Behandelingen en Verbindingen op proef

De mogelijkheid bestaat een Verbinding of behandeling 24 uur gratis op proef te ervaren.

Zo kun je voelen wat het met je zou doen als je de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling zou ontvangen of kun je bijvoorbeeld een hele dag lang voelen hoe het zou zijn als je de Neutralisatie Verbinding huis zou aanschaffen.

Eenmalig

Je kunt een bepaalde behandeling of Verbinding slechts één maal op proef ervaren.

Meerdere malen dezelfde behandeling of Verbinding ervaren zou jouw persoonlijke ontwikkeling kunnen verstoren door de wisselingen in energie. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Daarom is de gave zo ingesteld dat het ook niet zou werken als je een tweede maal dezelfde behandeling of Verbinding op proef zou aanvragen.

Het is wel mogelijk om een aantal verschillende behandelingen of Verbindingen op proef te ervaren. Het is het beste om daar heel gericht mee om te gaan.
Laat je hierbij adviseren door het Wholism Project team of door onze Wholistic of Project Partners.

Eén tegelijk

Je kunt maar een behandeling of Verbinding tegelijk op proef ervaren.

Verbindingen voor je huis op proef

Als jij en je partner graag de Neutralisate Verbinding huis op proef willen ervaren, adviseren we je om hiervoor een dag uit te kiezen waarop je beiden thuis bent.
Tijdens die dag kun je de Neutralisatie Verbinding huis ook buitenshuis ervaren in bijvoorbeeld winkels of in het openbaar vervoer. Omdat het onmogelijk is om deze plaatsen die niet van jou zijn zelf te neutraliseren, beschermt de Neutralisatie Verbinding huis je ook tegen deze straling. De Neutralisatie Verbinding huis werkt niet in je auto of je werkplek. Je hebt de mogelijkheid en ook het recht om deze plaatsen zelf te neutraliseren.
Hiervoor zijn de Neutralisatie Verbinding werk en de Neutralisatie Verbinding auto ontwikkeld. Beide Verbindingen werken levenslang en verhuizen mee naar een nieuwe baan of een nieuwe auto.

De Neutralisatie Verbinding huis beschermt je daarom ook niet automatisch tegen de straling van je eigen mobiele telefoon.
Deze kun je zelf heel voordelig neutraliseren met de Mobiel Verbinding, die een levenslange bescherming biedt tegen de straling van je eigen mobiele telefoon of laptop. Koop je een nieuwe laptop of mobiele telefoon, dan verhuist deze Verbinding automatisch mee naar het nieuwe exemplaar.

Uitzonderingen

Behandelingen en Verbindingen die je niet nodig hebt of waar je (nog) niet aan toe bent, kun je niet op proef ervaren, je zult eenvoudigweg niets voelen.

Aanvragen behandelingen en Verbindingen op proef

Je kunt een behandeling of Verbinding op proef aanvragen bij een van onze Partners of bij het Wholism Project team.

Je kunt dat persoonlijk, in een telefoongesprek of per e-mail doen.
Een foto is niet nodig. Door het directe of telefonische persoonlijke contact of je unieke e-mailadres komt de behandeling of Verbinding van jouw keuze altijd bij jou terecht.

Eerst voelen dan beslissen


Naast een behandeling of Verbinding op proef kun je aan de hand van de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen' al een eerste indruk krijgen van de energie van een behandeling of Verbinding. Dit kun je net zo vaak doen als je wilt.

Advies


Bas en Maria kunnen aan de hand van jouw vraagstelling invoelen en uittesten wat de meest geschikte behandeling of Verbinding voor je is.


Onze Wholistic of Project Partners adviseren je ook graag in je keuze voor een Verbinding.
Lees meer over de mogelijkheden van persoonlijk advies.

Verschil in ervaringen

Behandelingen op proef tonen je meestal het uiteindelijke resultaat van de behandeling, met andere woorden wat de behandeling jou na de uitwerkingstijd oplevert.

Het is daarbij opvallend hoe verschillend mensen op behandelingen op proef reageren.
Bij eenzelfde behandeling op proef voelt de ene persoon een fantastisch resultaat, terwijl de ander niet of nauwelijks iets van de behandeling op proef bemerkt.
Dat komt doordat onze behandelingen een weg vrij maken, maar dat je die weg vervolgens nog wel zelf moet gaan.

Behandelingen op proef tonen dus ook jouw eigen gemotiveerdheid om die weg te gaan.

Mocht je niet of nauwelijks reageren op een behandeling op proef dan is het dus belangrijk om na te gaan:

  • Is voor jou de juiste behandeling geselecteerd?
  • Zo ja, wat ontbreekt er aan mijn motivatie. Waarom durf ik mijn onverwerkte verleden dat door de behandeling naar de oppervlakte wordt gebracht om losgelaten te kunnen worden, niet onder ogen te zien?


Een ervaring
 

Van veel zware energieën bevrijd

'De dag van de Spiegel Patroon Transmutatie Channeling op proef was zeer goed voelbaar, ik voelde mij werkelijk van veel zware energieën bevrijd. 
Ik realiseerde mij hoe zwaar de belasting dus eigenlijk is, dat kwam wel als een bom binnen. Het was voor mij wel moeilijk om te erkennen dat al die zware energieën dus al een heel leven aan mij kleven en voor veel moeilijkheden zorgen.... het belast mij wel zwaar realiseer ik.'