Product doorverkoop idee

Dit artikel geeft informatie bedoeld voor mensen die tweedehands een product van het Wholism Project hebben aangeschaft. Deze producten zijn jarenlang door Aquarius Wholism op de markt gebracht.

Je hebt een bijzonder product aangeschaft, dat je kan helpen om jouw leven een positieve wending te geven. 
In het Product overzicht vind je meer informatie over dit bijzondere product.

Nu je dit product hebt aangeschaft, kun je er eventueel voor kiezen om jouw product vrijwel kosteloos te vervangen door de overeenkomstige Verbinding.

Verbindingen zijn de revolutionaire volgende generatie van onze producten, die veel voordelen bieden. Hieronder kun je meer lezen over de mogelijkheid om uw product een update te geven naar een Verbinding.

Van product naar Verbinding

In januari 2011 heeft het Wholism Project de overstap gemaakt van producten naar Verbindingen.

Vrijwel al onze producten bevatten zeezout, waarvan de kristallen fungeren als drager voor de kosmische informatie van het Wholism Project. Via het product maak je contact met deze kosmische informatie en energie.

Verbindingen werken door een puur energetische verbinding te maken. Je hebt hierbij geen product nodig om contact te maken met deze kosmische informatie en de weldaad hiervan te kunnen voelen.

Omdat de Verbindingen zonder de aardse drager van zeezout of koper werken, bieden zij meer mogelijkheden en werken zij twee keer zo sterk als de producten.

Om een voorbeeld te geven: Als jouw huis geneutraliseerd is via de Neutralisatie Verbinding huis, ben je ook buitenshuis beschermd tegen verzwakkende omgevingsstraling. Dit is slechts een van de voordelen die de Verbindingen jou kunnen bieden.

Onze producten zullen altijd werkzaam en up to date blijven. Ze zullen alleen na verloop van tijd niet meer leverbaar zijn.

Update tot Verbinding

Om onze klanten de mogelijkheid te geven hun product vrijwel kosteloos te vervangen door een Verbinding, bieden we hun de mogelijkheid aan om een update aan te vragen tot overeenkomstige Verbinding. Dit is mogelijk bij een aantal van onze Verbindingen.

In de praktijk houdt dat in dat een maand na de ontvangst van de update een volledige Verbinding ontstaan is en je het product dus niet meer nodig hebt. Je kunt er dan voor kiezen om het product weer door te verkopen.

Je ontvangt dan naar alle waarschijnlijkheid min of meer het bedrag dat je voor de update betaald hebt. Zo heb je voor de prijs van een tweedehands product een Verbinding gekregen met een groot aantal voordelen ten opzichte van het overeenkomstige product.

Een update, hoe gaat dat in zijn werk?

We zullen dit uitleggen aan de hand van de neutralisatie van een huis.
Je kunt jouw huis neutraliseren met behulp van een product, de Benzoliet Octaëder, of via een Verbinding, de Neutralisatie Verbinding huis.

Zowel het product als de Verbinding bevatten kosmische informatie. Door deze kosmische informatie ontstaat een lichtpiramide die de energie van het huis neutraliseert en optimaliseert.

Een update naar de Neutralisatie Verbinding huis bevat precies die extra informatie waardoor een product-neutralisatie omgezet kan worden in een Verbindings-neutralisatie.
De update ‘leest’ als het ware de informatie van de Benzoliet Octaëder. Deze informatie integreert vervolgens met de informatie van de update waardoor in één maand tijd de volledige Neutralisatie Verbinding huis ontstaat.

De Benzoliet Octaëder voegt daarna niets extra’s meer toe aan de neutralisatie van het huis en kan vervolgens tweedehands verkocht of doorgegeven worden.
Tijdens de update is de informatie in de Benzoliet Octaëder gelijk gebleven, waardoor deze gewoon gebruikt kan worden om een ander huis te neutraliseren.
Het product zelf heeft dus geen update gekregen, maar de neutralisatie van het huis heeft een update gekregen.

Als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, adviseren wij je om het artikel ‘Update van product naar Verbinding’ zorgvuldig door te lezen. Voor een aantal producten is het noodzakelijk om ze eerst zes weken in huis te hebben, voordat je een update kunt aanvragen.

Vragen

Wij wensen je veel plezier met jouw product.

Mocht je nog vragen hebben over onze producten of Verbindingen, dan beantwoorden Bas en Maria deze graag.
E-mail basmaria@wholismproject.nl