Onthechting behandeling

De Onthechting behandeling helpt je om uiterlijke gehechtheden los te laten.
Mensen met een onthechtingsprobleem komen niet vooruit. Hun bootje ligt als het ware vast aan de kade. Dit kan als een enorme belemmering voelen.

Het doel van de Onthechting behandeling is om in volledige overgave te komen, je mee te laten voeren door de stroom van het leven zonder je ergens aan vast te houden.
Deze behandeling helpt je om diepe innerlijke angsten voor het onbekende los te laten.

De Onthechting behandeling en de Loslaat behandeling

De Onthechting behandeling en de Loslaat behandeling lijken veel op elkaar, maar de Onthechting behandeling is gericht op uiterlijke gehechtheden, terwijl de Loslaat behandeling gericht is op het loslaten van innerlijke verkramptheid.

Drie niveaus

De Onthechting behandeling kun je op drie niveaus ontvangen, het eenheidsniveau, het wezensniveau of het zielsniveau.

Je ontvangt de Onthechting behandeling op het niveau waar jouw onthechtingsprobleem oorspronkelijk is ontstaan.

  • Als jouw onthechtingsprobleem op eenheidsniveau is ontstaan, manifesteert ditzelfde probleem zich ook op wezensniveau en op zielsniveau. Door het probleem op eenheidsniveau op te lossen, lost het zich ook op wezens- en zielsniveau op.
  • Als jouw probleem op wezensniveau is ontstaan, manifesteert het zich ook op zielsniveau. De Onthechting behandeling op wezensniveau, lost jouw probleem dan op beide niveaus op.
  • Als jouw onthechtingsprobleem op zielsniveau is ontstaan, dan heb je dit probleem alleen op zielsniveau.


Omdat op elk niveau maximaal één onthechtingsprobleem kan ontstaan, heb je in theorie maximaal drie Onthechting behandelingen nodig. Als er meer dan één behandeling nodig is, is dat een uitzonderingsgeval.

In de praktijk blijkt dat deze behandeling vrijwel altijd alleen op het eenheidsniveau gegeven moet worden en dat het probleem zelden tot nooit op het wezens- of zielenniveau is ontstaan. 
Mocht de behandeling op een ander niveau dan het eenheidsniveau plaats moeten vinden dan laten we je dat van te voren weten.

Meer informatie over deze niveaus vind je in het artikel ‘Zes creatieniveaus’.

Traject

De Onthechting behandeling maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Onthechting behandeling bedraagt € 70,- per niveau.