Samenwerking

Sinds wij, Bas en Maria, in 2009 bij elkaar gekomen zijn, is het Wholism Project in een stroomversnelling gekomen.
Hoe kan zo'n stroomversnelling, zo'n groei ontstaan?

Groei aantal behandelingen

Tussen 2005 en 2009 zijn door de samenwerking van Bas en Martien de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling, de Levensenergie behandeling, de Kosmische dag Bedrijfsvoering behandeling en de Verwezenlijk je innerlijk Huwelijk behandeling geïntroduceerd.

Nadat wij, Bas en Maria, in 2009 bij elkaar kwamen, is door onze samenwerking het totale aantal in minder dan twee jaar tijd gegroeid van vier naar meer dan 30 behandelingen. Nu (augustus 2017) zijn het er inmiddels 110 verschillende behandelingen geworden.

Introductie Verbindingen


Begin 2011 zijn verder op deze nieuwe website de Verbindingen geïntroduceerd, de opvolgers van de producten die jarenlang door Aquarius Wholism op de markt zijn gebracht.
De Verbindingen vormen een werkelijk revolutionaire nieuwe generatie met heel veel voordelen.

Hoe kan zo’n groei ontstaan?

De basis van het Wholism Project is altijd de samenwerking tussen man en vrouw geweest.

Man en vrouw zijn een voorbeeld van de polariteiten waarin we leven. Zoals het mannelijke  naar buiten gericht is, zo is het vrouwelijke naar binnen gericht. Dit is zowel geestelijk als lichamelijk het geval.

Als het mannelijke en vrouwelijke werkelijk verenigd worden, dan geeft dat bijzonder veel kracht en de mogelijkheid om boven de polariteiten uit te stijgen.

Verenigingsproces

Vanuit een intense liefde voor elkaar werken wij aan dit verenigingsproces.

In dit proces doen we letterlijk vrijwel alles samen.
We zijn vierentwintig uur per dag samen, waarbij er, omdat we midden in de natuur wonen, dagen voorbij kunnen gaan zonder dat we iemand anders zien of spreken. Onze laptops staan naast elkaar, we beantwoorden samen alle e-mail, schrijven samen alle teksten, geven samen de behandelingen, hebben samen de website ontworpen en vullen elkaar prachtig aan.

In ieder geval is de lijst van dingen die we niet samen doen beduidend korter dan die van alles wat we samen doen.
En in plaats dat onze behoefte aan elkaar afneemt, neemt deze alleen maar toe.

Dat onze behoefte aan elkaar alleen maar verder toeneemt heeft te maken met de opbouwende, trillingsverhogende kracht van de kosmische dag.

In de kosmische nacht waarin we ons trillingsgetal moesten verlagen was dit praktisch onmogelijk. Tijdens de kosmische nacht, die nog maar net voorbij is, was het meestal zo, dat na de eerste verliefdheid er toch na verloop van jaren problemen ontstonden in een relatie. Het was moeilijk, zo niet vrijwel onmogelijk om de liefde steeds sterker te laten worden. Dat lag niet in lijn met de bedoeling van de tijdgeest.

De tijdgeest is nu zo veranderd dat dit wel de bedoeling is en een verregaand verenigingsproces mogelijk is. Door dit verenigingsproces kunnen we steeds hogere energieën naar de Aarde brengen. In dit proces voelen we ons continu geleid.

Leiding

We worden geleid door de Aartsengelen, waar we vrijwel dagelijks contact mee hebben via channelingen. Daarnaast zijn ze vaak voelbaar voor ons aanwezig.

Natuurlijk hebben wij zelf ook wel eens de vraag: ‘Wie zijn wij, dat we door Aartsengelen geleid worden?’ en ‘Is ons Project zo belangrijk dat zij ons direct begeleiden?’

Het volgende voorbeeld vinden wij zelf het meest overtuigend dat we tenminste door bijzonder hoogstaande wezens begeleid worden.

In het werk dat wij doen, zijn we continu in ontwikkeling en de processen waar we doorheen gaan zijn vaak zwaar.
Soms zijn ze zo zwaar dat we ons er echt rot door voelen. We vragen de Aartsengelen dan in een channeling om hulp. Zij vragen ons dan om ons open te stellen voor een behandeling en een half uur daarna voelen we ons elke keer weer tenminste goed genoeg om met plezier met ons levenswerk verder te gaan.

Zelfs als we dit typen, ontroert het, het is voor ons nog altijd een wonder.