Verschil behandelingen en Verbindingen

Onze behandelingen en Verbindingen werken beide energetisch. Toch zijn er een aantal belangrijke verschillen tussen behandelingen en Verbindingen.
Waar bestaan die verschillen uit? 

Door ontwikkelingen geleid in een ondersteunende energie

Een behandeling brengt je in een ontwikkeling om bijvoorbeeld onverwerkt verleden of innerlijke blokkades op te lossen.
Na ontvangst van de behandeling ga je gedurende een aantal maanden zelf door deze ontwikkeling, waarbij je stap voor stap de resultaten van de behandeling gaat voelen en je je krachtiger gaat voelen, dieper in jezelf verankerd.

Een Verbinding geeft jou en/of je omgeving een weldadige en ondersteunende energie, waardoor je je fijner voelt en het ook gemakkelijker wordt om door ontwikkelingen te gaan.
De Verbindingen zijn daarom een ideale aanvulling op de behandelingen.
Iedere Verbinding ‘bevat’ andere ondersteunende energieën.

Verschillende oorsprong behandelingen en Verbindingen

Een belangrijk verschil tussen behandelingen en Verbindingen is dat zij een verschillende oorsprong hebben.
De behandelingen leiden je over een deel van het ontwikkelingspad, dat wij sinds 1978 zijn gegaan. Het is een ontwikkelingspad dat ons leidt van de kosmische nacht naar dag en verder de kosmische dag in. Tegelijkertijd helpt het je met je zelfrealisatie.

Verbindingen maken gebruik van de kosmische informatie die sinds 1989 is opgeslagen in de eenentwintig moeder-piramiden van het Wholism Project.
Tot januari 2011 kon je alleen contact maken met deze kosmische informatie via de producten van het Wholism Project. Daarna zijn hun opvolgers, de Verbindingen geïntroduceerd, die je een directe verbinding geven met deze informatie uit de moeder-piramiden zonder dat je daar een product voor nodig hebt.

Op ontwikkeling gerichte omgeving

De behandelingen helpen je dus met jouw ontwikkeling van de kosmische nacht naar dag. De spelregels van deze twee tijdperken staan lijnrecht tegenover elkaar.

Wil je je in een kosmische nacht omgeving actief geestelijk ontwikkelen om je onverwerkte verleden te verwerken, dan moet je tegen de stroom van de tijdgeest in zwemmen.
Door de Verbindingen ontstaat een omgeving die gericht is op ontwikkeling, die daar juist een bedding voor vormt, je zwemt met de stroom mee in een op transmutatie gerichte omgeving.

De Verbindingen scheppen dus de optimale voorwaarden om door ontwikkelingen te gaan. Ze creëren daarbij een innerlijke en uiterlijke omgeving die op het soepel verlopen van ontwikkeling gericht is.


De observatie van onze Wholistic Partner Dini Veldman bevestigt duidelijk hoe een kosmische nacht omgeving onze ontwikkeling tegenwerkt: ‘Wat me opvalt, is dat als woningen niet geneutraliseerd zijn, je mensen wel in evenwicht kunt brengen, maar dat ze altijd weer terugvallen.

Verschillende categorieën behandelingen

We bieden vier verschillende categorieën behandelingen aan:
 

Verschillende categorieën Verbindingen

Er zijn vijf verschillende categorieën Verbindingen:
 

 • Je huis en omgeving: Deze Verbindingen zijn bedoeld om jouw huis en directe omgeving energetisch te optimaliseren en in de kosmische dag energie te brengen.
  
   
 • Spirit Verbindingen: Deze Verbindingen zijn bedoeld om de energie in jezelf en je huis te harmoniëren, zoals de Licht Verbinding die de energiestromen in jezelf en je huis optimaliseert op eenzelfde manier als de Feng Shui dat doet.
   
 • Aura Verbindingen: 
Deze Verbindingen laten de aura optimaal en volgens de kosmische dag spelregels functioneren. Elk van deze vijf Verbindingen laat een andere kwaliteit van de aura optimaal en in lijn met de kosmische dag functioneren.

   
 • Chakra Verbindingen: 
Deze Verbindingen geven de dertien verschillende chakra's een kosmische dag programmering, waardoor ze beter gaan functioneren en bijzondere eigenschappen krijgen.
   
 • Bodem, plant en dier: Deze Verbindingen zijn gericht op de bodem en planten en dieren.

Verschillend en aanvullend


Bij behandelingen ga je een weg ‘naar binnen’ door je onverwerkte verleden op te lossen en jezelf te verbinden met jouw oorspronkelijke kern. Door je verleden op te lossen kom je echt in het hier en nu. 

De behandelingen leiden je daarbij door ontwikkelingen en helpen je nieuwe kosmische dag mogelijkheden in jezelf te openen.De Verbindingen brengen jou en je omgeving in een ondersteunende en versterkende en weldadige kosmische dag energie.

Ze helpen je op allerlei manieren om de stroom van het leven mee te hebben, zodat je je gemakkelijker kunt ontwikkelen, maar ook beter kunt ontspannen en dieper in jezelf verankerd bent.Verbindingen vormen daarom de ideale aanvulling op de behandelingen.

Lees meer over de aanvullende werking van Verbindingen en behandelingen

Behandelingen aanvragen per e-mail

Wij, Bas en Maria, ontwikkelen steeds meer behandelingen, waardoor we jou op steeds meer gebieden kunnen helpen om geestelijke en lichamelijke problemen op te lossen.
Het is onze specialiteit om - via jouw foto en de beschrijving van jouw probleem of doelstelling - de juiste behandeling(en) voor jou te selecteren.

Om deze reden worden onze behandelingen niet online aangeboden, maar kun je ze aanvragen door een e-mail te sturen aan basmaria@wholismproject.nl. Wij geven jou dan een vrijblijvend advies voor de behandelingen die voor jou op dit moment het meest optimaal zijn.

Verbindingen online aanvragen

Vrijwel alle Verbindingen zijn voor iedereen ondersteunend en weldadig. Daarom kun je de Verbindingen zelf online aanvragen. Registreer je wel eerst eenmalig.

Vanzelfsprekend kun je van te voren via Bas en Maria advies vragen welke Verbinding voor jou de meeste prioriteit heeft, of een Verbinding gratis 24 uur op proef ervaren.
De bestellingen van Verbindingen worden door Bas en Maria in behandeling genomen.