Jezelf

Jezelf

Ozaliet hangers

Biedt directe versterking voor je energiebalans en herstel van de aura. Zeer geschikt voor mensen met een verhoogde gevoeligheid (HSP).
Lees meer

Ozaliet zout

Er bestaan twee verpakkingen, een porseleinen strooipotje om Ozaliet dagelijks te gebruiken in de keuken en op tafel en een navulverpakking Ozaliet zout voor gebruik in plaats van gewoon zout in de keuken. Daarnaast zijn er testbuisjes gevuld met Ozaliet.
Lees meer

Ozaliet Aqua Badzout

Energetisch verrijkt badzout voor een heerlijk vitaliserend effect. Ook aanbevolen voor huidaandoeningen.
Lees meer

Be-O-liet hanger

Biedt directe versterking voor je energiebalans en herstel van de aura. De energie van Be-O-liet stimuleert nadrukkelijk de persoonlijke ontwikkeling. Daarmee is de Be-O-liet hanger Crystal Spirit niet automatisch voor iedereen geschikt.
Lees meer

Be-O-liet zout

Er zijn twee verpakkingen, een porseleinen strooipotje gevuld met Be-O-liet om dagelijks te gebruiken in de keuken en op tafel en een navulverpakking Be-O-liet zout voor gebruik in plaats van gewoon zout in de keuken. Daarnaast zijn er testbuisjes gevuld met Be-O-liet.
Lees meer

Aquarius Staf

De Aquarius Staf is ontwikkeld om ons te helpen om in overgave te komen. De Aquarius Staf is een ongeveer 20,5 centimeter lange koperen buis met daarin een spiraal met 13 wendingen gevuld met Ozaliet of Be-O-liet.
Lees meer

BeLight Drink

BeLight Drink combineert een mix van natuurlijke groenten- en fruitextracten met een energetische verrijking die zorgdraagt voor een maximale en op de gebruiker afgestemde opname van het supplement. Hierdoor is slechts een kleine hoeveelheid (+/- 5 ml per dag) BeLight Drink voldoende voor een optimaal effect.
Lees meer

Revital

Een sterk revitaliserend middel met vele toepassingen.
Lees meer

First Help Angel

Een krachtig middel om in te zetten bij plotselinge stress, trauma en fysieke kwetsuren.
Lees meer