De Goddelijke Verbindingsimpuls

De Goddelijke Verbindingsimpuls is een vervolg behandeling op de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling en de Goddelijke Wezensheling.

De Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling heelt op zielenniveau, de Goddelijke Wezensheling doet hetzelfde voor het wezensniveau en de Goddelijke Verbindingsimpuls heelt onze trauma’s op eenheidsniveau, die tussen ons en het Goddelijke in staan.

Je kunt meer lezen over de niveaus waarop onze behandelingen werken in het artikel ‘Zes creatieniveaus’.

Geboorte

De Goddelijke Verbindingsimpuls heelt onze trauma’s van het verlies van eenheid met het Goddelijke. Deze trauma’s zijn ontstaan door onze schepping, waarbij we ons hebben moeten losmaken uit de eenheid en het directe contact met het Goddelijke.

Het stadium direct na de schepping is te vergelijken met een zwangerschap. Het Goddelijk wezen is nog niet ‘geboren', bevindt zich nog binnen het Goddelijke en ontwikkelt zich stap voor stap naar zelfstandigheid, waarbij het Goddelijke steeds verder losgelaten moet worden, net zoals de moeder losgelaten moet worden in het proces van een geboorte.


De weg van het Goddelijke af is zo pijnlijk geweest dat deze trauma’s ons vaak verhinderen om ons echt open te stellen voor het Goddelijke.In vergelijking met de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling en de Goddelijke Wezensheling haalt de Goddelijke Verbindingsimpuls dan ook vaak de diepste pijnen en emoties naar boven.

Resultaten


Je trillingsgetal stijgt met ongeveer 50%. Dat kan in het begin leiden tot diepe ontgiftingsverschijnselen.

Aan de andere kant is het directere contact met het Goddelijke meer dan weldadig. Je voelt dit als je je er op richt. Het voelt dan omhullend, warm, sprankelend en liefdevol, maar eigenlijk schieten woorden te kort om het gevoel goed te omschrijven.


 

Door de Goddelijke Verbindingsimpuls zult je je meer geleid gaan voelen door het Goddelijke, levend zonder de pijnen van de ziel en de wezenstrauma's.
Je kunt, als je daarvoor kiest, zelfs een Goddelijk instrument worden. De tekst ‘Geleid door het Leven' beschrijft goed hoe je leven er dan uit kan gaan zien.
 Je krijgt daarbij de ontwikkelingsmogelijkheid om intensiever gebruik te maken van Goddelijke scheppingskracht.Na de Goddelijke Verbindingsimpuls kunnen er nog stukken van jouw incarnatie naar voren komen, die nog niet eerder waren losgelaten. Dit komt doordat deze stukken op incarnatieniveau nog ‘gedragen' waren door stukken op het eenheidsniveau. Pas als op zo'n stuk op het hoogst aanwezige niveau wordt opgelost, kunnen de equivalente stukken op lagere niveaus losgelaten worden.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.

Lees meer: Over levens heen

Ervaringen

Lees meer over de Ervaringen met de Goddelijke Verbindingsimpuls

Traject

De Goddelijke Verbindingsimpuls maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van De Goddelijke Verbindingsimpuls bedraagt €140,-.