaken uit de eenheid en het directe contact met het Goddelijke.

Het stadium direct na de schepping is te vergelijken met een zwangerschap. Het Goddelijk wezen is nog niet ‘geboren', bevindt zich nog binnen het Goddelijke en ontwikkelt zich stap voor stap naar zelfstandigheid, waarbij het Goddelijke steeds verder losgelaten moet worden, net zoals de moeder losgelaten moet worden in het proces van een geboorte.


De weg van het Goddelijke af is zo pijnlijk geweest dat deze trauma’s ons vaak verhinderen om ons echt open te stellen voor het Goddelijke.In vergelijking met de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling en de Goddelijke Wezensheling haalt de Goddelijke Verbindingsimpuls dan ook vaak de diepste pijnen en emoties naar boven.

Resultaten


Je trillingsgetal stijgt met ongeveer 50%. Dat kan in het begin leiden tot diepe ontgiftingsverschijnselen.

Aan de andere kant is het directere contact met het Goddelijke meer dan weldadig. Je voelt dit als je je er op richt. Het voelt dan omhullend, warm, sprankelend en liefdevol, maar eigenlijk schieten woorden te kort om het gevoel goed te omschrijven.


 

Door de Goddelijke Verbindingsimpuls zult je je meer geleid gaan voelen door het Goddelijke, levend zonder de pijnen van de ziel en de wezenstrauma's.
Je kunt, als je daarvoor kiest, zelfs een Goddelijk instrument worden. De tekst ‘Geleid door het Leven' beschrijft goed hoe je leven er dan uit kan gaan zien.
 Je krijgt daarbij de ontwikkelingsmogelijkheid om intensiever gebruik te maken van Goddelijke scheppingskracht.Na de Goddelijke Verbindingsimpuls kunnen er nog stukken van jouw incarnatie naar voren komen, die nog niet eerder waren losgelaten. Dit komt doordat deze stukken op incarnatieniveau nog ‘gedragen' waren door stukken op het eenheidsniveau. Pas als op zo'n stuk op het hoogst aanwezige niveau wordt opgelost, kunnen de equivalente stukken op lagere niveaus losgelaten worden.

Beginverergering behandeling

De Beginverergering behandeling vermindert alle verergeringsreacties die kunnen optreden bij alle:

en

van het Wholism Project.

Er kunnen nog wel onverwerkte gevoelens naar boven komen, maar die voelen veel neutraler, die houden jou niet meer in hun greep. Je kunt er als het ware op afstand naar kijken.

De Beginverergering behandeling is dus een aanrader voor iedereen die gebruik maakt van de mogelijkheden van het Wholism Project.

Als er veel bij jou loskomt door de Wholistische bewegingsoefeningen, voelt dat na de ontvangst van de Beginverergering behandeling duidelijk veel lichter. Het wordt dan nog plezieriger om deze oefeningen te doen.

Lees meer: Beginverergering behandeling

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.

Lees meer: Over levens heen

Volgorde


De Goddelijke Verbindingsimpuls kan ontvangen worden nadat de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling en de Goddelijke Wezensheling beide voldoende geïntegreerd zijn. Het is noodzakelijk om minimaal een periode van drie maanden tussen de Goddelijke Wezensheling en de Goddelijke Verbindingsimpuls aan te houden.

Ervaringen

Lees meer over de Ervaringen met de Goddelijke Verbindingsimpuls

Eerst voelen dan beslissen

Het is mogelijk om de energie van deze behandeling van te voren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.


Dit is alleen mogelijk als je de behandeling(en) die aan deze behandeling vooraf gaan, al ontvangen hebt.
Zie het kopje ‘Volgorde’ in deze tekst.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze behandeling ook 24 uur gratis op proef ervaren.
 

Dit is alleen mogelijk als je de behandeling(en) die aan deze behandeling vooraf gaan, al ontvangen hebt.
Zie het kopje ‘Volgorde’ in deze tekst.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - die een behandeling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 

De Goddelijke Verbindingsimpuls heeft een integratietijd van drie maanden.
Ons advies is daarom om na de ontvangst van deze behandeling drie maanden geen andere diepgaande energetische behandelingen te ondergaan.

Tijdens de Integratietijd van deze behandeling is het wel mogelijk om behandelingen 'zonder integratietijd' te ontvangen. Dit zijn behandelingen die op zo'n specifiek gebied werken, dat zij de integratie van andere behandelingen niet verstoren.
De tekst Behandelingen zonder integratietijd geeft een overzicht van alle behandelingen die je vlak vóór of na een andere behandeling kunt ontvangen.

Daarnaast mag na een maand een Transmutatie Channeling ontvangen worden uit de categorie Transmutatie Channelingen voor specifieke problemen.
Transmutatie Channelingen zijn diepgaande behandelingen, maar omdat ze over één specifiek onderwerp gaan, verstoren ze de integratie van de voorgaande behandeling niet.

 

Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke behandeling geactiveerd worden.
Zij werken ondersteunend op het proces van de behandelingen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - waarin je door de ontwikkelingen van een behandeling gaat en op een behandeling kunt blijven reageren.
Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een behandeling kunt verwachten. Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.
 

De uitwerkingstijd van de Goddelijke Verbindingsimpuls is negen maanden.

Na ontvangst van de Processor behandeling halveert deze uitwerkingstijd.
De Processor behandeling kan ontvangen worden na de Ego-structuur behandeling.

Uitwerking van de behandeling

Onze behandelingen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de behandeling ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de behandeling jou doorheen zal leiden.

Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de behandeling ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen. De resultaten van de behandeling volgen steeds op de momenten waarop je weer door een stukje van deze ontwikkelingen heen bent gegaan.

Omdat iedereen anders reageert op de ontwikkelingen van een behandeling, verschilt het ook van persoon tot persoon hoe hij of zij de effecten van de behandeling ervaart. Als je angstig bent voor de gevoelens die naar boven komen tijdens ontwikkelingen kun je tijdelijke verergeringsreacties ervaren.

Lees meer:
Uitwerking van de behandeling
Gedeelde verantwoordelijkheid
Verschillende reacties op een behandeling

Begeleiding na de behandeling

Als je na ontvangst van de behandeling vragen hebt over de uitwerking van de behandeling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.
Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

Aanvragen

Je kunt deze afstandsbehandeling aanvragen door een e-mail te sturen aan Bas en Maria: basmaria@wholismproject.nl


Kosten


€ 120,-