Spiegel behandeling

Met de Spiegel behandeling kun je alle spiegelstukken waarin jouw kinderen jou spiegelen tegelijkertijd voor jezelf en voor de kinderen oplossen.

Spiegelstukken

Kinderen spiegelen in hun gedrag en problematiek vrijwel altijd bepaalde aspecten van de ouders. Een kind laat z'n ouder op deze manier zien waar de ouder nog aan kan werken.


Bij het kind kunnen deze thema's zich manifesteren als problemen, terwijl je als ouder niet eens bewust zoveel last hoeft te hebben van deze aspecten in jezelf. Kinderen vergroten deze thema's dan ook dikwijls.

Zij kunnen hun ouders spiegelen door de ouder ‘na te doen’ of door juist het tegenovergestelde te doen.


Kinderen kunnen je als ouder ook op een positieve wijze spiegelen, ze fungeren dan als voorbeeld.


 

Spiegelstukken zijn vaak jouw blinde vlekken, thema's die je zelf onvoldoende onderkent en ziet bij jezelf. Die dingen die je zelf beschouwt als gewoon: ‘Zo ben ik'.Het hogere doel van de thema’s die de kinderen hun ouders spiegelen, is de ontwikkeling van de ziel van zowel de ouder als het kind.

Help jezelf en je kind

Zodra de ouder zichzelf hierin ontwikkelt en deze thema's in zichzelf heeft opgelost, hoeft het kind deze aspecten niet meer voor de ouder te spiegelen en kan het kind deze problematiek loslaten en de ontwikkeling doormaken die hiermee te maken heeft.


Vanuit dit inzicht kun je op een prachtige manier je kind helpen, eenvoudigweg door deze thema's in jezelf op te lossen. 
Dat kan door middel van een Spiegel behandeling.

Je helpt daarmee dus niet alleen jezelf, maar ook je kind. Als je alleen je kind zou laten behandelen, help je jezelf daar niet mee.


 

Zolang kinderen bij hun ouders wonen, spiegelen ze over het algemeen puur de thema's van de ouders en komen hun eigen thema's nog niet aan bod. Een kind is nog niet bewust genoeg van zichzelf om contact te krijgen met z'n eigen levenslessen.

Pas als een kind niet meer bij z'n ouders woont, gaan meestal ook eigen thema's spelen.
De spiegeling naar de ouders verdwijnt echter niet zolang die niet is opgelost. Ook als volwassene kun je je ouders nog steeds spiegelen. Als een ouder overleden is, kan het (volwassen) kind die ouder niet meer spiegelen en moet het kind zelf deze thema's oplossen. Vaak zijn deze thema's patronen geworden.Kinderen kunnen ook de thema's van stiefouders en adoptiefouders spiegelen.

Diepere achtergrond spiegelstukken

Het hogere doel van de thema’s die de kinderen hun ouders spiegelen, is de ontwikkeling van de ziel. Ouders en kinderen maken op zielsniveau afspraken over deze spiegelstukken. Zowel ouders als kinderen ontwikkelen zich op zielsniveau door het uitwerken van deze thema’s.


De gebeurtenissen in de vroege jeugd of vorige levens van de ouders, die de achtergrond vormen van de spiegelstukken, gebeuren dan ook niet zomaar. Het zijn groeimogelijkheden waardoor de ziel zich kan ontwikkelen.


De Spiegel behandeling helpt je om deze thema’s in jezelf op te lossen en helpt zowel ouder als kind bij de ontwikkeling van de ziel.Spiegeling door ongeboren vruchtjes

Zo'n tien tot twaalf procent van alle mensen heeft in het begin een tweelingbroertje of zusje gehad, dat in de baarmoeder is overleden.


Het afsterven van het vruchtje gebeurt meestal op hele jonge leeftijd, van een paar dagen na de bevruchting tot een aantal weken daarna. Toch spiegelt dit afgestorven vruchtje, hoe vroeg het ook is afgestorven, de moeder en de vader elk op meestal vijf à zes punten.
Uiteraard is dat ook zo als een baby later in de zwangerschap weer teruggaat naar de Bron.


De Spiegel behandeling lost ook de spiegelstukken van ongeboren kinderen op.

Lees meer over Spiegeling door ongeboren vruchtjes

Lees ook: De Verloren tweelinghelft behandeling

Spiegelstukken zonder kinderen

Als je geen kinderen hebt, heb je meestal toch twee à drie spiegelstukken die met behulp van de Spiegel behandeling opgelost kunnen worden.

Je wordt dan door je directe omgeving gespiegeld en niet door een kind.

Resultaten

Door de Spiegel behandeling ontwikkel je jezelf en geef je je kind de mogelijkheid zich in grotere vrijheid te ontwikkelen. Jullie onderlinge relatie zal hierdoor verbeteren.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.

Lees meer: Over levens heen

Traject

De Spiegel behandeling maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Spiegel behandeling bedraagt € 140,-.