Ontslavingsbehandeling

De Ontslavingsbehandeling helpt je om jezelf bewust te maken van de achtergrond van jouw verslavingen, of het nu om chocolade, koffie, sigaretten, alcohol, drugs, computerspelletjes, of een koopverslaving gaat.
Je hebt dan de mogelijkheid om alsnog deze achtergrond te verwerken en zo van je verslaving af te komen.

Achtergrond van verslaving

De achtergrond van elke verslaving zijn onverwerkte stukken, die je ver wegdrukt en niet durft los te laten.
Je zit daarmee net zo vast aan deze onverwerkte stukken als aan je verslaving. Een duidelijk voorbeeld van de regel zo binnen zo buiten.

Deze stukken kunnen ontstaan zijn op zielen-, wezens- of eenheidsniveau.
Als je de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling hebt ontvangen dan zijn alle stukken, dus ook de verslavingsstukken, op zielenniveau getransmuteerd. Verslavingsstukken zijn echter zo diep in je systeem weggedrukt, dat je ze meestal niet aan de oppervlakte laat komen, zelfs niet na een van onze behandelingen. Als je ze niet naar de oppervlakte laat komen, kun je ze ook niet loslaten.

De Ontslavingsbehandeling heeft het vermogen om deze stukken weer bewust te maken. Het zijn over het algemeen heel diepe pijnstukken, die je uit je bewustzijn verbannen hebt omdat ze zo intens pijnlijk zijn. Deze wijze van omgaan met diepe pijn, het ‘onbewust’ maken, vormt een parallel met verslavingsgedrag en is een tweede voorbeeld van de regel zo binnen zo buiten.

Liefdesvoeding verbinding

Je kunt de Ontslavingsbehandeling als een aparte behandeling ontvangen of als integraal onderdeel van de Liefdesvoeding verbinding.

De Ontslavingsbehandeling is toegevoegd aan de Liefdesvoeding verbinding omdat door deze verbinding een verslaving aan bijvoorbeeld snoep, chocola, koffie, drank, of sigaretten extra de kop op kan steken.
Dit komt doordat deze verbinding je in een veel hogere trilling brengt, waardoor onverwerkte stukken automatisch meer aan de oppervlakte komen.

Als je de Liefdesvoeding verbinding aanvraagt, ontvang je dus automatisch gratis de Ontslavingsbehandeling. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om alleen de Ontslavingsbehandeling aan te vragen.

Eetverslaving

Een van de achterliggende oorzaken van een eetverslaving is dat je door te eten je trilling verlaagt, zodat je bepaalde gevoelens niet hoeft te voelen.
Door de Frequentie Verbinding verlaagt voeding je trilling niet meer. Deze Verbinding kan zo een ondersteuning vormen om van je eetverslaving af te komen.

Zoetverslaving door candida

Een veel voorkomende oorzaak van zoetverslaving is candida, een ééncellige schimmel, die door antibiotica gebruik vanuit de darmen in de bloedbaan kan komen.

Candida in de bloedbaan kan een oorzaak zijn van een zoetverslaving die zich, ook na de uitwerkingstijd van de Ontslavingsbehandeling, niet oplost.
In dat geval kan de problematiek van candida in de bloedbaan opgelost worden met een Transmutatie Channeling op het zielenniveau.

Drie niveaus

De Ontslavingsbehandeling kun je op drie niveaus ontvangen, het eenheidsniveau, het wezensniveau of het zielenniveau.

Je ontvangt de Ontslavingsbehandeling op het niveau waar jouw verslavingsprobleem oorspronkelijk is ontstaan:

  • Als jouw verslavingsprobleem op eenheidsniveau is ontstaan, manifesteert ditzelfde probleem zich ook op wezensniveau en op zielsniveau. Door het probleem op eenheidsniveau op te lossen, lost het zich ook op wezens- en zielsniveau op.
  • Als jouw probleem op wezensniveau is ontstaan, manifesteert het zich ook op zielsniveau. De Ontslavingsbehandeling op wezensniveau, lost jouw probleem dan op beide niveaus op.
  • Als jouw integratieprobleem op zielsniveau is ontstaan, dan heb je dit probleem alleen op zielsniveau.


Omdat op elk niveau maximaal één verslavingsprobleem kan ontstaan, heb je in theorie maximaal drie Ontslavingsbehandelingen nodig. Als er meer dan één behandeling nodig is, is dat een uitzonderingsgeval.

In de praktijk blijkt dat deze behandeling vrijwel altijd alleen op het eenheidsniveau gegeven moet worden en dat het probleem zelden tot nooit op het wezens- of zielenniveau is ontstaan. 
Mocht de behandeling op een ander niveau dan het eenheidsniveau plaats moeten vinden dan laten we je dat van te voren weten.

Meer informatie over deze niveaus vind je in het artikel ‘Zes creatieniveaus’.

Ervaringen

Lees meer over de ervaringen met de Ontslavingsbehandeling

Eerst voelen dan beslissen

Het is mogelijk om de energie van deze behandeling van te voren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze behandeling ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - die een behandeling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 

De Ontslavingsbehandeling richt zich op zo’n uniek en specifiek gebied, dat andere behandelingen de integratie van deze behandeling niet kunnen verstoren, omdat andere behandelingen zich op een heel ander deel van jou richten.

Je kunt deze behandeling dus ook vlak voor of vlak na een andere behandeling van het Wholism Project ontvangen.


Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke behandeling geactiveerd worden. Zij  werken ondersteunend op het proces van de behandelingen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - waarin je door de ontwikkelingen van een behandeling gaat en op een behandeling kunt blijven reageren.
Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een behandeling kunt verwachten. Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.
 

De uitwerkingstijd van de Ontslavingsbehandeling is op respectievelijk ziels-, wezens- en eenheidsniveau 4, 5 en 6 maanden.

Uitwerking van de behandeling

Onze behandelingen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de behandeling ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de behandeling jou doorheen zal leiden.

Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de behandeling ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen. De resultaten van de behandeling volgen steeds op de momenten waarop je weer door een stukje van deze ontwikkelingen heen bent gegaan.

Omdat iedereen anders reageert op de ontwikkelingen van een behandeling, verschilt het ook van persoon tot persoon hoe hij of zij de effecten van de behandeling ervaart. Als je angstig bent voor de gevoelens die naar boven komen tijdens ontwikkelingen kun je tijdelijke verergeringsreacties ervaren.

Lees meer:
Uitwerking van de behandeling
Gedeelde verantwoordelijkheid
Verschillende reacties op een behandeling

Begeleiding na de behandeling

Als je na ontvangst van de behandeling vragen hebt over de uitwerking van de behandeling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.
Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

Aanvragen


Je kunt deze afstandsbehandeling aanvragen door een e-mail te sturen aan Bas en Maria: basmaria@wholismproject.nl


Stuur ons ook een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is, als we die nog niet van jou hebben, samen met je vast-net nummer of Skype adres, zodat we even contact met je kunnen maken.

Kosten


€ 60,-