Liefdesvoeding verbinding

De Liefdesvoeding verbinding verbindt je zodanig met Goddelijke Liefde dat je daardoor gevoed wordt en heel weinig grofstoffelijke voedingsmiddelen meer nodig hebt.
Je hebt praktisch geen hongergevoel meer en je kunt veel meer puur voor je plezier eten om de smaaksensatie te ervaren.

Niet meer eten?

Als we verder de kosmische dag in zijn, kunnen we als mensheid puur door Goddelijke Liefde gevoed worden en heb je geen grofstoffelijke voedingsmiddelen meer nodig. 


Nu, helemaal aan het begin van de kosmische dag, hebben we na de ontvangst van de Liefdesvoeding verbinding nog wel kleine hoeveelheden grofstoffelijke voedingsstoffen nodig. De meeste mensen zijn nog te veel verbonden met de kosmische nacht om helemaal zonder grofstoffelijke voedingsmiddelen te kunnen.

Doordat je veel minder hongergevoel hebt, zul je wel vanzelf minder gaan eten. Je bent duidelijk minder afhankelijk van eten, doordat je lichaam direct gevoed wordt door liefde. Als je wilt vasten gaat dat daarom veel gemakkelijker.

Gewicht


Het is vanzelfsprekend dat als je veel minder normale voeding nodig hebt en je je bijna altijd verzadigd voelt, het beter aanvoelt om minder te eten. Dat kan uiteraard leiden tot gewichtsvermindering, je verliest overtollig gewicht.
Je gaat je daardoor vitaler voelen en je conditie gaat vooruit.

Zou je na de Liefdesvoeding Verbinding veel blijven eten, dan kun je in gewicht toenemen.
Lees meer: Inzichten Liefdesvoeding verbinding

Overgewicht


Als je last van overgewicht hebt, dan is daar eigenlijk altijd een geestelijke achtergrond voor.

Er zijn grofweg drie geestelijke oorzaken voor overgewicht te noemen:

  • Je houdt alles vast, gewichtsvermindering treedt zelfs niet op als je een streng dieet volgt. Angst is hier eigenlijk altijd de diepere oorzaak van.
  • Je eet te veel vanuit een psychische oorzaak. Je eet daarbij vaak nare gevoelens en problemen weg.
  • De geestelijke oorzaak heeft zich uitgekristalliseerd tot een stofwisselingsstoornis.


In het geval van overgewicht raden wij aan om naast de Liefdesvoeding verbinding een Transmutatie Channeling op zielen-, wezens- of eenheidsniveau te laten doen, om de geestelijke oorzaak van overgewicht op te lossen.

Trillingsverhoging

Wij zijn van nature Lichtwezens die zich altijd gevoed hebben met Liefde.

Tijdens de kosmische nacht moesten we ons trillingsgetal verlagen om ons echt met de materie te kunnen verbinden. Voor deze ontwikkeling was het belangrijk om ons met Aardse voedingsmiddelen te voeden. We verbonden ons hierdoor letterlijk met de materie.
Dit verdichtingsproces is nu afgerond.


In de kosmische dag is het de bedoeling dat we ons vanuit onze verbinding met de Aarde opnieuw met het Goddelijke verbinden. Je kunt deze ontwikkeling voor jezelf ondersteunen door je primair met Goddelijke Liefde te voeden.

Als je gevoed wordt door Goddelijke Liefde en jezelf minder voedt met de lagere trilling van aardse voedingsmiddelen is het logisch dat je trillingsgetal stijgt. Je wordt hierdoor helderder en intuïtiever.


Je zult beter onderscheid gaan maken tussen enerzijds pure, vitale en anderzijds onechte, kunstmatige, ongezonde voedingsmiddelen. Daardoor zul je steeds sterker gaan kiezen voor pure en levenskrachtige voeding.

Het is belangrijk om veel te drinken, omdat door de trillingsverhoging veel afvalstoffen vrijkomen.

Kwaliteit Liefdesvoeding

Het is bijzonder hoe hoog de kwaliteit is van de Liefdesvoeding.
Het stimuleert duidelijk haargroei. Haar wordt dikker en er treedt nieuwe haargroei op na verloop van tijd. Dit zijn uitingen van een heel hoogwaardige voeding.
Ook hand en teennagels gaan duidelijk sneller groeien na verloop van tijd.


