Persoonlijke problemen oplossen

Persoonlijke ontwikkeling is het centrale thema van het Wholism Project.
Je kunt je alleen goed ontwikkelen als je eerst je persoonlijke problemen oplost, met andere woorden: Als je eerst je onverwerkte verleden oplost.

Het Wholism Project heeft allerlei behandelingen en Verbindingen ontwikkeld die je kunnen helpen je geestelijk achterstallig onderhoud op te lossen.


Voor meer informatie kun je op het onderwerp van jouw interesse klikken of naar beneden scrollen.


Verleden en problemen oplossen
 

Verwerk je verleden

Uit de moeilijke momenten in je leven(s) kunnen trauma’s zoals angsten, emoties en boosheid overblijven. Dit onverwerkte verleden belet je volledig in het ‘nu' te zijn. Het vraagt continu je aandacht en trekt je daarmee in het verleden.

De Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling helpt je om je verleden, uit dit en vorige levens, zo snel en gemakkelijk mogelijk te verwerken.
Deze levens veranderende behandeling kan jarenlang doorwerken. Het zorgt ervoor dat je dieper verankerd raakt in jezelf en meer in je eigen kracht komt. In dieper contact met jezelf kun je beter in contact komen met jouw levensopdracht.  

Na deze behandeling op zielenniveau kun je er voor kiezen om ook jouw verleden op diepere niveaus, zoals het wezens- en eenheidsniveau op te lossen.
 

Specifieke problemen oplossen

Met een Transmutatie Channeling kunnen we je helpen om heel gericht een specifiek probleem op te lossen.

Bij een Transmutatie Channeling verbinden we ons met jouw systeem en gaan als het ware voor jou door het probleem heen. Hierbij worden de blokkades die we tegenkomen getransmuteerd, zodat de oorzaken van jouw probleem daadwerkelijk worden opgelost.

De Transmutatie Channeling wordt digitaal opgenomen en per e-mail naar je toegestuurd, zodat je het thuis rustig kunt beluisteren.

Een Transmutatie Channeling is vaak heel herkenbaar en ontroerend.

Deze behandeling heeft een diepe uitwerking en kan voor de meest uiteenlopende problemen, ziekten en doelstellingen toegepast worden.
 

Diepe trauma’s oplossen

De snelste manier is een Transmutatie Channeling laten doen.
Wij gaan dan als het ware voor jou door het trauma heen, waardoor het veel gemakkelijker voor je wordt de gevolgen van het trauma op te lossen.

Een andere mogelijkheid is een ontwikkelingsbehandeling, zoals de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling waarmee je je gehele verleden op zielenniveau verwerkt.

Soms ligt achter een trauma een diepere oorzaak. Achter verlatingsangst kan de pijn van de afscheiding van het Goddelijke liggen. In dat geval kan de diepere oorzaak van jouw trauma alleen opgelost worden met een behandeling op dat diepere niveau, zoals het wezens- of eenheidsniveau.

Hiervoor kun je de vervolgbehandeling(en) na de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling ontvangen of kiezen voor een Transmutatie Channeling op dat hogere niveau.

Als je ons een e-mail stuurt, kunnen we voor jou uitzoeken wat voor jou de beste weg is.
 

Je angsten en fobieën oplossen

Angst is eigenlijk het omgekeerde van vertrouwen. Angst vertegenwoordigt het donker, het onbekende.

We zijn als mensheid door een 300.000 jarige kosmische nacht gegaan. Dat is een hele zware weg geweest, waarin we veel trauma’s hebben opgelopen. In het donker van de nacht is elke ontwikkelingsstap nog sterker een stap in het ongewisse. Als door eerdere ervaringen je vertrouwen niet meer volledig intact is, is het logisch dat angsten een rol gaan spelen.

Angsten kun je stap voor stap weer omvormen tot vertrouwen door je onverwerkte verleden alsnog te verwerken.

Wil je je angsten die je in dit en vorige levens hebt opgebouwd alsnog verwerken dan kun je het beste de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling gaan doen.
Zijn er specifieke angsten die je wilt oplossen dan is de snelste weg een Transmutatie Channeling aan te vragen.


