Overzicht van belastende omgevingsfactoren

In dit overzicht zijn een aantal belastende omgevingsfactoren, (gebruiks) voorwerpen en andere elementen opgenomen die in ons dagelijks leven een belastende invloed hebben, als je in hun buurt bent of er mee werkt.

In de onderstaande lijst zijn ook voorwerpen opgenomen die van nature niet belastend zijn, maar dat wel kunnen worden door verzwakkende omgevingsstraling in zich op te nemen. Edelstenen zijn hier een voorbeeld van. Zij kunnen energieën opnemen uit hun omgeving waardoor ze zelf belast raken.


Voorzover van toepassing staat aangegeven op welke wijze de omgevingsfactor verzwakkend werkt en hoe die te neutraliseren is met behulp van één van de Verbindingen.


 

Dit overzicht pretendeert niet compleet te zijn. Als er een belastende omgevingsfactor nog niet beschreven is, zend dan een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl, dan voegen wij een uitleg toe aan dit overzicht.

Links

Alle besproken onderwerpen vind je hieronder op alfabetische volgorde. Elk onderwerp is gelinkt naar de alinea waar het wordt besproken.

Nadat je een onderwerp hebt aan geklikt wordt dat bovenaan je beeldscherm getoond. De allerlaatste onderwerpen vind je vanzelfsprekend niet geheel bovenaan je beeldscherm.

Soms word je verwezen naar een alinea met een andere kop. Zo word je, als je ‘WiFi’ aan klikt, geleid naar een alinea waar ‘Draadloze netwerken’ boven staat.

A
Aardbreuklijnen
Aardgas
Aardstralen
Amateur-zenders
Auto/vrachtwagen

B
Batterijen
Beeldschermen
Bluetooth
Bodemverontreiniging
Bomen en planten
C
Caravans
Chemische verontreiniging
Computers
Computernetwerken
Cosmetica
D
DECT telefoon
Diepere aardse belasting
Dieren
Draadloze netwerken
E
Edelstenen
Elekticiteitshuisjes
Elektrosmog
Elektrostress
Entiteiten
Etherbelasting
G
Gas
Genetische manipulatie
Geopathische factoren
Geopathogene factoren
GSM-telefonie
H
Hoogspanning
Huisdieren
K
Kabel radio/TV
Koelkasten (CFK's/HFK's)
Kosmische belasting
Kunststoffen (PVC e.d.)
(Kunst)voorwerpen
L
Landbouwgrond
Levensmiddelen
M
Magnetron
Medicijnen
Mobiele telefonie
N
Negatieve omgevingsfactoren

P
Planten

R
Radar-, radio- en TVzenders
Radio
Radioactiviteit
Reinigingsmiddelen
S
Satellietbelasting
Schotelantennes
Sfeerbelasting
Snijbloemen
Stacaravan
Synthetische kleding

T
Telefoon
Telefooncentrales
Televisie
Televisiezenders
Tenten
Transformatorhuisjes
Tuinen

V
Vliegtuig-/verkeerslawaai
Voorwerpen
W
Wateraders
Water(leiding)
WiFi
Woonboot/Stacaravan
 

Aardbreuklijnen

Via breuklijnen in het aardoppervlak kunnen verstorende energieën naar boven toe uitstralen. Dit kan licht radioactieve en magnetische straling zijn.
Normaal gesproken is de Neutralisatie Verbinding huis, bedrijf, werk, caravan/tent of natuur-en landbouw afdoende.

Aardgas

Het van nature schone aardgas raakt door de diverse bewerkingen en door het verpompen energetisch vervuild.
Ook wanneer de gasleiding plekken met sfeerbelasting passeert, negatieve aardstralen of een andere energetische vervuiling kruist, wordt deze in het gas opgenomen en bouwt de vervuiling zich verder op. 


Omdat aardgas in de meeste huishoudens de CV-ketel van brandstof voorziet,  komt de energetisch vervuiling via de CV-radiatoren de woning binnen.
De Neutralisatie Verbinding huis, bedrijf of werk is afdoende om deze belasting te neutraliseren.

Aardstralen

Aardstralen is de algemene benaming voor de energiebanen van de Aarde. Er kan onderscheid worden gemaakt tussen o.a. Hartmann-lijnen (het globaalnet), Currie-lijnen (het diagonaalnet) en Ley-lijnen.

Deze energiebanen kunnen zowel positief, neutraal als negatief zijn voor de mens. In het laatste geval kunnen tal van klachten ontstaan variërend van slaapstoornissen tot ziekten als kanker afhankelijk van de aard van de verstoring en de constitutionele aanleg van de betreffende persoon.

Voor het goed kunnen neutraliseren van negatieve informatie die meereist op deze energiebanen is het niet nodig te weten wat voor soort aardstraal het precies betreft. Het is belangrijker om te bepalen of een aardstraal een al dan niet verzwakkende invloed heeft op de mens.

Alle vormen van aardstralen worden geneutraliseerd met behulp van de Neutralisatie Verbinding huis, bedrijf, werk, caravan/tent of natuur-en landbouw.
Let op: Na Neutralisatie zullen (de) aardstralen nog steeds meetbaar zijn. Neutralisatie zorgt er voor dat de energie van de aanwezige aardstralen niet meer verzwakkend werkt.

