Verbinding behandeling

We hebben allemaal stukken in ons, die we minder mooi van onszelf vinden. Vaak verdringen we die in min of meerdere mate.

Dit verdringen kan zo ver gaan dat we deze stukken buiten het Goddelijke in onszelf plaatsen. Ze voelen als onverenigbaar met het Goddelijke.
Voor jouw gevoel hoort dit deel van jou dan bij het mens-zijn, maar past dat niet bij het Goddelijke. Je hebt het gevoel, dat je deze menselijke stukken eerst moet oplossen en verbeteren, voordat ze weer in verbinding met het Goddelijke mogen zijn.

Het gevolg daarvan is dat je jezelf niet volledig kunt verbinden met het Goddelijke. Een deel van jou blijft dan altijd in de ‘schaduw’ van de liefde van het Goddelijke.  

De Verbinding behandeling helpt je om deze delen van jou weer in het Goddelijk Licht te plaatsen.

Zelfsabotage

Als je de Verbinding behandeling nodig hebt, dan heb je vaak een typerend gedrag, waarbij je als het goed met je gaat, zonder een aanwijsbare aanleiding jezelf in de nesten werkt. Je bent dan met een vorm van zelfsabotage bezig.

Je wordt dan ‘bestuurd’ door het deel in jou dat je onbewust afkeurt en dat je niet bij het Goddelijke vindt passen. Dat deel van jou vindt zichzelf 'slecht' en vindt daarom dat je het niet verdient dat het echt goed met je gaat.

Je kunt jezelf het ook continu moeilijk maken als je de Verbinding behandeling nodig hebt.

Oorsprong

Deze problematiek heeft z’n oorsprong altijd op het scheppingsniveau.
Het is een van de mogelijke blokkades, die in ons scheppingsplan ingebouwd kunnen zijn,
om ons te helpen met onze opdracht in de kosmische nacht.

In de kosmische dag mag deze problematiek weer opgelost worden.
De Verbinding behandeling kan je hiermee helpen.

Je kunt meer lezen over het scheppingsniveau in het artikel ‘Zes creatieniveaus

Voor wie?

Niet zoveel mensen hebben deze behandeling nodig.

Eerst voelen dan beslissen

Het is mogelijk om de energie van deze behandeling van te voren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - die een behandeling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.

De Verbinding behandeling richt zich op zo’n uniek en specifiek gebied, dat andere behandelingen de integratie van deze behandeling niet kunnen verstoren, omdat andere behandelingen zich op een heel ander deel van jou richten.

Je kunt deze behandeling dus ook vlak voor of vlak na een andere behandeling van het Wholism Project ontvangen.
 

Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke behandeling geactiveerd worden. Zij  werken ondersteunend op het proces van de behandelingen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - waarin je door de ontwikkelingen van een behandeling gaat en op een behandeling kunt blijven reageren.
Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een behandeling kunt verwachten. Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.
 

De uitwerkingstijd van de Verbinding behandeling is zes maanden.

Na ontvangst van de Processor behandeling halveert deze uitwerkingstijd.
De Processor behandeling kan ontvangen worden na de Ego-structuur behandeling.

Begeleiding na de behandeling

Als je na ontvangst van de behandeling vragen hebt over de uitwerking van de behandeling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.
Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

Aanvragen

Je kunt deze afstandsbehandeling aanvragen door een e-mail te sturen aan Bas en Maria: basmaria@wholismproject.nl

Stuur ons ook een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is, als we die nog niet van jou hebben, samen met je vast-net nummer of Skype adres, zodat we even contact met je kunnen maken.

Kosten

€ 60,-