Depressies
 

Je depressie oplossen

Depressies ontstaan als je je afsluit.

We zijn van nature een kanaal tussen Hemel en Aarde. Daarom lopen we als mensen ook rechtop. De opening van dit kanaal aan de bovenzijde wordt gevormd door ons kruinchakra en aan de onderzijde door ons stuitchakra, onze aarding.

Mensen die last hebben van een depressie hebben bijna altijd deze beide chakra’s voor een deel of vrijwel helemaal afgesloten.
De natuurlijke energiestroom door ons heen stagneert dan, we creëren als het ware stilstaand water. Stilstaand water vervuilt veel sneller dan stromend water. Dat is exact wat er in een depressie gebeurt, er ontstaat als het ware een soort grauwe nevel in je waar het licht moeilijk in kan doordringen.

Ook hiervoor is het mogelijk te kiezen tussen een Transmutatie Channeling waarmee je heel gericht één probleem oplost en een of meerdere ontwikkelingsbehandeling(en) die je gehele verleden op de betreffende niveaus oplossen.

Het is ook mogelijk om te beginnen met de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling en een maand later een Transmutatie Channeling voor jouw specifieke probleem te doen.

We kunnen jou hierin adviseren.
 

Je winterdepressie oplossen

Winterdepressie kan een onverwachte oorzaak hebben, waarbij licht symbool staat voor innerlijk licht.

De diepere oorzaak achter winterdepressie ligt vaak in de afscheiding van het Goddelijke. Het afnemende licht in de winterperiode raakt dan een diepere pijn in je om het Goddelijk licht te missen of niet waard te zijn.

Een Transmutatie Channeling kan jouw winterdepressie oplossen, waarna je geen hulpmiddelen zoals daglichtlampen of zonnebankkuren meer nodig hebt.
 

Depressie door Verloren Tweelingschap

Zo'n tien tot twaalf procent van alle mensen heeft in het begin een tweelingbroertje of zusje gehad, dat in de baarmoeder is overleden.


Omdat dit zo vroeg in de zwangerschap heeft plaatsgevonden en de moeder er vaak niets van heeft gemerkt, zijn de meeste mensen zich hier niet van bewust. 


De overleden helft van een tweeling kan een deel van de levensenergie met zich meegenomen hebben, waardoor de overlevende helft een permanent tekort aan levensenergie heeft. Dit kan zich uiten in een slechte conditie, snel moe zijn en dergelijke. Dat kan het leven tot een last maken en tot depressies leiden.


De Verloren tweelinghelft behandeling zorgt ervoor dat je levensenergie weer toe neemt, waardoor je na verloop van tijd het leven weer beter aankunt.


Aarden en hoogsensitiviteit
 

Jezelf beter aarden

Slecht geaard zijn kan heel veel verschillende achtergronden hebben. Deze achtergronden hebben allemaal één gemeenschappelijke oorzaak, namelijk niet van harte op de Aarde willen zijn.

Als je ervan uitgaat dat het Goddelijke alles geschapen heeft en je wilt eigenlijk liever niet op deze Aarde zijn, dan ontken je een deel van de schepping. Dit probleem kan zowel op zielen-, wezens- of eenheidsniveau zijn oorsprong hebben.

Hiervoor is het mogelijk te kiezen tussen een Transmutatie Channeling waarmee je heel gericht één aardingsprobleem oplost en één of meerdere ontwikkelingsbehandeling(en) die je gehele verleden op de betreffende niveaus oplossen.

Het is ook mogelijk om te beginnen met de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling en een maand later een Transmutatie Channeling voor jouw aardingsprobleem te doen.

We kunnen jou hierin adviseren.

Ook het Aquarius Labyrint, dat je hier gratis kunt downloaden, kan jou helpen om beter te aarden. Lees meer: De werking van het Aquarius Labyrint.
 