Liefdesvoeding is dan ook duidelijk volwaardiger voeding dan Aardse voedingsmiddelen.
Aardse voedingsmiddelen hebben niet de specifieke voedingsstoffen samenstelling die ons lichaam nodig heeft.

Daarom wordt ook aanbevolen om gevarieerd te eten om zo een zo ruim mogelijk aanbod van de verschillende voedingsstoffen aan het lichaam aan te bieden.
Het lichaam moet er moeite voor doen om hier de voedingsstoffen die bij het lichaam passen uit te halen. Wat daarna overblijft zijn afvalstoffen die het lichaam belasten.


Liefdesvoeding heeft altijd exact die samenstelling die jouw lichaam nodig heeft, zodat er geen afvalstoffen ontstaan en het lichaam minder belast wordt.

Onvoldoende geaard en voedingsstoffen tekorten

Als mensen geestelijk onvoldoende geaard zijn, kunnen zij liefdesvoeding niet voldoende omzetten in voor hen specifieke voedingsstoffen.
Hierdoor kunnen bepaalde voedingsstoffen tekorten ontstaan, vooral als je naast de liefdesvoeding heel weinig eet.

Het soort voedingsstoffen tekort geeft daarbij aan op welke punten je nog meer moet aarden. Je kunt die voedingsstof die overeenkomt met het punt waarop je onvoldoende geaard bent, niet voldoende downloaden uit de liefdesvoeding.

Ook op dit punt toont de Liefdesvoeding verbinding z’n ongeëvenaarde spiegelende werking.
De Liefdesvoeding verbinding is zo geprogrammeerd dat mensen die onvoldoende geaard zijn, geholpen worden om wel goed te aarden. Dat is uiteraard een proces dat tijd vergt.

De Voedingsstoffen Verbinding werkt niet zo spiegelend en veel meer als een energetisch voedingsstoffen supplement. Die voorziet je, onafhankelijk van de mate waarin je geïncarneerd bent, van de voedingsstoffen die je nodig hebt.

De Liefdesvoeding verbinding en de Voedingsstoffen Verbinding helpen je beide op hun eigen manier om jouw voedingsstoffen tekort op te lossen:
 

  • De Liefdesvoeding verbinding lost de diepste oorzaak van het voedingsstoffen tekort op, een probleem om volledig te aarden.
     
  • De Voedingsstoffen Verbinding helpt je om - ondanks een probleem met aarden - toch voldoende voedingsstoffen op te nemen uit je voeding of te downloaden uit de liefdesvoeding.

Verslavingen

Heb je een vorm van verslaving aan snoep, chocola, koffie, drank, sigaretten of iets anders, dan kan door de Liefdesvoeding verbinding deze verslaving extra de kop opsteken.
Dit komt doordat deze behandeling je in een veel hogere trilling brengt, waardoor onverwerkte stukken automatisch meer aan de oppervlakte komen.


We hebben daarom aan de Liefdesvoeding verbinding de Ontslavingsbehandeling toegevoegd.
Deze behandeling brengt de achterliggende oorzaak van je verslaving aan het licht. Hierdoor kunnen verslavingen, zoals eetverslavingen of behoefte aan zoetigheid, eerst verergeren.

Na verloop van tijd ga je veel bewuster er voor kiezen of je nu wel of niet bijvoorbeeld een sigaret opsteekt. Er is dan in wezen geen sprake meer van een verslaving, maar meer van een keuze.

Als je de Liefdesvoeding verbinding aanvraagt, ontvang je dus tegelijkertijd gratis de Ontslavingsbehandeling.

Nieuw probleem onderdrukken

Als je na de Liefdesvoeding verbinding door je eventuele verslavingsstukken heen bent en er ontwikkelt zich na verloop van tijd bijvoorbeeld opnieuw een eet- of snoepbehoefte dan duidt dat erop dat je in een proces bent waarin je een ‘nieuw’ probleem niet onder ogen wilt zien, niet wilt voelen.

Je bent dan letterlijk je gevoelens aan het ‘wegeten’. Het beste wat je dan kunt doen is naar binnen keren en contact maken met de gevoelens die je liever niet onder ogen wilt zien. 


Eetverslaving

Een van de achterliggende oorzaken van een eetverslaving is dat je door te eten je trilling verlaagt, zodat je bepaalde gevoelens niet hoeft te voelen.

