Combinatie met andere methoden

Wel en niet combineerbaar met onze behandelingen en Verbindingen

We bevinden ons in de overgang van de kosmische nacht naar dag, twee 300.000 jarige tijdperken met tegenovergestelde spelregels. Deze spelregels staan lijnrecht tegenover elkaar omdat de ontwikkelingsrichting van beide tijdperken tegenovergesteld is.
 

In de kosmische nacht was het de bedoeling dat we ons steeds verder met de materie zouden gaan verbinden. Om dat te kunnen, moesten we ons van oorsprong hele hoge trillingsgetal steeds verder verlagen.

In de kosmische dag is het juist de bedoeling dat we vanuit onze verbinding met de materie weer een direct contact gaan maken met het Goddelijke. In dit proces zullen we ons trillingsgetal dus juist weer verhogen.

Lees verder

Alfabetische lijst combineerbaarheid

Onderstaand vind je een alfabetische lijst met de combineerbaarheid van de verschillende therapieën, methoden en producten met onze behandelingen en Verbindingen.
 

Een aantal methoden verwijderen onbedoeld ook groeibarrières.

Groeibarrières zijn persoonlijke uitdagingen die we op eigen kracht aan moeten gaan en die ons wezenlijke groeimogelijkheden bieden.

Als een heelwijze deze innerlijke groeibarrières voor je oplost, mis je deze essentiële ontwikkelingsmogelijkheid. 
We raden je daarom aan om te kiezen voor een methode die combineerbaar is met onze behandelingen en Verbindingen en die groeibarrières in tact laat.

Methoden die groeibarrières verwijderen zijn gemarkeerd met één asterix*

Lees verder

Ervaringen met de combinatie met kosmische nacht methoden

Uit de volgende ervaringen blijkt dat kosmische nacht therapieën, methoden en producten onze behandelingen en Verbindingen tegenwerken.

Lees verder