Onthechting behandeling

De Onthechting behandeling helpt je om uiterlijke gehechtheden los te laten.
Mensen met een onthechtingsprobleem komen niet vooruit. Hun bootje ligt als het ware vast aan de kade. Dit kan als een enorme belemmering voelen.

Het doel van de Onthechting behandeling is om in volledige overgave te komen, je mee te laten voeren door de stroom van het leven zonder je ergens aan vast te houden.
Deze behandeling helpt je om diepe innerlijke angsten voor het onbekende los te laten.

De Onthechting behandeling en de Loslaat behandeling

De Onthechting behandeling en de Loslaat behandeling lijken veel op elkaar, maar de Onthechting behandeling is gericht op uiterlijke gehechtheden, terwijl de Loslaat behandeling gericht is op het loslaten van innerlijke verkramptheid.

Drie niveaus

De Onthechting behandeling kun je op drie niveaus ontvangen, het eenheidsniveau, het wezensniveau of het zielsniveau.

Je ontvangt de Onthechting behandeling op het niveau waar jouw onthechtingsprobleem oorspronkelijk is ontstaan.

  • Als jouw onthechtingsprobleem op eenheidsniveau is ontstaan, manifesteert ditzelfde probleem zich ook op wezensniveau en op zielsniveau. Door het probleem op eenheidsniveau op te lossen, lost het zich ook op wezens- en zielsniveau op.
  • Als jouw probleem op wezensniveau is ontstaan, manifesteert het zich ook op zielsniveau. De Onthechting behandeling op wezensniveau, lost jouw probleem dan op beide niveaus op.
  • Als jouw onthechtingsprobleem op zielsniveau is ontstaan, dan heb je dit probleem alleen op zielsniveau.


Omdat op elk niveau maximaal één onthechtingsprobleem kan ontstaan, heb je in theorie maximaal drie Onthechting behandelingen nodig. Als er meer dan één behandeling nodig is, is dat een uitzonderingsgeval.

In de praktijk blijkt dat deze behandeling vrijwel altijd alleen op het eenheidsniveau gegeven moet worden en dat het probleem zelden tot nooit op het wezens- of zielenniveau is ontstaan. 
Mocht de behandeling op een ander niveau dan het eenheidsniveau plaats moeten vinden dan laten we je dat van te voren weten.

Meer informatie over deze niveaus vind je in het artikel ‘Zes creatieniveaus’.

Volgorde

Als je een onthechtingsprobleem op een of meerdere van deze niveaus hebt, is het het beste om de Onthechting behandeling te ontvangen nadat de integratietijd van de ontwikkelingsbehandeling op dat niveau voorbij is.

Voorzover van toepassing is de beste volgorde dus:

Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling Onthechting behandeling op zielsniveau
Goddelijke Wezensheling Onthechting behandeling op wezensniveau
Goddelijke Verbindingsimpuls     Onthechting behandeling op eenheidsniveau


Ook is het mogelijk de Onthechting behandeling te ontvangen zonder een voorafgaande ontwikkelingsbehandeling ontvangen te hebben.

Eerst voelen dan beslissen

Het is mogelijk om de energie van deze behandeling van te voren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze behandeling ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - die een behandeling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 

De integratie tijd van de Onthechting behandeling is voor alle niveaus één maand.
Ons advies is daarom om na de ontvangst van deze behandeling één maand geen andere diepgaande energetische behandelingen te ontvangen.

Tijdens de Integratietijd van deze behandeling is het wel mogelijk om behandelingen 'zonder integratietijd' te ontvangen. Dit zijn behandelingen die op zo'n specifiek gebied werken, dat zij de integratie van andere behandelingen niet verstoren.
De tekst Behandelingen zonder integratietijd geeft een overzicht van alle behandelingen die je vlak vóór of na een andere behandeling kunt ontvangen.


Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke behandeling geactiveerd worden. Zij  werken ondersteunend op het proces van de behandelingen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - waarin je door de ontwikkelingen van een behandeling gaat en op een behandeling kunt blijven reageren.
Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een behandeling kunt verwachten. Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.
 

De uitwerkingstijdvan de Onthechting behandeling is zes maanden.

Na ontvangst van de Processor behandeling halveert deze uitwerkingstijd.
De Processor behandeling kan ontvangen worden na de Ego-structuur behandeling.

Uitwerking van de behandeling

Onze behandelingen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de behandeling ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de behandeling jou doorheen zal leiden.

Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de behandeling ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen. De resultaten van de behandeling volgen steeds op de momenten waarop je weer door een stukje van deze ontwikkelingen heen bent gegaan.

Omdat iedereen anders reageert op de ontwikkelingen van een behandeling, verschilt het ook van persoon tot persoon hoe hij of zij de effecten van de behandeling ervaart. Als je angstig bent voor de gevoelens die naar boven komen tijdens ontwikkelingen kun je tijdelijke verergeringsreacties ervaren.

Lees meer:
Uitwerking van de behandeling
Gedeelde verantwoordelijkheid
Verschillende reacties op een behandeling

Begeleiding na de behandeling

Als je na ontvangst van de behandeling vragen hebt over de uitwerking van de behandeling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.
Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

Aanvragen

Je kunt deze afstandsbehandeling aanvragen door een e-mail te sturen aan: basmaria@wholismproject.nl
Stuur ons ook een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is, als we die nog niet van jou hebben, samen met je vast-net nummer of Skype adres, zodat we even contact met je kunnen maken.

Kosten

€ 60,- per niveau