Je huis en jezelf

Je huis en jezelf

Man/Vrouw Octaëder

De energie van de Man/Vrouw Octaëder heeft een sterk balancerend effect op de energie van de ruimte waar die geplaatst wordt. Het man/vrouw evenwicht wordt hersteld. Dit werkt ook door op de bewoners van het huis of de medewerkers van een bedrijf. Vanuit een betere man/vrouw balans ben je beter in staat om te leven vanuit een voelend hoofd en een denkend hart.
Lees meer

Ozaliet Parel

De Ozaliet Parel is een glazen, druppelvormig object gevuld met Ozaliet en is verreweg het meest efficiënt in een geneutraliseerde woning. Het voegt een extra dimensie toe aan de neutralisatie en verbetert de energie op subtiele niveaus.
Lees meer

Ozaliet Spiraal

Als een huis volledig geneutraliseerd is met de Neutralisatie Verbinding huis of met Benzoliet, ontstaat er om het huis een energetische piramide. Deze piramide met een vierkant grondvlak heeft een hellingshoek van 60º. Een dergelijke piramide sluit aan bij de principes van de kosmische dag. Wordt naast deze neutralisatie een Ozaliet Spiraal in huis aangebracht, dan krijgt de piramide een lichtverbinding met het "Hogere".
Lees meer