Verwezenlijk je innerlijk Huwelijk
behandeling

Onze relatie of het ontbreken daarvan is altijd een spiegel van onze innerlijke man/vrouw relatie. Iedereen trekt die partner aan die het beste past bij deze innerlijke relatie.Vaak werken je innerlijke man en vrouw elkaar tegen of overheerst een van beide kanten in jezelf. De Verwezenlijk je innerlijk Huwelijk behandeling zorgt ervoor, dat je innerlijke man en vrouw in een harmonieuze en gelijkwaardige verhouding tot elkaar komen te staan.
Je mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten zullen elkaar gaan versterken in plaats van elkaar tegen te werken. Deze innerlijke verandering zal zich ook weerspiegelen in de relatie met je partner.

Deze behandeling werkt dus enerzijds als een manier om jezelf te ontplooien en anderzijds komt het ten goede aan je relatie of vergroot het jouw ontvankelijkheid voor een nieuwe relatie.

Van onderlinge verzwakking naar versterking


De strijdigheid in onze innerlijke man en vrouw is in het verleden zinvol geweest.
We bevinden ons in de overgang van de kosmische nacht naar de kosmische dag. 


Het hoofddoel van de kosmische nacht was om ons met de materie te verbinden. Omdat we van oorsprong Goddelijk zijn en daardoor een heel hoog trillingsgetal hadden, konden we dit alleen maar doen door ons trillingsgetal te verlagen. Dit deden we onder andere door elkaar onderling te verzwakken.


Man en vrouw behielden hun onderlinge aantrekkingskracht om zo te zorgen voor de continuïteit van het menselijk ras, maar in lijn met het bovenstaande was het de bedoeling dat man en vrouw elkaar in een relatie op den duur zouden verzwakken.


Dit verzwakkende effect was als het ware in geprogrammeerd door de neuzen in de innerlijke man en vrouw niet allemaal dezelfde kant uit te laten staan. Het is vaak zelfs zo dat de innerlijke man en vrouw elkaar ronduit tegenwerken. Dat gebeurt op een onbewust niveau maar werkt op den duur ook door in de 'uiterlijke' relatie, als die er is.
In de kosmische dag is het juist de bedoeling dat man en vrouw ook op de lange duur elkaar blijven versterken zodat we weer in trillingsgetal kunnen stijgen.

Resultaten


De Verwezenlijk je innerlijk Huwelijk behandeling zorgt ervoor dat je innerlijke man en vrouw in een harmonieuze verhouding tot elkaar komen te staan. Deze innerlijke verandering zal zich ook weerspiegelen in de relatie met je partner, die daardoor soepeler, natuurlijker en liefdevoller zal worden.

Er kan ook weer een echte eenheid tussen man en vrouw ontstaan. Omdat man en vrouw de polariteiten vertegenwoordigen schuilt er een enorme kracht in deze eenheid, die veel verder gaat dan we ons kunnen voorstellen. Door de werkelijke vereniging van man en vrouw kan onder andere het contact met het Goddelijke enorm verdiept worden.

'Ook onze kinderen merken de verdieping in onze relatie en vertalen het met "het lijkt wel of jullie weer verliefd zijn".' Anoniem

Lees meer over de ervaringen
Lees meer over de meest voorkomende resultaten

Voor wie en wanneer?


De Verwezenlijk je innerlijk Huwelijk behandeling kan zowel door alleenstaanden als door mensen met een relatie ontvangen worden. Alleenstaanden kunnen zich daardoor openen voor een relatie en bestaande relaties kunnen zich verdiepen. 


Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.

Lees meer: Over levens heen

Traject

De Verwezenlijk je innerlijk Huwelijk behandeling maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Verwezenlijk je innerlijk Huwelijk behandeling bedraagt 
€ 140,-.