Twee verschillende Licht piramiden

Als met één van de Neutralisatie Verbindingen bijvoorbeeld een huis, een werkplek of een apparaat wordt geneutraliseerd, waardoor verzwakkende omgevingsstraling juist versterkend wordt, dan ontstaat deze neutralisatie doordat er een Licht piramide over het huis, de werkplek of het apparaat komt.

Deze beschermende Lichtpiramide kan op twee verschillende manieren opgebouwd zijn.
De Licht piramide op een vaste plaats heeft een andere vorm dan een Licht piramide van een ‘bewegende’ neutralisatie.

Neutralisatie van één vaste plek

Het neutraliseren van een woonhuis of bedrijf zijn voorbeelden van neutralisaties van één vaste plek. Net als bij de moeder-piramiden van het Wholism Project ontwikkelt zich dan een constructie van 21 piramiden.

Elke piramide staat daarbij met z’n grondvlak tegen het grondvlak van een andere piramide, waardoor de vorm van een octaëder (een drie dimensionaal wybertje) ontstaat. Elke octaëder staat vervolgens met z’n punt op een volgende octaëder.
Hierbij staat er één Licht piramide met z’n grondvlak op de Aarde, bevinden zich er tien piramiden in de Aarde en staan er tien boven de Aarde.

De gehele zuil die zo ontstaat, met een hoogte van bijna 250 meter boven de grond en met een diepte de Aarde in van zo’n 225 meter, valt dan binnen de neutralisatie.
Dat betekent dat alle eventuele onder- en bovenburen binnenshuis kunnen mee profiteren van de neutralisatie, als zij daar bewust of onbewust voor kiezen.


Bij de zijburen wordt alleen de Aarde onder hun huis en tuin geneutraliseerd, voorzover dit binnen het oppervlak van de Neutralisatie Verbinding huis valt.  


Heb je de Neutralisatie Verbinding werk en een vaste werkplek, dan ontwikkelt de bovenstaande constructie zich ook, heb je verschillende werkplekken dan gebeurt dit niet.

‘Bewegende’ neutralisaties

Als je meerdere werkplekken hebt, waarbij de Licht piramide steeds met je meegaat, dan word je door de Neutralisatie Verbinding werk beschermd door één piramide met z’n punt omhoog en met een grondvlak van 10 bij 10 meter. Het grondvlak bevindt zich dan precies onder je voeten.

Alleen de ruimte binnen de piramide is dan geneutraliseerd. Werk je bijvoorbeeld op de eerste verdieping, dan wordt de begane grond dus niet mee geneutraliseerd en de verdieping boven je maar een klein stukje ter grootte van de punt van de Licht piramide.

Ditzelfde geldt voor de bescherming die je buitenshuis hebt met de Neutralisatie Verbinding huis. Je hebt dan een Licht piramide om je heen met een grondvlak van 2,20 bij 2,20 meter.

Rond apparaten die geneutraliseerd worden met de Mobiel Verbinding of de Apparaat Verbinding ontstaat altijd slecht één beschermende piramide. Het maakt daarbij niet uit of het apparaat verplaatst wordt of niet. Hetzelfde geldt voor de Neutralisatie Verbinding auto.

Voor caravans geldt dat door neutralisatie alleen een 21-voudige Licht piramide ontstaat als de caravan permanent op 1 vaste plek staat en dus als stacaravan gebruikt wordt.