Diagnostische testbehandeling

Een diagnostische testbehandeling geeft je een gevoel van die ontwikkeling van een al ontvangen behandeling die je nog niet bent aangegaan of waar je in bent blijven steken.

De diagnostische testbehandeling kan ook toegepast worden als een behandeling niet lijkt aan te slaan.

Wat is er nog niet verwerkt

Door de diagnostische testbehandeling zul je duidelijk kunnen ervaren op welke punten je bent vastgelopen in het proces van de behandeling.

Zo krijg je de mogelijkheid om te ervaren waar het probleem zit en kun je je bewust op die ontwikkeling richten. Door je te verbinden met het gevoel dat omhoog komt en vervolgens wat je hierbij tegenkomt te transmuteren, kun je alsnog door deze ontwikkeling gaan.

Mocht je in een ontwikkeling zijn blijven steken, dan kunnen wij, Bas en Maria, met jou door deze ontwikkeling gaan. Het meegaan door een ontwikkeling is een gratis service.

Hoe vaak?

Als je de definitieve behandeling al ontvangen hebt, mag je de diagnostische testbehandeling meer dan één keer aanvragen.

Aanvragen diagnostische testbehandeling

Een diagnostische testbehandeling aanvragen kan bij alle Wholistic Partners die de Partnergave ontvangen hebben. Je kunt een diagnostische testbehandeling uiteraard ook aanvragen bij Bas en Maria.

Kosten

Als de diagnostische testbehandeling wordt gegeven tijdens of gekoppeld aan een therapeutisch consult worden hier geen extra kosten voor gerekend.

Buiten een consult om kost deze behandeling €25,-. Ontvang je de diagnostische testbehandeling van een van de Wholistic Partners dan geef je die dit bedrag, krijg je die van ons, Bas en Maria, dan betaal je dit bedrag aan Stichting Wholisme.