Microcirculatie

Tijdens onze reis naar Rusland in 2001 heeft Dr Helena van het academisch ziekenhuis in Chelyabinsk de microcirculatie in haar eigen lichaam gemeten, eerst zonder en daarna met een testbuisje Ozaliet.

Onder invloed van Ozaliet, de voorloper van de Vitalisatie Verbinding, verbeterde de microcirculatie direct.
Volgens de literatuur vertraagt een goed functionerende microcirculatie het verouderingsproces.

Belang microcirculatie

De microcirculatie is de bloedsomloop door de kleinste slagaders, de haarvaten en de kleinste aders.

Hoe beter de doorbloeding van de weefsels is, hoe beter de cellen voorzien worden van zuurstof en van de voor hen benodigde voedingsstoffen. Ook afvoer van kooldioxide (CO2) en van afvalproducten van de stofwisseling verbetert naarmate de doorbloeding van weefsels beter is.

Bij het ouder worden vermindert de omvang van het haarvaatstelsel. Hierdoor verloopt de afvoer van vuilstoffen en de opname van voedingsstoffen minder goed, met als gevolg dat de celfunctie verslechtert.
Als de microcirculatie door het aanwezige haarvaatstelsel optimaal is, vertraagt het verouderingsproces.

Microcirculatie zonder Ozaliet

Microcirculatie met Ozaliet

Test

Om de microcirculatie te meten is de ‘Heat Acupunture Vision’ methode gebruikt, een in Rusland beproefde en goedgekeurde methode.

Een soort camera werd gevuld met vloeibaar stikstof.
Dr Helena ging op ongeveer twee meter van deze camera staan, terwijl een opname werd gemaakt, zie de linker afbeelding.
Vervolgens stopte zij een testbuisje met Ozaliet in haar boezem, waarna direct weer een opname werd gemaakt, zie de rechter afbeelding.

Op de linker foto zijn haar handen naar de camera toegedraaid en op de rechter foto heeft zij ze meer met de rug naar de camera gehouden.

Conclusie

Dr Helena concludeerde dat er een groot en zeer snel optredend verschil in temperatuur ontstond vóór en na Ozaliet toepassing. Haar handen waren onder invloed van Ozaliet ongeveer een graad in temperatuur toegenomen.
Dit is een direct gevolg van een verbeterde microcirculatie.

Verbindingen die de microcirculatie verbeteren zijn de Vitalisatie Verbinding en de Water Optimalisatie Verbinding.

Ervaring

De volgende ervaring met een Be-O-liet hanger, een voorloper van de Vitalisatie Verbinding, bevestigt het bovenstaande onderzoek.
 

Betere doorbloeding

‘Na 5 maanden gebruik kan ik zeggen dat het gebruik van de Be-O-liet hanger de doorbloeding sterk heeft verbeterd.

Waar ik normaal gesproken tijdens de wintermaanden veel last heb van koude handen voeten, was dit nu beperkt tot af en toe frisse handen, maar niet meer op een manier dat ik er last van had.

Verder had ik altijd moeite met eten. Na een paar happen ging het eten me tegenstaan en moest ik mezelf dwingen een minimale hoeveelheid voeding tot me te nemen.
Nadat ik begon met het dragen van de Be-O-liet hanger ging dit veel beter. Ik kan nu zonder weerstand een goede maaltijd nuttigen.

Al met al kan ik zeggen dat de Be-O-liet hanger mij van een paar vervelende klachten heeft afgeholpen.’