Ozaliet zout

Er bestaan twee verpakkingen, een porseleinen strooipotje om Ozaliet dagelijks te gebruiken in de keuken en op tafel en een navulverpakking Ozaliet zout voor gebruik in plaats van gewoon zout in de keuken. Daarnaast zijn er testbuisjes gevuld met Ozaliet.

Ozaliet strooipotje

Ozaliet navulverpakking 250g

Productbeschrijving

Ozaliet is afgestemd op alles wat organisch is: planten, dieren en de mens.
Verder wordt het gebruikt voor het energetisch reinigen van alles wat de mens draagt (kleding) en tot zich neemt (eten, drinken, medicijnen).
Ozaliet heeft een breed werkingsgebied:
De primaire functie is om de natuurlijke energiebalans te herstellen.
Het ondersteunt persoonlijke ontwikkelingsprocessen. Door deze eigenschap kan Ozaliet een wezenlijke bijdrage leveren aan de groei richting de kosmische dag.

Werkzaamheid

Ozaliet blijft, net zoals onze andere producten, onbeperkt werkzaam. De enige manier waarop het z'n werking kan verliezen is wanneer het vochtig wordt. Als de zoutkristallen oplossen in water kan het Ozaliet een deel van z'n informatie niet langer vasthouden. Wanneer Ozaliet een beetje vochtig is kan het op bijvoorbeeld de verwarming, vensterbank of een ander warme plaats worden gelegd om ‘uit te dampen'. Na verloop van enkele dagen tot een week is het dan weer helemaal droog.
Ozaliet raakt niet verzadigd of vervuild en hoeft niet te worden gereinigd.

Toepassingen

Ozaliet kan onder andere op de volgende manieren worden gebruikt:


Keukenzout

In plaats van keukenzout te gebruiken voor het bereiden van de maaltijd. Bij toevoegen aan het kookwater voor de groenten of aardappelen wordt de energie aan de voeding toegevoegd en niet aan het water. Ozaliet smaakt zouter dan gewoon zeezout. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is twee gram per persoon per dag.


Badzout

Eén theelepeltje in ligbad of voetenbad is voldoende om de dagelijkse hoeveelheid via de huid op te nemen. Werkt zeer verkwikkend en is een goede toepassing voor mensen die geen of weinig zout (mogen) gebruiken. Zie hiervoor ook Ozaliet Aqua Badzout, dat speciaal voor dit doel is ontwikkeld.


Reinigen van medicijnen

Door Ozaliet een paar uur naast medicijnen te leggen kunnen deze energetisch worden aangepast aan de mens. Met andere woorden, de synthetische energiefrequenties worden omgezet in organische. Hierdoor sluit het medicijn beter bij het lichaam aan en wordt de werking versterkt. Meestal verminderen de neveneffecten van medicijnen.


Zuiveren van sfeerbelasting

Meubelen, kunstvoorwerpen en alle andere objecten die energetisch belast zijn, kunnen worden geneutraliseerd door ze eenmalig te behandelen met Ozaliet. Hiertoe strijk je de navulverpakking Ozaliet rustig in banen over het object heen.


Zuiveren van kristallen en edelstenen

Door een navulverpakking enkele dagen naast een vervuilde edelsteen of kristal te leggen, wordt de steen gezuiverd.

Gebruikerservaringen

Lees meer over de ervaringen met Ozaliet zout

De Verbinding die dit product opvolgt

De Vitalisatie Verbinding vervangt zowel de Ozaliet en Be-O-liet hanger als Ozaliet en Be-O-liet keukenzout en Ozaliet Aqua badzout.