Amateur-zenders

Voor amateur-zenders voor radio of 27 MC gebruik geldt hetzelfde als voor de 'gewone' radio- en TV-zenders, alleen werken ze met een kleiner bereik en zijn zwakker. Toch kan de invloed ervan voor de direct omwonenden zwaar belastend zijn.
De gevolgen ervan worden door elke Neutralisatie Verbinding geneutraliseerd.

Auto/vrachtwagen

Vervoermiddelen kunnen in alle gevallen met de Neutralisatie Verbinding auto geneutraliseerd worden.
De Neutralisatie Verbinding auto is zelfs afdoende voor hybride auto's met hun zeer krachtige negatieve omgevingsstraling die veroorzaakt wordt door de krachstroom die wordt toegepast in deze auto's.
Lees meer over het Neutraliseren van hybride auto's

Batterijen

Batterijen in horloges, mobiele telefoons e.d. hebben een verstorende invloed op de mens.
Alle Neutralisatie Verbindingen neutraliseren de verzwakkende werking van batterijen automatisch.

Beeldschermen

Zie: Computers

Bluetooth

Bluetooth is een techniek voor draadloze communicatie.

Op dit moment worden Bluetooth chips in talloze apparaten ingebouwd om ad hoc netwerkjes mee te kunnen aanleggen. Zo kan een pocket PC bijvoorbeeld direct gegevens synchroniseren met de kantoor PC op het moment dat de werknemer het kantoor binnen komt lopen.

Een andere toepassing die veel gebruikt wordt is die van de draadloze headset voor de mobiele telefoon. Een klein hoorntje achter het oor communiceert hierbij onzichtbaar met de GSM telefoon.

De energetische belasting van Bluetooth wordt door de Mobiel Verbinding of de Apparaat Verbinding volledig geneutraliseerd. De Mobiel of Apparaat Verbinding is niet nodig als je Bluetooth uitsluitend gebruikt binnen een huis of op een werkplek die geneutraliseerd is met de Neutralisatie Verbinding huis, bedrijf of werk.

Gevoelige mensen kunnen echter nog wel de energie van het batterijtje van de headset voelen.

Bodemverontreiniging

Energetische belasting veroorzaakt door chemische verontreiniging in de bodem onder de woning of het bedrijf.
Deze energetische belasting wordt geneutraliseerd door elke Neutralisatie Verbinding.

Bomen en planten

Tuinbeplanting doet het beter door neutralisatie van de tuin (zie: Tuinen).
Daarnaast kun je als je je tuin nog beter wilt laten floreren de Bodem Vitalisatie Verbinding en de Water Optimalisatie Verbinding aanvragen.
Kamerplanten worden energetisch gevoed door de Neutralisatie Verbinding huis of bedrijf.

Caravans

Caravans kunnen geneutraliseerd worden met behulp van de Neutralisatie Verbinding caravan/tent
Zie ook: Woonboot/stacaravan

Chemische verontreiniging (cosmetica, medicijnen, reinigingsmiddelen e.d.)

Chemische verontreiniging ontstaat overal waar kunstmatig gefabriceerde producten een rol spelen. Op energieniveau verzwakt een buisje aspirine net zoveel als een fles bleekwater. Bij beide zit de energetische vervuiling diep in de aard van het product.

Als je een van onze behandelingen hebt ontvangen, kun je de energetische schadelijke werking van cosmetica, medicijnen, reinigingsmiddelen en dergelijke zelf transmuteren. Dit kun je ook als je de Medicijnen Neutralisatie impuls, de Vitalisatie Verbinding of de Kracht Verbinding hebt ontvangen.
Je doet dit door simpelweg door de innerlijke vraag te stellen of het product geneutraliseerd mag worden.
De bijwerkingen van medicijnen verminderden over het algemeen na transmutatie.

Cosmetica hebben naast deze chemische verontreiniging ook een duidelijke invloed op allerlei subtiele lichaamsfuncties.
Klik hier als je daar meer over wilt lezen.

Als er sprake is van ziekenhuis opname, dan is het zinvol om de toegediende stoffen (injecties, infusen, ziekenhuisvoeding e.d.) zoveel mogelijk te transmuteren en waar mogelijk elektrische apparaten te neutraliseren.

Dat gebeurt automatisch door de bescherming die de Neutralisatie Verbinding huis of bedrijf je ook buitenshuis biedt.
Als je deze Neutralisatie Verbinding niet hebt, kun je het effect op jezelf van de elektrische apparatuur ook met de Kracht Verbinding neutraliseren. Het apparaat zelf kun je neutraliseren met de Apparaat Verbinding.

Dit omdat, paradoxaal genoeg, een ziekenhuisomgeving energetisch gezien zéér verzwakkend is. Herstel wordt mede bevorderd door de energetische balans zo optimaal mogelijk te maken en zoveel mogelijk verzwakkende omgevingsfactoren te neutraliseren.

Computers

De computer behoort, samen met de telefoon, tot de meest verzwakkende apparaten die we kennen. Ongelukkigerwijs staan ze vaak ook samen op ons bureau. Het computerscherm werkt door middel van een elektronenkanon dat onder hoogspanning een breed scala aan frequenties produceert.

Deze straling werkt verzwakkend tot op enkele meters van het scherm. In de meeste gevallen werken we met ons gezicht op ongeveer 50 á 60 cm van het scherm.

