Ouderschap en omgevingsstraling

Geschreven door Bas

Al jaren heb ik mij de vraag gesteld waarom er zoveel ouders zijn die hun ouderschap, hun ouderlijk gezag, als het ware weggeven aan hun kinderen. Het is de generatie ouders ongeveer vanaf de jaren zestig.

Hierdoor worden kinderen vaak ongezeglijk, respectloos naar hun eigen ouders, maar ook naar de buitenwereld, onder andere leidend tot vandalisme en dergelijk gedrag.

Ik kon zien dat het met diepe onzekerheid te maken had, maar kwam er niet achter wat daar de oorzaak van was.


Tot ik het volgende inzicht kreeg:

Loskoppeling voelen denken


Uit onderzoek door Dr Doepp is gebleken dat elektromagnetische straling er de oorzaak van is dat er geen communicatie meer optreedt tussen onze linker en rechter hersenhelft, met andere woorden: er geen contact meer is tussen ons denken en voelen.
Het voelen gaat door de ontkoppeling van beide hersenhelften tot ons onderbewuste behoren met als gevolg het ethische en morele verval dat steeds duidelijker wordt in deze maatschappij.


Deze loskoppeling van voelen en denken veroorzaakt logischerwijs ook een diepe onzekerheid.
 Dit is de onzekerheid die ouders hun ouderlijk gezag laat weggeven, het is de diepe onzekerheid waardoor ouders niet durven optreden en het heel belangrijk vinden dat zij lief gevonden worden door hun kinderen.

Op 12 september 2009 hebben wij een programmering aan de producten van het Wholism Project toegevoegd om dit effect teniet te doen en terug te draaien.
Deze programmering is uiteraard ook opgenomen in de Verbindingen.