Ervaringen met de Dier Verbinding

Het is prachtig om te zien hoe dieren op de Dier Verbinding reageren, zeker als je bedenkt dat een dier nooit iets zal simuleren.

De overeenkomst tussen de reactie van de hond, Dibbes, in de één na laatste ervaring en het paard, Cash, in de laatste ervaring is opvallend.

Een stuk rustiger geworden

‘Ik heb t eindelijk vast kunnen leggen... Puca slaapt overdag!
De meeste vogeltjes slapen wel overdag maar Puca deed dat dus nooit. Die had een soort onrust in zijn systeem en hij sliep nooit en zat nooit een seconde rustig stil.

Sinds de Dier Verbinding is daar verandering in gekomen en ik heb dit op foto vast kunnen leggen. (Een vogel slaapt met zijn snavel in de nek)
Hij is al met al een stuk rustiger geworden.’
Meta B, Amersfoort

Erg rustig

‘Paco, onze hond, heeft afgelopen vrijdag zijn Dier Verbinding ontvangen. Ik heb hem vrijdagavond geactiveerd. Paco werd vrijwel meteen erg rustig en heeft het hele weekend veel geslapen.’
Jeroen L, Amersfoort
 

Gezellige konijn weer terug

‘Het is nu bijna een maand geleden dat mijn konijn de Dier Verbinding heeft mogen ontvangen.

Wauw!!!!! Wat een openbaring, ik zag direct na het activeren dat mijn gezellige konijn weer terug was.

Zeker net na het overlijden van z'n maatje. 

Dank jullie wel dat ik dit cadeau mocht en kon doen aan mijn huisdier!!!’

Nog krachtiger

'Noor, onze poes, is vanochtend, 12 uur na de Dier Verbinding, nóg krachtiger dan anders, ze voelt heel goed.'
Marijke de J, Hoogkarspel


Blijer en levendiger

'Ik heb het idee dat mijn konijn zich blijer en levendiger en minder gestrest voelt.  
Toen ik de Dier Verbinding activeerde ging hij languit op de grond vóór de stoel liggen (ipv achter de stoel).  
Ik werd er helemaal ontroerd van.

Hij maakt weer bokken sprongetjes.

Mijn konijn houdt er niet van om aangeraakt te worden maar gisteren toen ik hem in bad zette om hem te borstelen (hij is enorm aan het verharen) ging hij languit ontspannen liggen en het leek erop dat hij echt aan het genieten was. Normaal laat hij altijd een plasje van de zenuwen gaan maar dat deed hij nu ook niet.

Mijn dank daarvoor !!!
Nicole B, Capelle a/d IJssel
 

Minder angstig

Sinds onze poes Trudy de Dier Verbinding heeft is ons opgevallen dat ze minder angstig is en dat ze voor de eerste keer niet meer bang was voor de stofzuiger.
Dit was erg opmerkelijk om te zien.
Renaldo vd Leygraaf, Heerlen


Eindelijk zelf ook mijn Verbinding

Vlak voor het avondeten zat ik nog even achter de computer te werken. Dibbes, onze hond, lag naast me op zijn matje.

Ik besloot af te sluiten en me bezig te gaan houden met de voorbereiding van het eten en dacht bij mezelf om dan daarna de Dier Verbinding bij Dibbes te activeren. Op dat moment jankte Dibbes zachtjes (dat doet ie nooit!) alsof ie wilde zeggen, nee, ik wil mijn Verbinding nu!

Ik draaide me om en ging langs hem zitten op de vloer. Ik aaide hem over zijn vacht en zei, o.k., je hebt gelijk, je hebt lang genoeg gewacht. Ik keerde me naar binnen en activeerde zijn Dier Verbinding.

