Voor het eerst op deze site?

Welkom op de site van het Wholism Project.
Hieronder vind je puntsgewijs een korte introductie en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wie zijn wij?

Het Wholism Project is een spiritueel geleid Project dat bedoeld is om Aarde, mens, dier en plant te ondersteunen in de huidige ontwikkeling naar een nieuwe tijd met volkomen nieuwe spelregels.
Deze ondersteuning geven wij door middel van behandelingen en de energetische Verbindingen.

Bas en Maria van Woelderen ontwikkelen de behandelingen en Verbindingen van het Wholism Project en geven persoonlijk advies en begeleiding bij de behandelingen en Verbindingen.
Nadia Lucassen is het algemeen telefonisch aanspreekpunt voor het Wholism Project.

Bas en Maria van Woelderen

Nadia Lucassen

Partners

Wij werken samen met Partners, waaronder therapeuten en woonbiologen, die eveneens advies kunnen geven over de behandelingen en Verbindingen.

Wat kunnen wij voor jou betekenen

Deze huidige maatschappij stelt hele hoge eisen aan je en trekt je sterk naar buiten, er moet in hoog tempo gepresteerd worden.
Steeds meer mensen krijgen hierdoor lichamelijke of geestelijke klachten, er wordt zoveel geëist dat de trekkracht eruit is.
De behandelingen en de energetische Verbindingen helpen je om jezelf weer te vinden. Je komt veel krachtiger in jezelf te staan en je klachten lossen zich op.
Met de behandelingen en Verbindingen kun je jezelf ook verder geestelijk ontwikkelen.

Behandelingen

Meer dan 60 verschillende behandelingen die hun effectiviteit stuk voor stuk bewezen hebben, kunnen je helpen met je lichamelijke of geestelijke klachten en je persoonlijke ontwikkeling. Deze behandelingen worden op afstand gegeven.

Verbindingen

Meer dan 30 Verbindingen veranderen je innerlijke en uiterlijke leefomgeving zo dat deze ondersteunend wordt om goed te functioneren en jezelf te ontwikkelen.
Omgevingsstraling waardoor bijvoorbeeld mobiel bellen mogelijk is, is niet compatibel met ons menselijk systeem en verzwakt ons, waardoor eerder lichamelijke en geestelijke klachten ontstaan.

Verbindingen lossen zulke problemen zo op dat zo’n invloed versterkend wordt in plaats van verzwakkend.
Met de voorlopers van de Verbindingen, de producten die Aquarius Wholism vanaf 1996 op de markt heeft gebracht, is in een groot onderzoek aangetoond dat het ziekteverzuim met meer dan 30% is gedaald door neutralisatie van de omgevingsstraling.

Eerst voelen dan beslissen

Je kunt een behandeling of Verbinding eerst voelen voordat je die aanvraagt.
Ook bestaat de mogelijkheid een behandeling of Verbinding gratis 24 uur op proef te ervaren.

Persoonlijk advies

Stuur voor een persoonlijk advies een foto van je gezicht en een korte omschrijving van je probleem of doel aan Bas en Maria basmaria@wholismproject.nl.

Als je een behandeling aanvraagt, geef dan ook je vast-net nummer of Skypeadres dan bellen we je om kennis te maken.
Lees meer: Persoonlijk advies

Zelf verder lezen

Als je het prettig vindt om je zelf meer te verdiepen in het Wholism Project, lees dan als eerste het artikel ‘Introductie’.

Persoonlijke begeleiding

Na ontvangst van een behandeling begeleiden we je vanzelfsprekend.
Mail ons dan over je persoonlijke proces. Door onze inzichten over het proces waar je doorheen gaat, kom je vaak weer een stap verder. Soms mogen we op afstand helpen met een stuk ontwikkeling waar je moeite mee hebt.
We kunnen je ook advies geven over een eventuele vervolgbehandeling.
Aarzel dus niet om na een behandeling een e-mail met je ervaringen te sturen aan basmaria@wholismproject.nl.

Van product naar Verbinding

De Verbindingen, de opvolgers van onze producten, zijn in januari 2011 geïntroduceerd. 
Verbindingen hebben veel voordelen. Zo beschermt de Neutralisatie Verbinding huis je óók buitenshuis tegen verzwakkende omgevingsstraling.
Onze producten blijven hun werkzaamheid altijd behouden.

Voordelig overstappen naar Verbindingen

Gebruik je onze producten en wil je overstappen op Verbindingen, dan kun je bij een aantal producten via een zogenaamde ‘Update’ voor de helft van de prijs de overeenkomstige Verbinding aanschaffen.
Een maand na de Update kun je desgewenst het product verkopen. Zo kun je kosteloos profiteren van alle voordelen die de Verbindingen bieden. 
In het artikel Update van product naar Verbinding lees je hoe dit in zijn werk gaat.