Extra vermoeiend voor de ogen zijn monitoren die op een lage vernieuwingsfrequentie draaien (bv. 60 Hz). Hoe hoger de vernieuwingsfrequentie hoe beter voor de ogen. Ook als een TL-lamp rechtstreeks op het scherm schijnt, ontstaat een voor de ogen zeer vermoeiende interferentie omdat de TL op 50 Hz straalt. Indirect licht is daarom beter.

De platte beeldschermen die werken met transistoren zijn relatief stralingsarm. Computers worden bij een goede neutralisatie van de woon- of werkomgeving volledig geneutraliseerd. Je kunt jezelf op je werk beschermen tegen de straling van computers met behulp van de Neutralisatie Verbinding werk.
Wil je alleen een computer neutraliseren dan kan dat met de Apparaat Verbinding.

Computernetwerken

In bedrijven maakt men in de regel gebruik van computernetwerken. Standaard zijn dit kabelnetwerken waarmee de computers onderling verbonden zijn. Deze netwerken zijn met de Neutralisatie Verbinding bedrijf volledig te neutraliseren.

Wanneer gebruik wordt gemaakt van draadloze netwerken (WLAN) dan is er sprake van een verhoging van de etherbelasting die volledig geneutraliseerd kan worden met de Neutralisatie Verbinding bedrijf.

Als het bedrijf waar je werkt de Neutralisatie Verbinding bedrijf niet heeft, kun je jezelf beschermen met behulp van de Neutralisatie Verbinding werk.

DECT telefoon

Zie: Telefoon

Diepere aardse belasting

Diepere aardse belasting is kosmische belasting die door de aarde heendringt. Hierdoor wordt zij vaak verward met geopathische belasting.
Zie ook: Kosmische belasting.

Dieren

Zie Huisdieren

Draadloze netwerken

Met de toename van het aantal computers in huis neemt ook de behoefte toe aan het delen van bestanden en Internet. Hiervoor is een netwerk nodig (LAN = Local Area Network).

Steeds vaker wordt hiervoor gebruik gemaakt van draadloze techniek (WLAN = Wireless Local Area Network). Hierbij communiceren computers via draadloze netwerkkaarten met elkaar volgens een techniek die WiFi (spreek uit: waaifaai) genoemd wordt. WiFi is een afkorting van Wireless Fidelity en maakt gebruik van de 2.4 Ghz frequentie (dezelfde als de magnetron!).

In een groot aantal Europese landen en in Japan en de US wordt ook gebruik gemaakt van de 5 Ghz bandbreedte. Het bereik van deze zenders is binnenshuis ongeveer 30 meter. Dit verschilt per apparaat.

Net als bij DECT telefoons en andere draadloze apparatuur geldt dat deze straling dwars door alles heen gaat. Dus wanneer een of meerdere van de buren van deze techniek gebruik maken dan geniet de directe omgeving daarvan mee.

In steeds meer steden worden WiFi netwerken aangelegd die de totale gemeente afdekken. Het biedt iedereen de mogelijkheid om goedkoop toegang tot Internet te hebben. Dat hierdoor tegelijkertijd de etherbelasting verder wordt verhoogd, spreekt voor zich.
De Neutralisatie Verbinding huis, bedrijf of werk zijn afdoende om de negatieve gevolgen hiervan te transformeren.

Edelstenen

Edelstenen raken op den duur vaak energetisch vervuild doordat ze energieën uit de omgeving absorberen. Soms vallen ze spontaan uit elkaar, ze worden dof en vaak gaan ze vervuilde energie ‘lekken’.
Door de Neutralisatie Verbinding huis  of bedrijf worden de stenen automatisch gereinigd en blijven ze vervolgens schoon en helder.

Dit is ook de manier om 'gestreste' edelstenen te behandelen. Stress bij stenen wordt veroorzaakt door de wijze waarop ze worden gewonnen. Bij commerciële winning worden vaak explosieven gebruikt. De schok van de explosie veroorzaakt diepe stress bij de steen.
Edelstenen kunnen ook gereinigd worden met behulp van de Vitalisatie Verbinding of de Kracht Verbinding.

Elektriciteitshuisjes

Zie: Transformatorhuisjes

Elektrosmog

Benaming voor het totaal van elektromagnetische velden in bijvoorbeeld een woning.
Deze velden ontstaan rondom elk elektrisch apparaat en iedere stroomdraad waar spanning op staat.
Het is niet overdreven te stellen dat iedere woning tegenwoordig letterlijk 'bol' staat van deze stoorvelden.

Het is bekend dat de schadelijkheid van deze en andere stoorvelden toeneemt naarmate het aantal storende invloeden groeit. Er is dus sprake van een cumulerend effect. Om deze reden is het dus belangrijk de verschillende invloeden niet los van elkaar te zien maar steeds in combinatie met elkaar.
Elektrosmog kan afhankelijk van het doel met een van de Neutralisatie Verbindingen geneutraliseerd worden.

Elektrostress

Benaming voor de invloed van elektromagnetische velden op de mens.
Naast een direct aura-verkleinend effect verhoogt elektrostress ook de spierspanning (spasmofilie) waardoor o.a. reumatische klachten, aanhoudende hoofdpijnen, hartkloppingen, kramp in de ledematen en restless leggs kunnen ontstaan.

