Combinatie met reguliere medicijnen

Als je naast onze behandelingen ook reguliere medicijnen gebruikt, is het altijd aan te raden de reguliere medicijnen te transmuteren met behulp van de transmutatiegave, die je automatisch ontvangt als je een van onze behandelingen hebt ontvangen.

Bijwerkingen


Bijwerkingen zullen na transmutatie van de medicijnen over het algemeen minder worden of zelfs helemaal verdwijnen.

 

Geen werking meer

Onze behandelingen brengen je op een krachtige wijze in de kosmische dag energie.
Jouw systeem herkent deze energie als helend en opbouwend en zal proberen om alle invloeden die jouw ontwikkeling binnen de kosmische dag kunnen remmen, op te lossen.


Na het ontvangen van een van onze behandelingen is het dan ook mogelijk dat jouw systeem er voor zorgt, dat de reguliere medicijnen die je tot nu toe slikte, niet meer werken. 
 

Mocht dat gebeuren dan is dat een heel positief teken. Je systeem geeft daarmee aan, dat je het nu zelf op kunt lossen, door de achtergrond van je ziekte te doorleven.

 

Als je merkt dat je medicijnen of middelen na een van onze behandelingen niet meer werken, aarzel dan niet, als je ondersteuning wilt om door het genezingsproces te gaan, contact op te nemen met ons door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

 

Reguliere middelen noodzakelijk


Jouw systeem kiest altijd voor de oplossing die voor jou het meest optimaal en het minst belastend is, dus voor de oplossing met het minste lijden.


Als jouw medicijnen voor jou noodzakelijk blijven, dan zal jouw systeem ervoor zorgen, dat ze gewoon blijven werken. 

Transmuteer ze dan wel om de bijwerkingen te reduceren.

 

Lees meer: Medicijnen neutraliseren

Lees meer: Medische bestraling neutraliseren