Op datzelfde moment ging Dibbes op zijn zij liggen, en hij strekte zijn poten helemaal uit, wat hij alleen doet als hij helemaal ontspannen is. Hij kon zijn ogen bijna niet meer open houden, en gleed vrijwel meteen in een soort lichte slaap. Zijn ogen bleven nog open tot spleetjes en ik zag ze op en neer gaan, alsof hij droomde. Tegelijkertijd had hij lichte trekkingen in zijn poten. Daarna volgde een hele diepe zucht van Dibbes.


Het was duidelijk dat hij zich erg prettig voelde en dat hij super ontspannen was.

Ik heb nog een tijdje bij hem gezeten en hij bleef in dezelfde ontspannen houding liggen. Toen ik opstond keek hij me aan, alsof hij wilde zeggen, hè hè, nu heb ik eindelijk zelf ook mijn Verbinding, hier heb ik zo lang op gewacht!

Hij is nog een hele tijd zo blijven liggen en het was heel mooi om hem zo te zien genieten in zijn nieuwe energie.
Annemiek E, Kessel
 

Indrukwekkende activatie ervaring

'We hebben vanmiddag de Dier Verbinding bij ons paard, Cash, geactiveerd, het was heel bijzonder en willen het graag met jullie delen.
 
Het was heel zacht weer en toen ik aankwam op stal lag Cash te dutten in het zonnetje, zijn Shetland vriendin Janneke stond naast hem. Ik ging bij hem zitten en Janneke kwam achter mij staan met haar hoofd bij mijn rug.
 
Cash begon na de activatie eerst met zuchten en kreunen en is toen helemaal plat gaan liggen op zijn zij met zijn hoofd op de grond. Dit doen paarden niet vaak en alleen als ze zich totaal veilig voelen.
Hij is in slaap gevallen, hij kwam denk ik in remslaap en begon waarschijnlijk te dromen, zijn oogleden gingen trillen en zijn oren gingen heel snel heen en weer en hij bewoog zijn benen alsof hij aan het rennen was al zuchtend, kreunend en piepend. Dit had ik nog nooit gezien.
 
Toen hij wakker werd kwam hij met zijn hoofd omhoog en keek even om zich heen alsof hij de wereld voor het eerst zag.
Vervolgens stond hij op en wreef zijn gezicht tegen mijn opgetrokken benen, deed hij een stap naar voor en legde zijn neus op mijn  kruin om al staand nog even te doezelen.
Daarna ging hij samen met Janneke uitgebreid gapen en smakken, zijn gezichtsuitdrukking tevreden en ontspannen.
 
Het viel mij op dat de tevreden en ontspannen uitdrukking op zijn gezicht bleef en het voelde voor mij alsof de band tussen ons nog sterker was dan voorheen.
Tijdens het grondwerk was hij heel erg ontspannen en meegaand, we werkten echt samen.
 
Later zijn we voor het eerst zonder anderen erbij een uurtje buiten gaan wandelen.
Ik vond het altijd een beetje spannend om met Cash buiten het terrein te wandelen zonder andere paarden erbij, omdat hij soms angstig kan worden.
Nu had ik voor het eerst gevoel dat het goed was en hij mij wilde volgen en het was fantastisch. We waren echt samen en hij bleef ontspannen lopen en was nieuwsgierig naar alles om hem heen op een goede manier.
 
Vorige week zijn er 2 nieuwe paarden bij ons op stal gekomen 1 daarvan is een beetje angstig en had de afgelopen week denk ik  het gevoel dat hij zichzelf en het andere paard moest beschermen door meteen in de aanval te gaan als Cash voorbij hun paddock liep.
Vandaag bleef hij voor het eerst rustig en vriendelijk. Toen we terug kwamen van onze wandeling hinnikte hij naar ons.
 
Er is duidelijk iets veranderd en we hopen dat Cash nog heel veel profijt gaat hebben van de Dier Verbinding.
'
Angela L, Terneuzen

Vergenoegd

'De Dier Verbinding is aangeslagen :-)'
Renaldo vd Leygraaf, Heerlen

 

Lees meer: Dier Verbinding