Radioactiviteit

In 2001 zijn we onderzoek begonnen naar de mogelijkheden die Ozaliet, de voorloper van de Vitalisatie Verbinding, biedt om:

  • radioactief besmette mensen te helpen in een betere gezondheidstoestand te komen.
  • radioactieve straling kwalitatief te veranderen, zodat het niet meer gevaarlijk is.

Testjes

Als voorbereiding hebben we eerst een aantal testjes gedaan in de Vrije Universiteit in Amsterdam. Deze gaven aanwijzingen dat Ozaliet in staat is om radioactieve straling kwalitatief te veranderen.
Lees meer: Neutraliseren radioactiviteit

Onderzoek

Daarna zijn we twee maal naar de stad Chelyabinsk, net in het Aziatische gedeelte van het Oeral gebergte in Rusland, gereisd met als doel verder onderzoek te laten doen.

We zijn daar in het Ural Research Centre for Radiation Medicine met onderzoek begonnen om vast te stellen of Ozaliet in staat is om de gezondheidstoestand van radioactief besmette mensen te verbeteren. De eerste resultaten daarvan waren zeker positief te noemen.

Door onbetrouwbaarheid van het Ural Research Centre en door bureaucratische tegenwerking konden we eigenlijk niet anders dan stoppen met verder onderzoek.

Dat was voor ons echt frustrerend omdat we de mensen, die leden aan stralingsziekte door de enorme radioactieve besmetting van de ontploffing van de Mayak opslagplaats voor radioafval in 1957, heel graag hadden willen helpen.
Lees meer in de reis en onderzoek verslagen Oeral 1 en Oeral 2