Entiteiten

Entiteiten zijn delen van overledenen die na overlijden niet zijn overgegaan naar de regionen waar ze thuis horen.
Entiteiten kunnen een belangrijke rol spelen in het uitblijven van een succesvolle neutralisatie.
Lees meer over Entiteiten

Etherbelasting

Benaming voor verzwakkende invloed van allerlei stralingsvormen die zich via de ether verplaatsen. Denk hierbij aan o.a. radar, radio, televisie en GSM-zendstraling.

Alle vormen van straling verplaatsen zich via de ether. Het element ether houdt echter niet op bij de muren van ons huis. Ether kun je zien als de eindeloze ruimte tussen de deeltjes waaruit de materie bestaat. Daarom kun je ook binnenshuis een transistorradio afspelen of een GSM telefoon gebruiken.

Van kosmische straling is zelfs bekend dat deze dwars door de Aarde heen gaat. Daarom wordt het vaak verward met geopathische belasting. (zie: Kosmische en Diepere aardse belasting)

Als we in dit verband praten over etherbelasting bedoelen we echter de kunstmatige straling van zenders en satellieten.

Tot begin '99 kon vrijwel iedere woning volledig geneutraliseerd worden door een neutralisatie uit te voeren volgens de Meter Methode (plaatsing van eenheden Benzoliet op elektra, gas, water, telefoon). Uitzondering hierop waren huizen die dicht bij hoogspanningsleidingen of treinrails stonden.

Na begin '99 bleek in steeds meer gevallen de stralingsdruk via de ether zo te zijn toegenomen dat deze a.h.w. door de bescherming van het Benzoliet heen kwam. Waarschijnlijk was de groei van het aantal GSM-zenders hier debet aan. Het gevolg wss dat zulke woningen niet goed meer geneutraliseerd waren.
Met andere woorden; ze krijgen geen kosmische dag energie. Hierdoor blijven naast de etherbelasting ook de invloeden van eventueel aardstralen, wateraders, sfeerbelasting en dergelijke aanwezig.

Deze ontwikkeling is aanleiding geweest tot het zoeken naar een krachtiger neutralisatie methode. Uiteindelijk heeft dit geleid tot de Benzoliet Piramide Methode.

In 2005 bleek dat door de komst van het UMTS netwerk de stralingsdruk zo sterk was toegenomen dat ook de Benzoliet Piramide Methode niet langer in alle gevallen toereikend was.

Door nieuwe ontwikkelingen bleek het mogelijk een nog krachtiger én eenvoudiger methode te vinden. Het resultaat was de Benzoliet Octaëder. Vanaf begin 2007 vormde de Benzoliet Octaëder de basis voor alle neutralisaties.

In 2011 zijn de Neutralisatie Verbindingen als opvolgers van de producten geïntroduceerd. Zij werken niet alleen ongeveer twee maal zo krachtig als de Benzoliet Octaëder, maar hebben ook een groot aantal andere voordelen, zoals bijvoorbeeld dat je ook buitenshuis beschermd bent.

Gas

Zie: Aardgas

Genetische manipulatie

Door veranderingen aan te brengen in het DNA van levende organismen kunnen bepaalde eigenschappen veranderd worden. Hierdoor kunnen gewassen worden gecreëerd die zelf een bepaald afweermiddel tegen 'ongedierte' aanmaken.

Door deze handelwijze ontstaat er een frictie tussen de fysieke delen van het organisme en de niet-fysieke delen. De aura, die de niet-fysieke blauwdruk van het organisme bevat komt niet meer overeen met de uiteindelijke fysieke verschijningsvorm.

Door onszelf met dit soort voedingsmiddelen te voeden nemen we deze frictie ook in ons systeem op. Wat de gevolgen hiervan zijn is nog grotendeels onbekend maar het is niet ondenkbeeldig dat de toename van onvruchtbaarheid bij de mens en de toename van geboorteafwijkingen hiermee verband houden.

Genetische manipulatie is één van de weinige gebieden waarop directe neutralisatie middels de Verbindingen of hun voorgangers de producten niet 'toegestaan' is. Het op een oneigenlijke wijze in de schepping ingrijpen door genetische manipulatie, mag niet zo maar gecorrigeerd worden.

Geopathogene (geopathische) factoren

Geopathogene of geopathische factoren is de verzamelnaam voor de verzwakkende invloeden afkomstig uit de Aarde. De letterlijke betekenis van deze woorden stamt uit het Grieks, waarbij Geo, Aarde en pathogeen, ziekmakend betekent.

Hieronder vallen negatieve aardstralen, wateraders, aardbreuklijnen en andere verzwakkende energiebanen.
De negativiteit ervan is in veel gevallen afkomstig van de mens zelf. Zowel de negatieve indruk (sfeerbelasting) die achterblijft na veldslagen, martelingen en dergelijke, als de energetische vervuiling zoals afkomstig van ondergrondse hoogspanningsleidingen e.d. zijn hier debet aan.

Geopathogene belasting wordt automatisch geneutraliseerd als de woning of het bedrijfspand geneutraliseerd is met de Neutralisatie Verbinding huis, bedrijf of natuur en landbouw. Je kunt jezelf op het werk beschermen met behulp van de Neutralisatie Verbinding werk.

