Wholistic Nieuws

Het Wholism Project is een Project van en voor verandering. Er verschijnen dan ook zeer regelmatig nieuwe teksten op onze website, over nieuwe behandelingen, nieuwe Verbindingen en andere nieuwe ontwikkelingen.

Op de hoogte blijven

Als je graag op de hoogte wilt blijven, kun je bij een nieuw bezoek op onze website via het Overzicht nieuwe artikelen zien welke artikelen na je laatste bezoek geplaatst zijn.

Gewijzigde artikelen

Belangrijke veranderingen in bestaande artikelen worden kort benoemd in het overzicht ‘Gewijzigde artikelen’.

Chakra Verbindingen

Deze nieuwe categorie Verbindingen zorgen ervoor dat je chakra's op kosmische dag wijze gaan werken. Deze weldadige en diep doorwerkende Verbindingen geven bijzondere resultaten.
Lees meer


Activiteiten en mogelijkheden van het Wholism Project

Het Wholism Project biedt de volgende mogelijkheden en activiteiten aan via haar Wholistic Partners. Je kunt zelf een afspraak maken of kijken wanneer de volgende bijeenkomst wordt gehouden.

Aquarius Labyrint consult


Het Aquarius Labyrint consult, waarin je onder begeleiding het Aquarius Labyrint kleed beloopt, is een prachtige aanvulling op onze behandelingen.

Het Aquarius Labyrint kleed heeft een bijzondere werking. Het helpt je om te aarden, versterkt je verbinding met het Hogere en helpt je om bij je (diepere) voelen te komen.
Door de transmuterende werking van het Aquarius Labyrint worden blokkades opgelost en kom je beter in de stroom van het leven.

Het belopen van het Aquarius Labyrint kleed werkt verfrissend, geeft innerlijke ordening en helderheid, laat je zien waar je bent met je ontwikkeling.
Het voelt als een innerlijke wasbeurt waarin heel veel verandert en helder wordt.
Lees meer

Workshop transmuteren

Bij een behandeling, Transmutatie Channeling, Vitalisatie Verbinding of Kracht Verbinding van het Wholism Project ontvangt je automatisch ook de Transmutatiegave.
Transmuteren is een fantastische mogelijkheid van de kosmische dag om je onverwerkte verleden op te lossen, maar ook om bijvoorbeeld bijwerkingen van medicijnen te neutraliseren.

Tijdens de Workshop Transmuteren leer je dit bijzondere instrument begrijpen en gebruiken zodat je jezelf en je naasten onder andere kunt helpen bij het oplossen van je onverwerkte verleden.
Lees meer

Thema-avond ‘Altijd en overal beschermd tegen omgevingsstraling’

In de afgelopen decennia is de technische omgevingsstraling met een factor van meer dan één miljoen toegenomen. Veel mensen hebben last van deze onnatuurlijke stralingsbelasting, die onder andere tot concentratie- en gezondheidsproblemen kan leiden.

Tijdens deze thema-avond ontvang je uitgebreide informatie over de unieke Neutralisatie Verbindingen van het Wholism Project, die je zelfs buitenshuis beschermen tegen omgevingsstraling.
Lees meer


Uitgelicht

De onderstaande wetenswaardigheden hebben een blijvende nieuwswaarde.

Spaanstalige website

Onze Project Partner Karin Knijnenburg woont op het Canarische eiland La Palma en heeft een beknopte Spaanstalige website over het Wholism Project gemaakt.

Ontwikkeling van tuinkerszaadjes onder invloed van Wifi

In Denemarken hebben vijf leerlingen uit een brugklas een experiment gedaan met de invloed van Wifi straling op het ontkiemen van tuinkerszaden.

De verschillen tussen het ontkiemen en de verdere ontwikkeling van de zaadjes met en zonder Wifi is opzienbarend en toont duidelijk aan waartoe ongeneutraliseerde Wifi straling in staat is.

Lees meer

Het mobieltje van je kind onzichtbaar neutraliseren

Met de Mobiel Verbinding kun je de mobiele telefoon van je kind onzichtbaar laten neutraliseren. Ideaal omdat kinderen niet graag anders willen zijn dan hun leeftijdgenoten.

Omdat de Mobiel Verbinding volkomen automatisch mee verhuist naar een eventuele nieuwe mobiele telefoon, blijft je kind voor € 20,- levenslang beschermd.

Neutraliseren radioactiviteit

In verband met de crisis met de kerncentrale in Japan (maart 2011) krijgen wij vragen of onze neutralisatie methoden ook radioactiviteit kunnen neutraliseren.

We hebben in het verleden testjes en onderzoek gedaan naar het vermogen van onze producten, de voorlopers van de Verbindingen, om radioactiviteit te neutraliseren. De uitkomsten hiervan zijn positief, al kunnen we niet zeggen dat het wetenschappelijk bewezen is.
Lees meer

Top ervaringen

We krijgen veel positieve ervaringen naar aanleiding van onze behandelingen en Verbindingen.
Met toestemming plaatsen we de meest sprekende ervaringen op onze website.
Enkele hele bijzondere ervaringen zijn uitgelicht in het artikel Top ervaringen