Door de Frequentie Verbinding verlaagt voeding je trilling niet meer. Deze Verbinding kan zo een ondersteuning vormen om van je eetverslaving af te komen.

Onderzoek Liefdesvoeding verbinding

Eind 2012 is een klein onderzoek gehouden bij alle Partners van het Wholism Project die al eerder de Liefdesvoeding verbinding hebben ontvangen.

De uitslagen van dit onderzoek geven een goed beeld van de mogelijkheden en voordelen van de Liefdesvoeding verbinding.
Lees meer: Onderzoek Liefdesvoeding verbinding

Voor wie en wanneer?


De Liefdesvoeding verbinding kan door iedereen ontvangen worden vanaf de leeftijd van 28 jaar.


De eerste 28 jaar van ons leven zijn nodig om volledig te incarneren, om je echt met deze Aarde te kunnen verbinden. Als je de Liefdesvoeding verbinding voor je 28e levensjaar zou ontvangen, zou dat je incarnatieproces kunnen verstoren. Pas als dit incarnatie proces is afgerond, mag je weer met het Goddelijke verbonden worden.


Ben je 28 jaar of ouder, dan mag je deze verbinding op elk moment ontvangen. 
Je kunt de Liefdesvoeding verbinding ontvangen zonder eerst een van onze andere behandelingen gekregen te hebben.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.

Lees meer: Over levens heen

Eerst voelen dan beslissen

Het is mogelijk om de energie van deze behandeling van te voren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze behandeling ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Integratietijd


De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - die een behandeling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 

De integratietijd van de Liefdesvoeding verbinding varieert van direct tot een week. Binnen deze tijd moet normaal gesproken je normale hongergevoel grotendeels verdwenen zijn. Je kunt na de integratietijd wel eens een licht hongergevoel of een leeg gevoel hebben. Dat is normaal en gaat over het algemeen snel weer weg.
Je kunt de Liefdesvoeding verbinding ook ontvangen rond de tijd dat je een andere behandeling ontvangt.
 De Ontslavingsbehandeling, die deel uitmaakt van de Liefdesvoeding verbinding
 heeft geen integratietijd. Je kunt deze behandeling dus ook tegelijkertijd met een andere behandeling ontvangen.Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke behandeling geactiveerd worden. Zij  werken ondersteunend op het proces van de behandelingen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - waarin je door de ontwikkelingen van een behandeling gaat en op een behandeling kunt blijven reageren.
Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een behandeling kunt verwachten. Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.
 


Er is geen uitwerkingstijd te noemen voor de Liefdesvoeding verbinding: Het werkt vrijwel direct en werkt levenslang door.

De uitwerkingstijd van de Ontslavingsbehandeling is op respectievelijk ziels-, wezens- en eenheidsniveau 4, 5 en 6 maanden. Dit is ook de tijd waarin je resultaten van de behandeling mag verwachten.

Na ontvangst van de Processor behandeling halveert deze uitwerkingstijd.
De Processor behandeling kan ontvangen worden na de Ego-structuur behandeling.

Uitwerking van de behandeling

Onze behandelingen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de behandeling ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de behandeling jou doorheen zal leiden.

Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de behandeling ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen. De resultaten van de behandeling volgen steeds op de momenten waarop je weer door een stukje van deze ontwikkelingen heen bent gegaan.

Omdat iedereen anders reageert op de ontwikkelingen van een behandeling, verschilt het ook van persoon tot persoon hoe hij of zij de effecten van de behandeling ervaart. Als je angstig bent voor de gevoelens die naar boven komen tijdens ontwikkelingen kun je tijdelijke verergeringsreacties ervaren.

Lees meer:
Uitwerking van de behandeling
Gedeelde verantwoordelijkheid
Verschillende reacties op een behandeling

Begeleiding na de behandeling

Als je na ontvangst van de behandeling vragen hebt over de uitwerking van de behandeling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.
Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

Aanvragen

Je kunt deze afstandsbehandeling aanvragen door een e-mail te sturen aan: basmaria@wholismproject.nl
Stuur ons ook een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is, als we die nog niet van jou hebben, samen met je vast-net nummer of Skype adres, zodat we even contact met je kunnen maken.

Kosten

€120,-

Drie ‘voeding’ Verbindingen

Er zijn naast de Liefdesvoeding verbinding nog twee andere Verbindingen die direct of indirect een invloed hebben op onze voeding. Lees meer.