Godin verbinding

Een weldadige verbinding met het Goddelijke, waardoor het leven lichter aanvoelt.

Het is een vorm van kosmische dag verlichting, waarbij onze verbinding met de Aarde en de schepping verdiept wordt. De lichte en liefdevolle energie van het Goddelijke wordt voelbaar in onszelf en om ons heen.

Het verschil tussen kosmische nacht en kosmische dag verlichting


Bij kosmische nacht verlichting werd je boven de Aardse werkelijkheid uitgetild.


Bij kosmische dag verlichting creëer je je eigen werkelijkheid en breng je deze door het contact met het Goddelijke naar een hogere, meer Hemelse trilling.

Kosmische dagverlichting brengt het Goddelijke als het ware naar de Aarde.

De Godin verbinding geeft ons de mogelijkheid om onze werkelijkheid meer te vormen naar onze innerlijke essentie.

Ki-punt


De Godin verbinding verdiept onze verbinding met het vrouwelijke aspect van het Goddelijke. Deze verbinding is voelbaar in je buik, ter hoogte van de navel. Vlak achter de navel ligt je ki-punt, je krachtpunt.


Er wordt vaak geschreven dat het ki-punt twee vingers onder de navel ligt. 
Mediterende monniken, die voor het eerst over het ki-punt schreven, lagen altijd op de grond tijdens hun meditaties. Twee vingers ‘onder' de navel moet je dan ook lezen als ‘achter' de navel.


De Godin verbinding is voelbaar rond het ki-punt. Dit punt vormt de energetische verbinding met het vrouwelijke aspect van het Goddelijke.

De verbinding met het mannelijke aspect van het Goddelijke is voelbaar in onze Goddelijke kern. De Goddelijke kern bevindt zich in je hart.

Verbinding

De Godin verbinding is een verbinding, waar je gebruik van kunt maken door je er voor open te stellen en je er op te richten. Je wordt dus niet door een ontwikkeling geleid, zoals bij behandelingen.

Je kunt het effect van de Godin verbinding versterken door je op je ki-punt te richten. Op deze manier zul je de weldadige energie van de Godin verbinding steeds sterker gaan ervaren.

Ondersteunend


De Godin verbinding werkt ondersteunend in de verwerkingsprocessen van andere behandelingen.

Resultaten

De Godin verbinding geeft onder andere de volgende resulaten:
 

 • Een duidelijk verdiepte verbinding met boven. Het Goddelijke is daarbij op een tastbare manier voelbaar in jezelf en om je heen. Het geeft je een veilig en beschermd gevoel, alsof je gedragen wordt door het Goddelijke.
  .
 • Door de intensere verbinding met eenheid blijf je beter in het nu. Op het eenheidsniveau bestaat geen verleden en toekomst.
  .
 • Je krijgt meer ingevingen die helpen bij het nemen van de juiste beslissingen.
  .
 • Verdieping van je creativiteit en intuïtie.
  .
 • Onthechting van emoties, wat een ruim en licht gevoel geeft. Je houdt emoties niet meer vast, je identificeert je er niet meer mee.
  .
 • Een vrolijk, blij gevoel. Innerlijke vreugde, waardoor je zin in het leven hebt.
  .
 • Een licht gevoel van opwinding in je buik, dat je herkent uit je kindertijd wanneer er iets leuks stond te gebeuren.
  .
 • Een high gevoel zonder de Aardse realiteit uit het oog te verliezen. Dit is met name duidelijk voelbaar vlak na deze verbinding. Als je je vaker op de Godin Verbinding richt, zul je dit gevoel continu kunnen gaan ervaren.
  .
 • Het kan als een glimlach in je buik voelen, een honingachtige energie.
  .
 • Diep contact met de energie en het bewustzijn van Moeder Aarde. Verdiepte verbinding met de natuur. Nog meer genieten van buiten zijn.
  .
 • Beter geaard zijn.


Lees meer: Ervaringen met de Godin verbinding

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.

Lees meer: Over levens heen

Eerst voelen dan beslissen

Het is mogelijk om de energie van deze behandeling van te voren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze behandeling ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - die een behandeling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 


De eventuele integratiereacties zijn kort van duur. Ze zijn allemaal terug te voeren op het integreren van eenheid in ons systeem. De 'Godin verbinding' brengt je op zachte wijze in ontwikkeling vanuit eenheidsgevoel. Omdat er weinig reacties zijn kan de Godin verbinding ook ontvangen worden rond de tijd dat je een andere behandeling ontvangt.

Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke behandeling geactiveerd worden. Zij  werken ondersteunend op het proces van de behandelingen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - waarin je door de ontwikkelingen van een behandeling gaat en op een behandeling kunt blijven reageren.
Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een behandeling kunt verwachten. Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.
 

De uitwerkingstijd van de Godin verbinding is negen maanden. Meestal zijn de effecten van de Godin verbinding direct voelbaar.

Na ontvangst van de Processor behandeling halveert deze uitwerkingstijd.
De Processor behandeling kan ontvangen worden na de Ego-structuur behandeling.

Begeleiding na de behandeling

Als je na ontvangst van de behandeling vragen hebt over de uitwerking van de behandeling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.
Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

Aanvragen

Je kunt deze afstandsbehandeling aanvragen door een e-mail te sturen aan: basmaria@wholismproject.nl
Stuur ons ook een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is, als we die nog niet van jou hebben, samen met je vast-net nummer of Skype adres, zodat we even contact met je kunnen maken.

Kosten


€ 120,-