Spiegel behandeling

Met de Spiegel behandeling kun je alle spiegelstukken waarin jouw kinderen jou spiegelen tegelijkertijd voor jezelf en voor de kinderen oplossen.

De Spiegel behandeling is een alternatief voor de Spiegel Transmutatie Channelingen, waarbij per kind vijf à zes van deze channelingen gedaan moeten worden om de spiegelstukken te kunnen oplossen.

Spiegelstukken

Kinderen spiegelen in hun gedrag en problematiek vrijwel altijd bepaalde aspecten van de ouders. Een kind laat z'n ouder op deze manier zien waar de ouder nog aan kan werken.


Bij het kind kunnen deze thema's zich manifesteren als problemen, terwijl je als ouder niet eens bewust zoveel last hoeft te hebben van deze aspecten in jezelf. Kinderen vergroten deze thema's dan ook dikwijls.

Zij kunnen hun ouders spiegelen door de ouder ‘na te doen’ of door juist het tegenovergestelde te doen.


Kinderen kunnen je als ouder ook op een positieve wijze spiegelen, ze fungeren dan als voorbeeld.


 

Spiegelstukken zijn vaak jouw blinde vlekken, thema's die je zelf onvoldoende onderkent en ziet bij jezelf. Die dingen die je zelf beschouwt als gewoon: ‘Zo ben ik'.Het hogere doel van de thema’s die de kinderen hun ouders spiegelen, is de ontwikkeling van de ziel van zowel de ouder als het kind.

Help jezelf en je kind

Zodra de ouder zichzelf hierin ontwikkelt en deze thema's in zichzelf heeft opgelost, hoeft het kind deze aspecten niet meer voor de ouder te spiegelen en kan het kind deze problematiek loslaten en de ontwikkeling doormaken die hiermee te maken heeft.


Vanuit dit inzicht kun je op een prachtige manier je kind helpen, eenvoudigweg door deze thema's in jezelf op te lossen. 
Dat kan door middel van een Spiegel behandeling.

Je helpt daarmee dus niet alleen jezelf, maar ook je kind. Als je alleen je kind zou laten behandelen, help je jezelf daar niet mee.


 

Zolang kinderen bij hun ouders wonen, spiegelen ze over het algemeen puur de thema's van de ouders en komen hun eigen thema's nog niet aan bod. Een kind is nog niet bewust genoeg van zichzelf om contact te krijgen met z'n eigen levenslessen.

Pas als een kind niet meer bij z'n ouders woont, gaan meestal ook eigen thema's spelen.
De spiegeling naar de ouders verdwijnt echter niet zolang die niet is opgelost. Ook als volwassene kun je je ouders nog steeds spiegelen. Als een ouder overleden is, kan het (volwassen) kind die ouder niet meer spiegelen en moet het kind zelf deze thema's oplossen. Vaak zijn deze thema's patronen geworden.Kinderen kunnen ook de thema's van stiefouders en adoptiefouders spiegelen.

Diepere achtergrond spiegelstukken

Het hogere doel van de thema’s die de kinderen hun ouders spiegelen, is de ontwikkeling van de ziel. Ouders en kinderen maken op zielsniveau afspraken over deze spiegelstukken. Zowel ouders als kinderen ontwikkelen zich op zielsniveau door het uitwerken van deze thema’s.


De gebeurtenissen in de vroege jeugd of vorige levens van de ouders, die de achtergrond vormen van de spiegelstukken, gebeuren dan ook niet zomaar. Het zijn groeimogelijkheden waardoor de ziel zich kan ontwikkelen.


De Spiegel behandeling helpt je om deze thema’s in jezelf op te lossen en helpt zowel ouder als kind bij de ontwikkeling van de ziel.


 

De Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling is gericht op het helen van de ziel en lost spiegelstukken, die bedoeld zijn voor de ontwikkeling van de ziel, daarom niet automatisch op.

Spiegeling door ongeboren vruchtjes

Zo'n tien tot twaalf procent van alle mensen heeft in het begin een tweelingbroertje of zusje gehad, dat in de baarmoeder is overleden.


Het afsterven van het vruchtje gebeurt meestal op hele jonge leeftijd, van een paar dagen na de bevruchting tot een aantal weken daarna. Toch spiegelt dit afgestorven vruchtje, hoe vroeg het ook is afgestorven, de moeder en de vader elk op meestal vijf à zes punten.
Uiteraard is dat ook zo als een baby later in de zwangerschap weer teruggaat naar de Bron.


De Spiegel behandeling lost ook de spiegelstukken van ongeboren kinderen op.

Lees meer over Spiegeling door ongeboren vruchtjes

Lees ook: De Verloren tweelinghelft behandeling

Spiegelstukken zonder kinderen

Als je geen kinderen hebt, heb je meestal toch twee à drie spiegelstukken die met behulp van de Spiegel behandeling opgelost kunnen worden.

Je wordt dan door je directe omgeving gespiegeld en niet door een kind.

Resultaten

Door de Spiegel behandeling ontwikkel je jezelf en geef je je kind de mogelijkheid zich in grotere vrijheid te ontwikkelen. Jullie onderlinge relatie zal hierdoor verbeteren.

