Ervaringen met de producten

Op deze pagina vind je links naar alle pagina’s met overzichten van de ervaringen met de producten.

De ervaringen geven een goed beeld van de diepte en breedte van de werking van de verschillende producten en de weldaad die zij vertegenwoordigen.

De producten zijn de voorlopers van de nog krachtiger werkende Verbindingen, die in 2011 geïntroduceerd zijn.
De producten zijn in 1993 op de markt gebracht en er zijn in de achttien jaar van hun bestaan veel prachtige resultaten geboekt.

Algemene ervaringen met de producten

Opvallend is hoe mensen die in aanraking komen met de producten van het Wholism Project, aangeven dat zij een dieper contact voelen met de schepping. Mensen ervaren in lijn hiermee meer ruimte, schoonheid, harmonie en licht.

Lees meer

Ervaringen met de verschillende producten

De verschillende producten staan in dit overzicht in dezelfde volgorde als in het onderstaande schema.


Zijn er minder dan drie ervaringen met een product dan is hiervoor geen aparte pagina aangemaakt, maar zijn die te vinden onderaan de tekst over het betreffende product.
Deze ervaringen zijn dus niet via dit overzicht te vinden.

Ervaringen met de Benzoliet Octaëder

Het is prachtig om te lezen hoe mensen door neutralisatie van de verzwakkende omgevingsstraling met de Benzoliet Octaëder zich beter en krachtiger gaan voelen, maar ook hoe behandelingen beter aanslaan, diagnoses zich verdiepen en boze buren verhuizen.
Lees meer

Ervaringen met de Tri-O-liet Aqualizer


De Tri-O-liet Aqualizer maakt leiding water duidelijk veel lekkerder.
Lees meer

Ervaringen met de Ozaliet hanger

Mensen die de Ozaliet hanger dragen voelen zich onder andere vitaler, rustiger en lichter, maar ook pijnen kunnen zich oplossen met behulp van de Ozaliet hanger.
Lees meer

Ervaringen met Ozaliet zout

De ervaringen met Ozaliet zout zijn heel breed. De huidaandoening psoriasis verbetert, Ozaliet is voor sommige mensen beter te verdragen dan gewoon zout en je kunt er kristallen energetisch mee reinigen.
Lees meer

Ervaringen met de Be-O-liet hanger

Mensen die de Be-O-liet hanger dragen voelen zich onder andere meer vreugdevoller, lichter en beter in zichzelf verankerd, maar ook de doorbloeding wordt onder andere beter.
Lees meer

Ervaringen met de Aquarius Staf

Gebruikers van de Aquarius Staf geven aan dat die rust en ondersteuning geeft en beschermt tegen emoties van anderen. Verder ontstaat er een verdiept contact met ons zelf. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Aquarius Staf helpt bij het inslapen.

Lees meer