Loslaat behandeling

Het doel van de Loslaat behandeling is om in volledige overgave te komen, je mee te laten voeren door de stroom van het leven zonder je ergens aan vast te houden. Deze behandeling helpt je om diepe innerlijke angsten voor het onbekende los te laten.

Als mensen problemen hebben met loslaten toont zich dat over het algemeen in hun (over)gewicht.

Ook kan deze behandeling je helpen om beperkende patronen of overtuigingen los te laten. Je kunt bijvoorbeeld vanuit een vorig leven de overtuiging hebben dat je slecht bent en daarvoor straf verdient. Zolang deze overtuiging blijft bestaan, kunnen mensen zichzelf in dit leven onbewust blijven straffen.

Drie niveaus

De Loslaat behandeling kun je op drie niveaus ontvangen, het eenheidsniveau, het wezensniveau of het zielsniveau.

Je ontvangt de Loslaat behandeling op het niveau waar jouw loslaatprobleem oorspronkelijk is ontstaan.

  • Als jouw loslaatprobleem op eenheidsniveau is ontstaan, manifesteert ditzelfde probleem zich ook op wezensniveau en op zielsniveau. Door het probleem op eenheidsniveau op te lossen, lost het zich ook op wezens- en zielsniveau op.
  • Als jouw probleem op wezensniveau is ontstaan, manifesteert het zich ook op zielsniveau. De Loslaat behandeling op wezensniveau, lost jouw probleem dan op beide niveaus op.
  • Als jouw loslaatprobleem op zielsniveau is ontstaan, dan heb je dit probleem alleen op zielsniveau.


Omdat op elk niveau maximaal één loslaatprobleem kan ontstaan, heb je in theorie maximaal drie Loslaat behandelingen nodig. Als er meer dan één behandeling nodig is, is dat een uitzonderingsgeval.

In de praktijk blijkt dat deze behandeling vrijwel altijd alleen op het eenheidsniveau gegeven moet worden en dat het probleem zelden tot nooit op het wezens- of zielenniveau is ontstaan. 
Mocht de behandeling op een ander niveau dan het eenheidsniveau plaats moeten vinden dan laten we je dat van te voren weten.

Meer informatie over deze niveaus vind je in het artikel ‘Zes creatieniveaus’.

Ervaringen

Lees meer over de ervaringen met de Loslaat behandeling

Traject

De Loslaat behandeling maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Loslaat behandeling bedraagt € 60,- per niveau.