Persoonlijk advies

Met meer dan 60 verschillende behandelingen en meer dan 30 Verbindingen kunnen we ons goed voorstellen dat je graag een persoonlijk advies wilt voor de behandeling of de Verbinding die voor jou het meest geschikt is.
Hiervoor kun je via e-mail of telefonisch contact met ons opnemen.

Wie zijn wij?

Het Wholism Project is een spiritueel geleid Project dat bedoeld is om Aarde, mens, dier en plant te ondersteunen in de huidige ontwikkeling naar een nieuwe tijd met volkomen nieuwe spelregels.
Deze ondersteuning geven wij door middel van behandelingen en de energetische Verbindingen.

Bas en Maria van Woelderen ontwikkelen de behandelingen en de Verbindingen van het Wholism Project en geven persoonlijk advies en begeleiding bij de behandelingen en de Verbindingen. 


Nadia Lucassen is het algemeen telefonisch aanspreekpunt voor het Wholism Project.

Bas en Maria van Woelderen

Nadia Lucassen

Contactgegevens

Bas en Maria   basmaria@wholismproject.nl
Nadia nadia@wholismproject.nl

     
Nadia is verder telefonisch bereikbaar op werkdagen van 16.00 tot 18.00 uur op het nummer 0900-333 999 7 (10ct/minuut). Vanuit het buitenland +31 85 400 99 99. Het is ook mogelijk per e-mail of tijdens het telefonisch spreekuur een belafspraak te maken.

Partners

Wij werken samen met Partners, waaronder therapeuten en woonbiologen, die eveneens advies kunnen geven over de behandelingen en Verbindingen.

Behandelingen

Klachten ontstaan als je een innerlijke ontwikkeling niet bent aangegaan. Er ontstaat daardoor een innerlijke frictie die zich uit in klachten. Onze verschillende behandelingen helpen je actief deze ontwikkeling alsnog aan te gaan.
Je kunt onze behandelingen ook aanwenden om je geestelijk verder te ontwikkelen.
Al onze behandelingen vinden plaats op afstand. We hebben hier sinds 1993 ervaring mee en de vele reacties en ervaringen geven aan hoe krachtig en effectief dit werkt.

Kantelingen

De Kantelingen van het Wholism Project lossen 'kantelingen' in jouw systeem op.
Er zijn drie typen kantelingen: universele, persoonlijke en specifieke kantelingen. 


Universele kantelingen zijn veranderingen in onze originele blauwdruk. 
Persoonlijke en specifieke kantelingen zijn gekantelde oftewel ‘omgepoolde' eigenschappen, die een verzwakkende werking op je hebben.

De Kantelingen van het Wholism Project lossen kantelingen in je systeem op door ze weer 'rechtop te zetten', waardoor:

  • jouw oorspronkelijk blauwdruk hersteld wordt
  • jouw oorspronkelijke, versterkende eigenschappen weer tot jouw beschikking komen

Lees meer

Oefeningen

De Hogere bedoeling van alle Wholistische bewegingsoefeningen, de Oefening voor je hersenen en de Impuls oefeningen is dat je in de kosmische dag een lichaam krijgt dat in veel mindere mate ouderdomsverschijnselen krijgt.

Vastgezette onverwerkte gevoelens zijn de achterliggende oorzaak van het verouderingsproces.
Ze werken als een soort zand in de motor, die steeds verder vastloopt naarmate de hoeveelheid vastgezette onverwerkte gevoelens toeneemt.

De verschillende typen oefeningen, te weten de Wholistische bewegingsoefeningen, de Oefening voor je hersenen en de verschillende Impuls oefeningen maken elk specifieke onverwerkte gevoelens los die in het lichaam zijn vastgezet.
Lees meer

Verbindingen

Verbindingen werken ondersteunend voor je eigen ontwikkeling.
Door de huidige technologie is er een enorme hoeveelheid omgevingsstraling ontstaan, die niet compatibel is met ons menselijk systeem en ons daarom verzwakt. Volgens de literatuur is de hoeveelheid omgevingsstraling tussen 1990 en 2004 met een factor één miljoen toegenomen en deze hoeveelheid neemt nog altijd verder toe.

Verzwakking maakt ontwikkeling veel moeilijker. De verschillende Verbindingen zorgen juist voor een innerlijke en uiterlijke omgeving die versterkend op je werkt en daardoor je ontwikkeling ondersteunt.
De Verbindingen komen ook op afstand tot stand. Als bijvoorbeeld een huis met de Neutralisatie Verbinding huis geneutraliseerd wordt tegen alle vormen van verzwakkende omgevingsstraling, dan is er geen huisbezoek nodig.

Aanvullende werking van behandelingen en Verbindingen

Als een behandeling door de juiste Verbinding(en) wordt ondersteund dan werkt de behandeling twee maal zo krachtig.
Lees meer over de aanvullende werking van behandelingen en Verbindingen

Persoonlijk advies over behandelingen

Voor een persoonlijk advies voor de behandeling(en) waarmee jij jouw probleem kunt oplossen of jouw doel kunt bereiken stuur je een e-mail naar Bas en Maria: basmaria@wholismproject.nl

  • Geef hierin een korte omschrijving van het probleem of het doel waarvoor je een behandeling wilt aanvragen.
  • Stuur ons een recente foto waar je gezicht duidelijk op staat, als je dat nog niet eerder hebt gedaan.
  • Vermeld in je e-mail ook je vast-net nummer of je Skypeadres, als je voor het eerst contact met ons opneemt. Wij nemen dan contact op om kennis te maken en een afspraak te maken voor de behandeling.

Een persoonlijk behandelingsplan

Er kunnen meerdere behandelingen nodig zijn om bepaalde klachten of een problematiek op te lossen. Als dat het geval is kunnen Bas en Maria voor jou een persoonlijk behandelingsplan opstellen eventueel aangevuld met de Verbindingen die jou het beste in je proces ondersteunen.

Persoonlijk ontwikkelingstraject

De behandelingen en Verbindingen kun je ook gebruiken voor je persoonlijke ontwikkeling. 
Behandelingen helpen je om door ontwikkelingen te gaan en de Verbindingen creëren de optimale omstandigheden voor jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling. 
Als je in jouw e-mail het ontwikkelingsdoel omschrijft waaraan je wilt werken, kunnen wij een persoonlijk ontwikkelingstraject voor jou samenstellen met exact die behandelingen en Verbindingen die je daarvoor nodig hebt. 


Mail ons basmaria@wholismproject.nl een recente foto van je gezicht en jouw vast-net nummer of je Skypeadres, als je dat nog niet eerder hebt gedaan.

Advies over Verbindingen

Voor een persoonlijk advies over de Verbindingen kun je contact opnemen met Bas en Maria.
Mail hiervoor een korte omschrijving van jouw woon/werk situatie, klacht of doelstelling naar: basmaria@wholismproject.nl

Combinatieadvies behandelingen en Verbindingen

Voor een compleet persoonlijk advies over de behandeling(en) en Verbinding(en) die voor jou het meest belangrijk zijn, mail je een duidelijke foto van je gezicht naar Bas en Maria: basmaria@wholismproject.nl.


Vermeld in je e-mail eventuele specifieke problemen of doelstellingen waar je aan wilt werken, geef een korte omschrijving van je persoonlijke (gezins-/woon-/werk-) situatie en geef aan dat je graag een persoonlijk advies wilt over de behandeling(en) en Verbindingen die voor jou het belangrijkst zijn.