GSM-telefonie

Zie: Mobiele telefonie

Hoogspanning

Hoogspanningsleidingen vervoeren elektriciteit van de centrales naar de woongebieden. Het voltage waarmee de elektra vervoerd wordt verschilt per leiding. Hoogspanning creëert een sterk elektromagnetisch veld dat een vrij groot bereik heeft. In de regel heeft dit veld een verzwakkende invloed op de mens tot op ongeveer een halve kilometer van de leiding vandaan. Daarna valt de invloed weg in het totaal van de aanwezige stoorvelden.

Indien de woning of het bedrijf geneutraliseerd is met de Neutralisatie Verbinding huis, bedrijf of natuur en landbouw en de afstand tot de leidingen bedraagt tussen de 30 en 500 meter dan is er sprake van een volledige neutralisatie. Je kunt jezelf op het werk beschermen met behulp van de Neutralisatie Verbinding werk.

Bij afstanden tot 30 meter is de invloed van de kwantiteit van het elektromagnetische veld zo sterk dat dit op fysiek niveau doorwerkt op de mens. Het lichaam gaat als het ware meetrillen op de frequentie van de hoogspanning. Energetische neutralisatie is dan weliswaar nog steeds haalbaar maar de invloed op het fysieke niveau is dan zo nadrukkelijk dat langdurig verblijf af te raden is.

Huisdieren (algemeen)

De meeste huisdieren zijn gevoelig voor straling en worden ziek als ze noodgedwongen op belaste plaatsen moeten verblijven.

Katten staan erom bekend dat zij juist plekken met negatieve straling opzoeken. Zij zijn in staat om tot op zekere hoogte negatieve energieën te transformeren. Na neutralisatie van een woning raken katten dan ook vaak even van slag en moeten ze weer nieuwe plekjes vinden.

Alle dieren reageren heel goed op de Dier Verbinding, de Frequentie Verbinding, de Kracht Verbinding, de Voedingsstoffen Verbinding en de Balans Herstel Verbinding.

Kabel t.b.v. radio en televisie

De informatie die via de kabel de woning binnenkomt is zeer belastend. De invloed is te verdelen in de subtiele verzwakkende energieën die op iedere energiedrager meelopen en het radio- en televisie-signaal.

Neutralisatie met een van de Neutralisatie Verbindingen is voldoende om de technische invloeden en de niet-technische belasting (intentie-energieën) van het tv-signaal te transmuteren.
Zie ook: Televisie.

Koelkasten (CFK's/HFK's)

De CFK's of HFK's in koelkasten zijn verantwoordelijk voor een negatieve energetische invloed op het voedsel.

De verzwakkende werking daarvan wordt opgeheven na neutralisatie met de Neutralisatie Verbinding huis of bedrijf. Je kunt jezelf op je werk beschermen tegen de verzwakkende werking van koelkasten met behulp van de Neutralisatie Verbinding werk.
Als je alleen de koelkast zou willen neutraliseren kan dat met behulp van de Apparaat Verbinding.

Kosmische belasting

De negatieve omgevingsfactoren die vanuit de kosmos komen, zijn net zo onbekend als die, welke dieper vanuit de Aarde komen. Meestal komt kosmische belasting van boven, een enkele keer dringt kosmische belasting dwars door de aarde, waardoor het schijnbaar diepere aardse belasting is (zie ook: Diepere aardse belasting).

De werking van kosmische- en diepere aardse belasting is identiek. Deze straling wordt door de zon en door andere hemellichamen gecreëerd en uitgezonden. De kracht van energie waarmee dit uitgestraald wordt door het hemellichaam is duizenden tot miljoenen malen sterker dan welke soort straling ook.

Naast gamma- en röntgenstraling onderscheiden we ook de regen van elektrisch geladen deeltjes die door de dampkring heendringen. Hoewel dit feitelijk geen straling is, valt deze invloed gemakshalve wel onder de noemer kosmische straling.
Deze deeltjes verplaatsen zich met snelheden van 300.000 km per seconde door de ruimte. Het grootste deel ervan botst tegen de atomen van de aardatmosfeer, slechts een klein gedeelte bereikt het aardoppervlak.

Kosmische straling kan plaatselijk versterkt of verzwakt worden door afwijkingen in de structuur van het aardoppervlak of door de soort gesteente onder de oppervlakte. Vaak wordt kosmische straling gecentreerd gevonden (soms maar een halve meter in diameter) en kan als aansteekpunt fungeren om aardbanen of wateraders sterker te belasten.

Kosmische en diepere aardse belasting zijn niet helemaal plaatsgebonden, maar bewegen over een baan van enkele meters. Stel je er bij metingen op in om alleen het midden van deze baan te meten.
De Neutralisatie Verbindingen neutraliseren kosmische belasting automatisch.

Kunststoffen (PVC's e.d.)

Welke invloeden kunststoffen op de mens hebben is nog niet volledig te overzien.
Er bestaat een sterk vermoeden dat bepaalde chemische componenten in kunststoffen door het lichaam worden aangezien voor oestrogenen. Hierdoor vinden allerlei ongewenste hormonale reacties plaatst.
Op energieniveau worden kunststoffen geneutraliseerd worden door de Neutralisatie Verbindingen.

