Bestelhandleiding


Aanvragen

Verbindingen, updates en boeken kunnen hier worden aangevraagd.

We raden je aan om van tevoren in te loggen.
Als je nog geen account bij ons hebt, kun je dat eerst aanmaken. Klik hiervoor op ‘registreren’ in de paarse balk.

Na registratie of na inloggen, vind je jouw persoonlijke profiel via ‘Mijn Gegevens’ op de paarse navigatiebalk. Alle Verbindingen (en updates) die je aanvraagt of ontvangt staan in dit persoonlijke profiel.

Gekoppelde aanvragen

Tijdens je de aanvraagprocedure kun je ook een Verbinding aanvragen voor je partner, je kind, je huisdier of voor je bedrijf. We vragen daarom bij iedere Verbinding of update voor wie deze bestemd is, zodat het systeem deze in het juiste profiel kan plaatsen.

Als degene voor wie je een Verbinding aanvraagt nog geen eigen profiel heeft, kun je tijdens jouw aanvraag heel eenvoudig een profiel aanmaken. Zelfs je hond of je cavia krijgt een eigen profiel, als je voor hen een Verbinding aanvraagt.

Geef voor de profielen die je zelf wilt beheren je eigen e-mailadres op. Als je een Verbinding aanvraagt voor je partner, geef je hierbij zijn of haar eigen e-mailadres op.

Als je een Verbinding cadeau wilt geven, nemen wij na jouw aanvraag contact op met de persoon voor wie de Verbinding bestemd is, en ontvangt hij of zij daarna de inloggegevens voor een eigen profiel.

Voor wie?

Ook als je voor je huis een Verbinding aanvraagt, word je tijdens de aanvraagprocedure gevraagd voor wie deze Verbinding bestemd is. Het systeem plaatst de Verbinding in het profiel dat jij hiervoor tijdens je aanvraag aangeeft.

We kunnen een Verbinding dus niet in twee profielen tegelijk plaatsen, zowel in dat van jou als in het profiel van je partner.

Als de Verbinding voor jezelf bestemd is, zal deze Verbinding met jou meegaan als je verhuist.

Na je aanvraag

Na het afronden van je aanvraag ontvang je een e-mail met alle gegevens van je aanvraag. Ook kun je je aanvraag inzien in ‘Mijn Gegevens’.

Naast de bevestiging van je aanvraag ontvang je ook een aanvraag document met de betaalgegevens en het aanvraagnummer. Vermeld het aanvraagnummer bij je betaling.

Maatwerk: prijs op aanvraag

Bij maatwerk Verbindingen, waarbij je ons de maten van je huis, bedrijfsgebouw of terrein hebt doorgegeven, wordt de prijs in eerste instantie vermeld als ‘Prijs op aanvraag’.

Na berekening ontvang je van ons de prijs voor jouw maatwerk Verbinding, en kun je jouw aanvraag bevestigen of wijzigen. Na jouw bevestiging ontvang je een factuur voor je bestelling.

Ontvangst Verbinding

Na betaling ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Na ontvangst van deze bevestigings e-mail kun je zelf het moment kiezen waarop je de door jou aangevraagde Verbinding activeert.

Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Verbinding nu.’
Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.

Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail de Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

Gekoppelde profielen

De profielen die op je eigen e-mailadres geregistreerd zijn, bijvoorbeeld van je kind of je eigen bedrijf, zijn automatisch ‘gekoppeld’ aan jouw persoonlijke profiel.
Je kunt deze gekoppelde profielen vanuit je eigen profiel inzien, zonder hiervoor apart in te loggen.

Als het profiel van je partner op een ander e-mailadres geregistreerd is, zijn jullie profielen niet automatisch gekoppeld. Als jullie je profielen liever gekoppeld hebben, kunnen jullie hiervoor beiden een e-mail zenden aan: info@wholismproject.nl

Vragen over aanvragen

Het is eenvoudig om in de aanvraag procedure je weg te vinden maar er kunnen altijd vragen zijn.
Bas en Maria zijn je graag behulpzaam bij vragen over het aanvragen.


Je kunt hen mailen via basmaria@wholismproject.nl.

Behandelingen aanvragen

Behandelingen kunnen aangevraagd worden bij Bas en Maria van Woelderen via basmaria@wholismproject.nl
Stuur voor een eerste behandeling ook een recente foto mee en vermeld je vast-net nummer of je Skype adres, zodat we even telefonisch contact kunnen maken.