Benzoliet eenheid

Een neutralisatie-eenheid voor het neutraliseren van computer, auto en talloze andere elektrische apparaten.

Productbeschrijving

Benzoliet is bestemd voor het neutraliseren van een breed scala van omgevingsfactoren. Iedere verpakking Benzoliet heeft een bereik van 13 meter rondom. Wanneer een enkele verpakking Benzoliet wordt toegepast in een bepaalde ruimte wordt het werkzame bereik bepaald door de mate van verstoring in de ruimte. Met andere woorden: hoe zwaarder de energetische belasting, hoe kleiner het werkzame bereik van Benzoliet.

Werkzaamheid

Benzoliet blijft, net zoals onze andere producten, onbeperkt werkzaam.
De enige manier waarop het z'n werking kan verliezen is wanneer het vochtig wordt. Als de zoutkristallen oplossen in water kan het Benzoliet een deel van z'n informatie niet langer vasthouden. Wanneer Benzoliet een beetje vochtig is kan het op bijvoorbeeld de verwarming, vensterbank of een ander warme plaats worden gelegd om ‘uit te dampen'. Na verloop van enkele dagen tot een week is het dan weer helemaal droog.

Toepassingen

Voor de neutralisatie van de gehele woning adviseren wij de Neutralisatie Verbinding huis of de Benzoliet Octaëder.

Auto

Eén verpakking Benzoliet is voldoende om een (vracht)auto te neutraliseren. Door deze neutralisatie werken de stoorvelden van de auto zelf (elektra, brandstof, gsm-telefoon, GPS apparatuur, boordcomputer etc..) en die van buiten komen (verkeersradar, gsm-zenders, lussen in het wegdek etc..) niet meer belastend op de inzittenden. Gevolg is dat reizen minder vermoeiend en veiliger wordt. 

Daarnaast neutraliseert Benzoliet ook de brandstof. Er zijn indicaties dat daardoor het verbrandingsproces beter verloopt met als gevolg; minder slijtage van de motor en minder belastende stoffen in het milieu.


Werkplek

Door Benzoliet op de voedingskabel van de computer te plaatsen wordt de belangrijkste stralingsbron op de werkplek geneutraliseerd. Door ook achter de bureaustoel één of twee verpakkingen Benzoliet te plaatsen wordt een nog groter deel van de omgevingsstraling geneutraliseerd.


Ter ondersteuning op belaste plaatsen

Soms is het prettig (of nodig) om naast het dragen van een Ozaliet of Be-O-liet hanger ook een verpakking Benzoliet mee te nemen bij het winkelen of wanneer gebouwen bezocht worden (beurzen e.d.) waar de energie slecht is. Het is dan makkelijker om in je eigen kracht te blijven.


Eenmalig neutraliseren

Wanneer de woning of het bedrijfsgebouw niet geneutraliseerd is dan kunnen batterijen in mobiele telefoons, PDA's, laptop computers e.d. geneutraliseerd worden door er een verpakking Benzoliet langs te strijken. Dit hoeft slechts éénmaal te gebeuren. In geval van oplaadbare batterijen wordt deze handeling herhaald na het opnieuw opladen.


NB: Wanneer Benzoliet uit de originele verpakking wordt gehaald of wordt verdeeld in kleinere hoeveelheden kunnen we niet voor de werking in staan.

De Verbindingen die dit product opvolgen


Neutralisatie Verbinding werk
Neutralisatie Verbinding auto
Neutralisatie Verbinding caravan/tent
Apparaat Verbinding

(Deze Verbinding doet voor alle genoemde toepassingen veel meer dan de Benzoliet eenheid)