(Kunst)voorwerpen

In sommige gevallen kunnen (kunst)-voorwerpen een negatieve, verzwakkende indruk in huis geven. Soms worden kunstvoorwerpen opzettelijk met negatieve intenties gemaakt ("slechte" wajangpoppen en krissen b.v.) en soms legt de kunstenaar zijn eigen onverwerkte emoties in een kunstwerk.

In geval van gebruiksvoorwerpen kan bijvoorbeeld een kast de sfeer met zich meedragen van een slecht huwelijk van een echtpaar waar de kast in huis stond. De slechte sfeer in huis heeft een 'indruk' op de kast achtergelaten.

De Neutralisatie Verbinding huis of bedrijf neutraliseren deze verzwakkende invloed. Je kunt jezelf op je werk beschermen tegen de eventueel verzwakkende werking van bepaalde (kunst)voorwerpen met behulp van de Neutralisatie Verbinding werk.

Landbouwgrond

De vitaliteit van landbouwgrond is door jarenlang gebruik van kunstmest en bestrijdingsmiddelen vaak zo achteruit gelopen dat er van enige balans geen sprake meer is. Dit werkt het ontstaan van ziekten en insectenvraat in de hand. De gewassen hebben immers geen natuurlijke bescherming meer tegen deze plagen. 


De Bodem Vitalisatie Verbinding helpt om deze balans permanent te herstellen.

De Neutralisatie Verbinding natuur en landbouw neutraliseert onder andere de invloeden van onder- en bovengrondse hoogspanningsleidingen en gas- en waterleidingen.
Het grondwater en het oppervlakte water kan gevitaliseerd worden met behulp van de Water Optimalisatie Verbinding.

De contouren van elk terrein kunnen exact gevolgd worden door deze drie verschillende Verbindingen. Volledig maatwerk is dus mogelijk.

Levensmiddelen

Alle levensmiddelen, behalve datgene wat je rechtstreeks uit je eigen tuin haalt, is energetisch vervuild door opslag in koelhuizen, vervoer, fabrieksmatige verwerking, verpakkingsmachines etc.
Deze verontreiniging zit over het algemeen niet zo diep in de aard van de producten als het geval is bij volledig kunstmatige producten.

Neutralisatie van levensmiddelen vindt automatisch plaats door de Neutralisatie Verbinding huis of bedrijf. Je kunt levensmiddelen die je gebruikt op je werk neutraliseren met behulp van de Neutralisatie Verbinding werk.
Je kunt zelf met je intentie levensmiddelen neutraliseren met behulp van de Vitalisatie Verbinding of Kracht Verbinding.

Omdat de aura en daarmee de levensenergie, van levensmiddelen door neutralisatie toeneemt, is het over het algemeen ook minder snel aan bederf onderhevig.

Magnetron

Hoewel de straling die door de magnetron wordt geproduceerd, geneutraliseerd kan worden met behulp van de Neutralisatie Verbinding huis, bedrijf of caravan/tent lost dat de invloed die een magnetron op levensmiddelen heeft maar ten dele op.

Energetisch vernietigt een magnetron de aura van elk voedingsmiddel en daarmee het leven in elk voedingsmiddel. Door neutralisatie wordt de aura van levensmiddelen als zij worden bereid of opgewarmd in een magnetron niet alleen hersteld, maar ook teruggebracht naar z’n natuurlijke grootte.

Wat niet opgelost kan worden door een neutralisatie is de chaos die ontstaat door het exploderen van alle cellen in levensmiddelen onder invloed van de magnetron. De natuurlijke ordening wordt hierdoor vernietigd en als we voeding uit de magnetron eten, voeden we ons dus met chaos.

Mobiele telefonie

De schadelijke effecten van mobiele telefonie zijn tweeledig:

  • De invloed op de beller.
  • De invloed van de GSM-zenders op de omwonenden.


Er is al heel veel geschreven over de mogelijke effecten op de gezondheid van het gebruik van mobiele telefoons.
Lees meer over GSM-telefonie, verzwakkende invloed wordt onderschat.


Met behulp van de Mobiel Verbinding kun je het kwalitatieve deel van de straling van mobiele telefoons neutraliseren. Het kwalitatieve deel is voor 80% verantwoordelijk voor de schadelijkheid van de straling van mobiele telefoons.

Het kwantitatieve deel van de straling, waardoor opwarming van de hersenen optreedt, als je het mobieltje tegen je oor aanhoudt, kan niet geneutraliseerd worden omdat anders de mobiele telefoon niet meer zou functioneren.
Dit probleem kan opgelost worden met een headset (met draad).

De GSM-zenders die overal op hoge gebouwen en langs wegen verschijnen, zijn in belangrijke mate verantwoordelijk voor een enorme toename van de ether-belasting.
De Neutralisatie Verbinding huis of bedrijf biedt hier tegen altijd voldoende bescherming. Je kunt jezelf op je werk beschermen tegen de verzwakkende werking van GSM-zenders met behulp van de Neutralisatie Verbinding werk.

Negatieve omgevingsfactoren

Verzamelnaam voor alle vormen van externe aura-verkleinende, verzwakkende invloeden.

Planten

Zie: Bomen en planten

Radar-, radio- en televisiezenders

De ether wordt als transport medium gebruikt voor allerhande informatie verkeer.