Hoogsensitiviteit (HSP)


Hoewel hoogsensitiviteit op zich een kwaliteit is, je kunt immers heel goed voelen, kan het ook een probleem voor je zijn. De verwerking van prikkels van buitenaf kost je veel energie en ook kun je ‘leeglopen’ in contact met anderen.


De Vitalisatie Verbinding vergroot je aura en zorgt ervoor dat je beter in je eigen kracht komt te staan. 

Door je huis te neutraliseren met de Neutralisatie Verbinding huis, ben je zowel thuis als buitenshuis beschermd tegen verzwakkende omgevingsstraling. 

De Neutralisatie Verbinding werk geeft een gevoel van rust en ruimte tijdens je werk en zorgt ervoor dat je ook daar beschermd bent tegen omgevingsstraling.

De Balans Herstel Verbinding zorgt ervoor dat je snel weer in evenwicht komt, als je moe bent of je je overweldigd voelt.


Naast deze ondersteunende Verbindingen kunnen we voor jou kijken wat de oorzaak van jouw hoogsensitiviteit is.

Als de oorzaak van jouw hoogsensitiviteit een spiegeling van je ouders is, kan een Spiegel Transmutatie Channeling of een Spiegel Patroon Transmutatie Channeling jou verder helpen.

Ook kan de oorzaak op een hoger niveau liggen, zoals het wezens of eenheidsniveau. Een Transmutatie Channeling op het betreffende niveau lost deze oorzaak dan op, zodat je hoogsensitiviteit  puur een ‘instrument’ en geen last voor je is.


Loslaten
 

Leren loslaten

Een loslaat probleem duidt op een diepe en vaak onbewuste angst voor het onbekende.
Het kan dan veiliger voor je zijn om je bestaande en vertrouwde problematiek vast te houden.

Als het moeilijk voor je is om na een behandeling de verwerkte problemen en blokkades los te laten, kan een Loslaat behandeling de oplossing bieden. De Loslaat behandeling helpt je om innerlijke verkramptheden los te laten.
 

Uiterlijke gehechtheden loslaten

Als je te veel vasthoudt aan uiterlijke gehechtheden zoals status, je imago, de zekerheid van een baan die niet meer bij je past, of een relatie die eigenlijk niet meer goed voor je is, dan helpt de Onthechting behandeling jou om deze schijnzekerheden los te laten, zodat je je mee kunt laten voeren door de stroom van het leven.


Opneem problemen

Het tegenovergestelde van een loslaat probleem is een opneem probleem. Mensen met een opneem probleem laten het leven voor een deel langs zich heen gaan.

Meestal neigen mensen met een opneem probleem naar ondergewicht.
De Opneem behandeling kan dan helpen.


Familie
 

De spiegeling van je ouders oplossen

Ieder kind en ook iedere volwassene, spiegelt in zijn of haar gedrag en problematiek altijd bepaalde aspecten van de ouders.
Een kind laat z'n ouder op deze manier zien waar de ouder nog aan kan werken. Het zijn de stukken waar je ouders zich niet bewust van zijn.


Als je je ouders spiegelt, vergroot je deze thema’s dan ook vaak. Je kunt je ouders spiegelen door hen ‘na te doen’ of door precies het tegenovergestelde te doen.


Zodra jouw ouders deze thema’s voldoende hebben uitgewerkt, laat je als kind de spiegeling van dit thema weer los.
De meeste ouders lossen hun problematiek echter onvoldoende op, waardoor je als kind je ouders blijft spiegelen, ook als je al volwassen bent. Het zijn dan vaak beperkende patronen voor je geworden. 


Als ouder kun je zowel jezelf als je kind helpen door jouw eigen ‘spiegelstukken’ op te lossen met behulp van een Spiegel Transmutatie Channeling. Je kind laat het patroon van de spiegeling vervolgens los.


Als je ouders hun spiegelstukken niet willen oplossen of als je ouders al zijn overleden, kun je als (volwassen) kind de spiegel patronen oplossen met behulp van een Spiegel Patroon Transmutatie Channeling.
 

