Portaliet

Een klein koperen muntje voor het neutraliseren van de belastende energieën van mobiele apparaten.

Productbeschrijving

Portaliet is gebaseerd op de transformerende werking van Ozaliet en Benzoliet. Neutraliserende en auraversterkende energieën uit deze producten zijn hiervoor aan het koperen muntje toegevoegd. Het koper dient hierbij als drager van deze energieën zoals een cd de drager van muziek is.
De werking van Portaliet is tweeledig: Enerzijds wordt de belastende invloed van het betreffende apparaat geneutraliseerd en 

anderzijds wordt het fijnstoffelijk energielichaam (de aura) van de gebruiker versterkt.
Portaliet kan worden gebruikt voor alle soorten draadloze apparaten zoals gsm telefoons, draadloze huistelefoons (DECT), XDA's en PDA's en notebooks met infrarood, Wireless LAN en bluetooth voorzieningen. Portaliet is ook te gebruiken voor het opheffen van de negatieve invloed van GPS navigatiesystemen.
Daarnaast kunnen de neutraliserende kwaliteiten van Portaliet ook worden gebruikt om de verzwakkende invloeden van computers en andere met internet verbonden apparaten op te heffen.

Werkzaamheid en onderhoud

De werkzaamheid van Portaliet is gebaseerd op het transmuteren van negatieve energieën en niet, zoals bij veel andere producten, op het absorberen van energieën. Het gaat hier dus om een kwalitatieve verandering. Daarom blijft Portaliet onbeperkt werkzaam en hoeft het niet energetisch gereinigd te worden.
De ongelakte delen van het muntje kunnen na verloop van tijd verkleuren als gevolg van oxidatie. Portaliet kan indien gewenst worden schoongemaakt met een zachte doek en een mild reinigingsmiddel.

Gebruiksaanwijzing

Het Portaliet muntje wordt op de (achterzijde van) het betreffende apparaat geplakt. Zorg ervoor dat de ondergrond glad is en vetvrij. Verwijder de beschermfolie aan de achterzijde en plaats het muntje op het apparaat. Let er op dat u in één keer de juiste positie bepaalt. Het Portaliet muntje kan na bevestiging niet meer verschoven worden. Bij hoge temperaturen kan de lijm zacht worden en vermindert de kleefkracht.

Specificaties

Portaliet is een koperen muntje met een doorsnede van twee centimeter en een dikte van 2 millimeter.
Op het muntje staat een afbeelding van het cijfer vijf in oud-Hebreeuws. Dit symbool met de naam ‘Hey' wordt geduid met de woorden ‘Look, Reveal, Breath' (Zien, Openbaren, Adem'). Het symbool werkt versterkend als je ermee in contact komt.
Aan de achterzijde is een zelfklevend folie aangebracht waarmee het muntje op het betreffende apparaat wordt aangebracht.

Waarschuwing

Portaliet neutraliseert de energetische stralingsbelasting van gsm-telefoons. Uit onderzoek is echter gebleken dat gebruik van de mobiele telefoon ook een direct fysiek effect heeft: het verhoogt de temperatuur van de hersenen. Daarom adviseren wij om ondanks de toepassing van Portaliet, het gebruik van mobiele telefoons zoveel mogelijk te beperken en indien mogelijk gebruik te maken van een headset.

De Verbinding die dit product opvolgt

Mobiel Verbinding

N.B. Veel kinderen willen liever geen Portaliet op hun mobiele telefoon, omdat zij zich niet willen onderscheiden van de groep. De Mobiel Verbinding biedt hen een onzichtbare en nog krachtiger bescherming.


Een ervaring
 

Duidelijk verschil onder het bellen

'Ik wil je nog graag zeggen hoe tevreden ik ben over het Portaliet-muntje. Sinds ik het heb, slaap ik 's nachts veel beter. Ik merk het verschil ook duidelijk onder het bellen.'
Brigitte D, België