Menswaardig overgaan

Het Wholism Project biedt, als spiritueel geleid Project, een aantal energetische instrumenten om het proces van sterven zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Geboorte van een Geestelijk wezen

De echte dood
Ik denk de echte dood is zo licht als een veertje
dat je wegblaast in een lucht bol van zon
en dat schommelend verdwijnt
in het licht dat schijnt
alsof er in de verste verte nooit
een eind aan kom

Het bovenstaande gedicht, van Hans Andreus, roert elke keer opnieuw vanuit het innerlijke besef dat het wáár is wat hij schrijft.

De dood zelf is zo licht als een veertje, het proces van doodgáán dat kan pittig zijn.
Zoals de geboorte van een kind licht en vreugdevol, maar het proces van geboren wórden hard werken is.

Het is niet voor niets dat de dood wel een omgekeerde geboorte wordt genoemd, waarbij geen baby, maar een geestelijk wezen wordt geboren.

Hulp bij loslaten

Eén van de zogenaamde Verbindingen is bij uitstek geschikt voor de stervensbegeleiders, de ‘vroedvrouwen en -mannen van geestelijke wezens’, en er zijn een aantal mogelijkheden die bedoeld zijn voor de stervende, die zijn of haar lichaam los dient te laten om over te kunnen gaan.

Overgave

Voor de stervensbegeleider is de Kracht Verbinding een prachtig instrument om de stervende te helpen in overgave door het stervensproces te laten gaan.

Als stervensbegeleider vorm je een brug voor de stervende naar de poort van de dood.
Door de Kracht Verbinding bewust in te zetten ten behoeve van je cliënt, kan deze zoveel mogelijk in overgave komen.

Een staat van overgave maakt dat het proces van sterven zo soepel mogelijk kan verlopen. Dingen die dan nog in de weg staan, kunnen gemakkelijker naar de oppervlakte komen, waarna ze losgelaten kunnen worden.

De Hemelpoort openen

Als je Persoonlijke Aartsengel begeleiding of de toekomstige opvolger van dit Traject volgt, gaat de Hemelpoort direct voor jou open als je overleden bent.

Het openen van de Hemelpoort beïnvloedt het stervensproces zelf niet, maar nadat de stervende overgegaan is, kan de overledene, als de Hemelpoort voor hem of haar geopend is,  de weg naar het Licht direct vinden.

Hulp op maat

Het Wholism Project kan ook betekenis hebben in lastige situaties rond het sterven.

Wat we kunnen en mogen betekenen verschilt van situatie tot situatie en van persoon tot persoon.
Daarom is hiervoor persoonlijk contact nodig.

Samen kunnen we dan kijken naar de situatie, met de betrokkene zelf, met  naasten en begeleiders en vaststellen wat er mogelijk is om te helpen de overgang naar de lichtheid van het geestelijk wezen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Orgaantransplantaties

Orgaantransplantaties kunnen levensreddend zijn, maar hebben helaas twee duidelijke keerzijden:
 

  • Het is bekend dat na een orgaandonatie de persoonlijkheid van de ontvanger kan veranderen in de richting van de donateur. Een deel van de donor leeft door in de ontvanger.
     
  • Degene van wie je het orgaan hebt gekregen is meestal overleden. Omdat een deel van deze persoon op Aarde blijft leven, blijft de ziel van deze persoon met de Aarde verbonden en kan niet helemaal overgaan.


Met de Kracht Verbinding is het mogelijk met je intentie de persoonlijke informatie van het orgaan aan de ziel van de overleden persoon terug te geven, waarna de ziel zijn of haar reis kan voortzetten en de ontvanger geen persoonlijkheidsverandering hoeft te ondergaan.

 

Sterven als mens is geboren worden als geestelijk wezen