Naast radar-, radio- en televisiesignalen is het ook het mobilofoonverkeer van hulpdiensten, satellietstraling en de GSM-telefonie die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor een belasting die via de ether onze woning of werkruimte binnendringt. Deze stralingsdruk is de laatste jaren enorm toegenomen en vormt op dit moment één van de belangrijkste bronnen van verzwakking in onze samenleving.

Sinds 2002 is er een nieuwe bron van etherbelasting bijgekomen: TV en radio ontvangst via kleine ontvangers die in huis komen te staan. Het signaal is afkomstig van nieuwe zenders die op de reeds bestaande masten worden geplaatst.
Zie verder: Etherbelasting.

Radioactiviteit

Dat radioactieve straling één van de meest destructieve invloeden is die we kennen staat buiten kijf. De invloed van deze straling ligt in de subtiele fijnstoffelijke energie regionen.

In 2001 zijn een aantal proeven gedaan om de invloed van Ozaliet, de voorloper van de Vitalisatie Verbinding, op radioactiviteit vast te stellen. Uit deze proeven hebben we indicaties gekregen dat Ozaliet de schadelijke werking van radioactiviteit kan neutraliseren, maar er zou veel meer onderzoek gedaan moeten worden om dit met zekerheid vast te stellen.

Lees meer over deze proeven in Radioactiviteit

Satellietbelasting

Aansteekpunten veroorzaakt door satelliet-belasting zijn cirkels van 20-30 cm doorsnede die een aardstraal of waterader negatief kunnen maken.

Dit verschijnsel komt eigenlijk alleen voor bij spiritueel georiënteerde mensen. We zien als verklaring dat buitenaardse intelligenties de rondom de Aarde aanwezige satellieten gebruiken om een verzwakkende energie te richten op deze plekken. Vandaar de naam satellietbelasting.

Toepassing van de Neutralisatie Verbinding huis, bedrijf, werk of natuur-en landbouw is voldoende om deze invloed op te heffen.

Schotelantennes

Schotelantennes (satellietontvangers) pikken een deel van de signalen op uit de ether en geven dit signaal door aan een decoder die er een TV-signaal van maakt.

Het is dus een misverstand te denken dat deze schotels zelf straling veroorzaken. Ze vangen alleen straling op en voeren dat via een kabel geconcentreerd door aan de decoder. Deze kabel is wel een belastende factor.

Indien de woning echter geneutraliseerd is met de Neutralisatie Verbinding huis geldt hiervoor hetzelfde als voor alle inkomende energiestromen: ze wordt bij binnenkomst geneutraliseerd.
De schotelantenne zelf kan ook geneutraliseerd worden met de Apparaat Verbinding.

Sfeerbelasting

Verzamelnaam voor alle soorten indrukken die in gebouwen en in de Aarde zijn achtergebleven na heftige of langdurige inwerking van (negatieve) emoties.
Voorbeelden: plaatsen waar martelingen, verkrachtingen of veldslagen hebben plaatsgevonden.

Sfeerbelasting wordt geneutraliseerd met de Neutralisatie Verbinding huis of bedrijf.
Je kunt jezelf op het werk beschermen met behulp van de Neutralisatie Verbinding werk.

Snijbloemen

Snijbloemen blijven tot tweemaal langer mooi als de woning is geneutraliseerd met de Neutralisatie Verbinding huis.
Dit effect wordt verder versterkt als ook de Water Optimalisatie Verbinding is toegepast.

Stacaravan

Zie: Woonboot/stacaravan

Synthetische kleding

Synthetische kleding vormt een barrière voor de aura en belemmert dus een gezond energiesysteem.

In een woning die geneutraliseerd is met de Neutralisatie Verbinding huis, wordt de barrière voor de aura automatisch geneutraliseerd.
Je kunt zelf synthetische kleding neutraliseren met de Vitalisatie Verbinding of de Kracht Verbinding.

Ook na neutralisatie blijft de statische elektriciteit van synthetische kleding een belastende factor.

Telefoon

De telefoon is één van de meest verzwakkende apparaten die we kennen.

Deze invloed geldt overigens alléén als de telefoon in gebruik is.
Op dat moment namelijk vormt de telefoon een verbinding tussen onszelf en een wereldwijd netwerk van koperdraad, glasvezel en satellietverbindingen. Een deel van alle energetische vervuiling die continu op dit netwerk aanwezig is loopt via de telefoon ons energiesysteem binnen.

Telefoontoestellen en telefoondraden hoeven niet apart te worden geneutraliseerd wanneer de Neutralisatie Verbinding huis of bedrijf is toegepast.

Tegenwoordig wordt in veel huishoudens en bedrijven gebruik gemaakt van draadloze DECT telefoons.
DECT staat voor Digital Enhanced Cordless Telecommunications. De hierbij gebruikte techniek is vergelijkbaar met die van GSM. Beide werken op hoogfrequente gepulseerde signalen. DECT werkt op de bandbreedte van 1.88 tot 1.9 Gigahertz.

Doordat het DECT basisstation een continu signaal uitzendt vormt deze techniek een voortdurende belasting voor ons energiesysteem. Dit geldt ook in geval de buren een DECT telefoon in gebruik hebben!

Neutralisatie met de Neutralisatie Verbinding huis of bedrijf transformeert de technische belasting hiervan. Je kunt jezelf op je werk beschermen tegen de verzwakkende werking van telefoons met behulp van de Neutralisatie Verbinding werk.
Als de omgeving niet geneutraliseerd is, kan een telefoon kan apart geneutraliseerd worden met de Apparaat Verbinding.

