Eenheidsbehandeling

De Eenheidsbehandeling is bedoeld voor mensen die last blijven houden van entiteiten en/of negatieve kosmische invloeden, wat voor behandelingen ze ook doen.

Door deze behandeling worden de onderlinge verbindingen tussen het zielen-, wezens- en eenheidsniveau en de eventuele openingen in deze niveaus waar nodig geheeld.
Entiteiten en negatieve kosmische invloeden kunnen je daardoor niet meer bereiken.

Oorsprong

Deze problematiek heeft z’n oorsprong altijd op het scheppingsniveau.
Het is een van de mogelijke blokkades, die in ons scheppingsplan ingebouwd kunnen zijn,
om ons te helpen met onze opdracht in de kosmische nacht. In de kosmische dag mag deze problematiek weer opgelost worden.

De Eenheidsbehandeling kan je hiermee helpen.

Je kunt meer lezen over het scheppingsniveau in het artikel ‘Zes creatieniveaus

Eerst voelen dan beslissen

Het is mogelijk om de energie van deze behandeling van te voren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - die een behandeling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 

De Eenheidsbehandeling richt zich op zo’n uniek en specifiek gebied, dat andere behandelingen de integratie van deze behandeling niet kunnen verstoren, omdat andere behandelingen zich op een heel ander deel van jou richten.

Je kunt deze behandeling dus ook vlak voor of vlak na een andere behandeling van het Wholism Project ontvangen.

Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke behandeling geactiveerd worden. Zij  werken ondersteunend op het proces van de behandelingen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - waarin je door de ontwikkelingen van een behandeling gaat en op een behandeling kunt blijven reageren.
Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een behandeling kunt verwachten. Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.
 

De uitwerkingstijd van de Eenheidsbehandeling is zes maanden.

Na ontvangst van de Processor behandeling halveert deze uitwerkingstijd.
De Processor behandeling kan ontvangen worden na de Ego-structuur behandeling.

Begeleiding na de behandeling

Als je na ontvangst van de behandeling vragen hebt over de uitwerking van de behandeling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.
Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

Aanvragen

Je kunt deze afstandsbehandeling aanvragen door een e-mail te sturen aan: basmaria@wholismproject.nl
Stuur ons ook een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is, als we die nog niet van jou hebben, samen met je vast-net nummer of Skype adres, zodat we even contact met je kunnen maken.

Kosten

€ 60,-