Het verschil met Spiegel Transmutatie Channelingen

De Spiegel behandeling is een alternatief voor de Spiegel Transmutatie Channelingen. Om de stukken op te lossen waarin jouw kind jou spiegelt kun je dus een keuze maken tussen een serie Spiegel Transmutatie Channelingen, vijf à zes per kind, of één Spiegel behandeling.


Wat is het verschil tussen beide mogelijkheden?
Bij een Spiegel Transmutatie Channeling ontvang je ook een geluidsbestand, waardoor je inzichten krijgt over het thema waarin jouw kind jou spiegelt. 
Een Spiegel behandeling is een afstandsbehandeling zonder geluidsopname.

Het voordeel van een Spiegel behandeling is dat je in één behandeling alle stukken oplost waarin je door je kind(-eren) of je omgeving wordt gespiegeld.

Als je bijvoorbeeld twee kinderen hebt, heb je dus tien à twaalf Spiegel Transmutatie Channelingen nodig om alle spiegelstukken voor jezelf en je kinderen op te lossen.

Een Spiegel behandeling is dus aanmerkelijk voordeliger en werkt ook sneller. 

Het voordeel van Spiegel Transmutatie Channelingen is dat zij een direct inzicht geven in jouw gevoelens en eventuele vorige levens voor zover het de thema’s  betreft waarin je door je kind of je omgeving gespiegeld wordt.

De spiegeling van je ouders loslaten


De Spiegel behandeling helpt je om de stukken op te lossen waarin je door jouw kinderen of omgeving gespiegeld wordt.
Met behulp van de Spiegel Patroon behandeling kun je de punten oplossen waarin jij jouw beide ouders of pleegouders spiegelt.De Spiegel behandeling voor de thema's waarin je door je eigen kinderen wordt gespiegeld gaan normaal gesproken voor op de thema's waarin je jouw ouders spiegelt.

Beginverergering behandeling

De Beginverergering behandeling vermindert alle verergeringsreacties die kunnen optreden bij alle:

en

van het Wholism Project.

Er kunnen nog wel onverwerkte gevoelens naar boven komen, maar die voelen veel neutraler, die houden jou niet meer in hun greep. Je kunt er als het ware op afstand naar kijken.

De Beginverergering behandeling is dus een aanrader voor iedereen die gebruik maakt van de mogelijkheden van het Wholism Project.

Als er veel bij jou loskomt door de Wholistische bewegingsoefeningen, voelt dat na de ontvangst van de Beginverergering behandeling duidelijk veel lichter. Het wordt dan nog plezieriger om deze oefeningen te doen.

Lees meer: Beginverergering behandeling

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.

Lees meer: Over levens heen

Eerst voelen dan beslissen

Het is mogelijk om de energie van deze behandeling van te voren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze behandeling ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - die een behandeling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 

De Spiegel behandeling heeft een integratietijd van drie maanden.
Ons advies is daarom om na de ontvangst van deze behandeling drie maanden geen andere diepgaande energetische behandelingen te ontvangen.

Tijdens de Integratietijd van deze behandeling is het wel mogelijk om behandelingen 'zonder integratietijd' te ontvangen. Dit zijn behandelingen die op zo'n specifiek gebied werken, dat zij de integratie van andere behandelingen niet verstoren.
De tekst Behandelingen zonder integratietijd geeft een overzicht van alle behandelingen die je vlak vóór of na een andere behandeling kunt ontvangen.

Daarnaast mag na een maand een Transmutatie Channeling ontvangen worden uit de categorie Transmutatie Channelingen voor specifieke problemen.
Transmutatie Channelingen zijn diepgaande behandelingen, maar omdat ze over één specifiek onderwerp gaan, verstoren ze de integratie van de voorgaande behandeling niet.

 

Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke behandeling geactiveerd worden.
Zij werken ondersteunend op het proces van de behandelingen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - waarin je door de ontwikkelingen van een behandeling gaat en op een behandeling kunt blijven reageren.
Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een behandeling kunt verwachten. Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.
 

De uitwerkingstijd van de Spiegel behandeling is negen maanden.

Na ontvangst van de Processor behandeling halveert deze uitwerkingstijd.
De Processor behandeling kan ontvangen worden na de Ego-structuur behandeling.

Uitwerking van de behandeling

Onze behandelingen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de behandeling ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de behandeling jou doorheen zal leiden.

Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de behandeling ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen. De resultaten van de behandeling volgen steeds op de momenten waarop je weer door een stukje van deze ontwikkelingen heen bent gegaan.

Omdat iedereen anders reageert op de ontwikkelingen van een behandeling, verschilt het ook van persoon tot persoon hoe hij of zij de effecten van de behandeling ervaart. Als je angstig bent voor de gevoelens die naar boven komen tijdens ontwikkelingen kun je tijdelijke verergeringsreacties ervaren.

Lees meer:
Uitwerking van de behandeling
Gedeelde verantwoordelijkheid
Verschillende reacties op een behandeling

Begeleiding na de behandeling

Als je na ontvangst van de behandeling vragen hebt over de uitwerking van de behandeling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.
Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

Aanvragen

Je kunt de Spiegel behandeling aanvragen door een e-mail te sturen aan Bas en Maria: basmaria@wholismproject.nl.
Stuur ons ook een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is, als wij die nog niet van jou hebben, samen met je vast-net nummer of Skype adres, zodat we even contact met je kunnen maken.

Kosten

De Spiegel behandeling kost € 120,-.