Let op: Bij DECT telefoons en Mobiele telefoons raden we ook na neutralisatie aan de speakerstand of een headset met draad te gebruiken.
Neutralisatie zorgt ervoor dat straling op kwalitatief niveau verandert: Het krijgt een versterkende in plaats van verzwakkende werking.
Op kwantitatief niveau kan de straling van DECT telefoons en GSM echter niet veranderd worden, dan zou het apparaat niet meer kunnen functioneren. Als je een DECT telefoon of GSM toestel bij je oor houdt tijdens het bellen, veroorzaakt dit een opwarming van de hersenen.
Zie ook: Telefooncentrales.

Telefooncentrales

Telefoontoestellen en centrales worden normaal gesproken volledig geneutraliseerd met de Neutralisatie Verbinding huis of bedrijf en behoeven dus geen aparte aandacht.
Je kunt jezelf op het werk beschermen tegen de verzwakkende werking van telefooncentrales met behulp van de Neutralisatie Verbinding werk.

Televisie

De invloed van de televisie valt uiteen in een paar elementen:

  • de invloed van de elektra
  • de invloed van de kabel
  • de energetische invloed door de programma's zelf en de intenties van de makers


Door toepassing van de Neutralisatie Verbinding huis of bedrijf worden al deze invloeden geneutraliseerd. Je kunt jezelf op het werk beschermen met behulp van de Neutralisatie Verbinding werk.
In een niet geneutraliseerde omgeving kan een televisie met de Apparaat Verbinding geneutraliseerd worden.

Televisiezenders

Zie: Radar-, radio- en televisiezenders

Tenten

Tenten zelf zijn geen bron van verzwakkende omgevingsstraling, behalve de chemische middelen om het tentdoek waterdicht te maken.

Maar het butagas en alle straling in de ether zoals radio-, televisie- en radar straling vormen wel verzwakkende omgevingsfactoren die een rol in en rond een tent spelen.
Tenten kunnen geneutraliseerd worden met behulp van de Neutralisatie Verbinding caravan/tent.

Transformatorhuisjes

De transformatorhuisjes (Travo-huisjes) die gebruikt worden om de hoogspanning te transformeren naar 220 Volt voor gebruik in huis, staan vaak in woonwijken op korte afstand van woningen. Deze gebouwtjes creëren een sterke negatieve straling.

De Neutralisatie Verbinding huis of bedrijf neutraliseert deze invloed volledig. Je kunt jezelf op het werk beschermen met behulp van de Neutralisatie Verbinding werk.

Tuinen

Tuinen worden automatisch geneutraliseerd door de Neutralisatie Verbinding huis als het totale grondoppervlak niet groter is dan 26 x 26 meter.
Voor grotere tuinen kan de werking van de Neutralisatie Verbinding huis tegen een meerprijs uitgebreid worden. Daarbij kan er maatwerk geleverd worden, waarbij de contouren van de tuin exact gevolgd worden.

Vliegtuig- /verkeerslawaai

Geluid plant zich voort op geluidsgolven. Op deze golven loopt ook allerlei voor de mens verzwakkende informatie mee. Om deze reden is lawaai van vliegtuigen en (snel)wegen een invloed die negatief op ons inwerkt.

Neutralisatie van de woning of het bedrijf zal de hoorbare overlast niet verminderen maar neutraliseert wel de negatieve invloed ervan.
Over het algemeen wordt het geluid na neutralisatie ook als minder belastend ervaren.

Je kunt jezelf op je werk beschermen tegen geluidsoverlast met behulp van de Neutralisatie Verbinding werk.

Voorwerpen

Zie Kunstvoorwerpen

Wateraders

Onderaardse waterstromen die verzwakkende informatie meevoeren. Net als andere soorten van geopathische belasting hebben wateraders verschillende energieniveaus. Het is daarom van belang af te stemmen op het hoogste verzwakkende niveau. Deze kan nl. ergens anders stromen dan de fysieke waterader.

Het apart neutraliseren van wateraders is alleen nodig als er geen neutralisatie met de Neutralisatie Verbinding huis, bedrijf of natuur en landbouw plaatsvindt.
Je kunt jezelf op het werk beschermen met behulp van de Neutralisatie Verbinding werk.

Water(leiding)

Door de chemische reiniging van het drinkwater en door het gebruik van elektrische pompen raakt water energetisch zeer belast. Bij gebruik van water voor de bereiding van eten en lichaamsverzorging wordt deze vervuiling op ons overgedragen.

Leidingwater wordt geneutraliseerd met de Neutralisatie Verbinding huis of bedrijf. Om het leidingwater te vitaliseren dient de Water Optimalisatie Verbinding. Deze Verbinding vitaliseert alle vloeistoffen in en rond het huis, ook die in je lichaam.
Je kunt het water dat je gebruikt op je werk neutraliseren met behulp van de Neutralisatie Verbinding werk.

Woonboot/stacaravan

Hier is, net zoals bij woningen, sprake van een aantal inkomende energiestromen: elektra, water en in bepaalde gevallen stookolie of gas.
De Neutralisatie Verbinding huis neutraliseert al deze verzwakkende omgevingsfactoren.