Spiegel Patroon behandeling

Met de Spiegel Patroon behandeling kun je alle stukken waarin je je beide ouders en/of pleegouders spiegelt tegelijkertijd voor jezelf oplossen.

Spiegelstukken

Kinderen spiegelen hun ouders altijd op een aantal thema's. 
Zij vergroten deze onbewuste thema's van de ouders daarbij meestal uit. Het is zo eigenlijk een dienst van het kind naar de ouder.Lost de ouder een spiegelstuk op dan lost het zich ook automatisch voor het kind op. Het is daarom het beste als ouders ook op deze manier naar hun kinderen kijken en de gespiegelde thema's oplossen. Ze helpen dan niet alleen zichzelf maar ook hun kind. 
In de praktijk blijkt echter dat ouders deze thema's slechts zelden volledig oplossen.

Ouders zijn zich er vaak niet van bewust dat ze door hun kinderen gespiegeld worden.Het hogere doel van de thema’s die de kinderen hun ouders spiegelen, is de ontwikkeling van de ziel van zowel de ouder als het kind.

Patronen


Zolang je ouders hun spiegelstukken niet hebben opgelost blijft deze spiegeling als patronen in jou bestaan, ook al ben je volwassen.


Je ouders kunnen zichzelf helpen deze spiegelstukken op te lossen door middel van de Spiegel behandeling.
Door hun eigen spiegelstukken op te lossen, kun jij het patroon van het spiegelen van je ouders loslaten en de ontwikkeling doormaken die hiermee te maken heeft. Ze helpen hierdoor dus zowel zichzelf als jou.Als je ouders zijn overleden of niet openstaan voor de Spiegel behandeling, dan mag je er bewust voor kiezen om deze patronen eenzijdig op te lossen met behulp van de Spiegel Patroon behandeling.


Hierbij verdwijnen de spiegelstukken bij je ouders niet, maar laat jij het spiegelpatroon los, waardoor je jezelf in meer vrijheid kunt ontwikkelen.

Diepere achtergrond spiegelstukken

Het hogere doel van de thema’s die de kinderen hun ouders spiegelen, is de ontwikkeling van de ziel. Ouders en kinderen maken op zielsniveau afspraken over deze spiegelstukken. Zowel ouders als kinderen ontwikkelen zich op zielsniveau door het uitwerken van deze thema’s.


De gebeurtenissen in de vroege jeugd of vorige levens van de ouders, die de achtergrond vormen van de spiegelstukken, gebeuren dan ook niet zomaar. Het zijn groeimogelijkheden waardoor de ziel zich kan ontwikkelen.


De Spiegel Patroon behandeling helpt je om deze thema’s in jezelf op te lossen en helpen je bij de ontwikkeling van jouw ziel.
De Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling is gericht op het helen van de ziel en lost spiegelstukken, die bedoeld zijn voor de ontwikkeling van de ziel, daarom niet automatisch op.

Resultaten

Door de Spiegel Patroon behandeling kun je de patronen loslaten van het spiegelen van je ouders.
Hierdoor kun je jezelf in grotere vrijheid ontwikkelen.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.

Lees meer: Over levens heen

Traject

De Spiegel Patroon behandeling maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Spiegel Patroon behandeling bedraagt € 140,-.