Doelen bereiken

Je hebt er alles aan gedaan om een bepaald doel te bereiken, waarvan je overtuigd bent dat het goed is en het lukt je niet.

Er spelen dan vaak onzichtbare tegenwerkende krachten in jezelf een rol, waardoor je op een onbewust niveau het bereiken van je eigen doel blokkeert.

Het kan gaan om het krijgen van een relatie, passend werk, het verkopen van je huis, een bedrijfsdoelstelling of wat dan ook.

Bereik je doel door blokkades op te lossen

Bij een Doel Transmutatie Channeling worden alle blokkades tussen jou en een bepaald doel opgelost en kan het doel zich daarna realiseren.
 

Jouw persoonlijk traject

We kunnen voor jou een persoonlijk traject samenstellen, waarin stap voor stap de problemen aangepakt worden, die jou er van weerhouden om je doel te bereiken.

Het kan bijvoorbeeld gaan om afvallen, nieuw werk vinden dat bij je past, je relatie verbeteren of een nieuwe relatie krijgen. We kunnen zo’n persoonlijk traject voor je samenstellen voor ieder doel of ieder probleem.

Hierbij kijken en voelen we verder dan de gangbare zienswijzen. Aan de hand van jouw foto kunnen we invoelen en natesten op welk niveau de belangrijkste oorzaak voor jouw probleem ligt. Naast het zielenniveau kunnen ook de hogere niveaus zoals het wezens-, eenheids- of scheppingsniveau een rol spelen.

Mail hiervoor naar Bas en Maria: basmaria@wholismproject.nl

Jouw persoonlijk ontwikkelingstraject

Als je een specifiek ontwikkelingsdoel hebt, kunnen we uitzoeken welke behandelingen je nodig hebt om dit doel te bereiken.

Mail hiervoor naar Bas en Maria: basmaria@wholismproject.nl