Los je familie dynamiek op

Familie dynamiek zijn problemen die door families heenlopen en overgaan van generatie op generatie.

Het familie dynamiek probleem is voor de gehele familie op te lossen met een Familie Transmutatie Channeling.


Gewoonten en verslavingen
 

Doorbreek je gewoonten

De snelste manier is een Transmutatie Channeling laten doen.
Wij gaan dan als het ware voor jou door het probleem heen, waardoor het veel gemakkelijker voor je wordt de achtergrond van je gewoonte op te lossen en het patroon van je gewoonte te doorbreken.

Zie ook ‘specifieke problemen oplossen’.
 

Van je verslaving afkomen

Als je verslaafd bent aan koffie, chocola, gokken, heroïne, computerspelletjes, winkelen of iets anders, dan kun je jezelf helpen met de Ontslavingsbehandeling.


Innerlijke balans
 

Verstoorde innerlijke man/vrouw balans

Als jouw mannelijke kant je vrouwelijke overheerst, of andersom, kun je deze disbalans in jezelf herstellen met behulp van de Man/Vrouw Verbinding. Je brengt hiermee zowel je zelf als de energie van je huis in een betere balans.

Als jouw innerlijke man en vrouw zichzelf of elkaar tegenwerken, zorgt de Verwezenlijk je innerlijk Huwelijk behandeling ervoor, dat je innerlijke man en vrouw in een harmonieuze verhouding tot elkaar komen te staan. Je mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten zullen elkaar gaan versterken in plaats van elkaar tegen te werken.

Deze innerlijke verandering zal zich ook weerspiegelen in de relatie met je partner, die daardoor soepeler, natuurlijker en liefdevoller zal worden.
 

Disbalans in je gevoel en verstand

In onze rationeel ingestelde maatschappij ervaren veel mensen een disbalans tussen hun denken en voelen.

Eén van de gevolgen kan zijn, dat je niet echt weet wat je wilt, wat bij je past. Je hebt moeite om keuzes te maken en beslissingen te nemen.
Je gevoel zegt A en je verstand zegt B, en wat is nu het beste voor jou. Je hebt het gevoel niet echt contact te maken met wat echt goed voor je is.

De oorzaak voor deze innerlijke verwarring en onzekerheid ligt onder andere in de sterk toegenomen technische omgevingsstraling. 
Uit onderzoek is gebleken, dat elektromagnetische straling een scheiding geeft tussen beide hersenhelften, tussen voelen en denken, waarbij het voelen naar het onderbewuste gaat. Deze loskoppeling van voelen en denken veroorzaakt logischerwijs een diepe onzekerheid.

Je kunt jezelf beschermen tegen de verzwakkende werking van omgevingsstraling met de Neutralisatie Verbinding huis.


Verzwakkende omgevingsstraling
 

De ondersteuning door Neutralisatie Verbindingen

Ruim een eeuw geleden bestond er alleen nog een natuurlijke stralingsachtergrond. Door de technische en technologische ontwikkeling is daar een enorme verandering in gekomen.

In 1990 was de technische stralingsdruk in sommige stedelijke gebieden 180 tot 200 maal zo groot als het van nature aanwezige stralingsniveau.

In 2004 was de kunstmatige straling echter al vele miljoenen maal sterker dan het natuurlijke achtergrondveld.

Dit heeft om twee redenen een directe invloed op jouw persoonlijke problemen:
 

  • Ten eerste verzwakt technische omgevingsstraling ons. Dat is met allerlei proeven aangetoond waaronder een ziekteverzuimonderzoek. Om je problemen op te lossen moet je je ontwikkelen en voor ontwikkelen heb je je energie echt nodig.
     
  • Ten tweede werkt de technische omgevingsstraling de ontwikkeling van de tijdgeest, die bepaalt in welke richting we ons moeten ontwikkelen, direct tegen. Als je je onder invloed van deze straling jouw problemen wilt oplossen, ben je als het ware tegen de stroom in aan het zwemmen.


De Neutralisatie Verbindingen geven jou de optimale ondersteuning om je problemen op te lossen.