Ervaringen met de combinatie met kosmische nacht methoden

Uit de volgende ervaringen blijkt dat kosmische nacht therapieën, methoden en producten onze behandelingen en Verbindingen tegenwerken.

Kom weer terug in mijn eigen energie

‘Na jullie advies ben ik direct gestopt met het gebruik van de aardingsproducten en ik merk nu al een energetische verandering. Ik kom weer terug in mijn eigen energie.’
Dianne S, Hengelo

 

Ervaring met konijn Reza 


Het baasje van het konijn Reza geeft haar dieren regelmatig Reiki. 
 

Nadat Reza de Loslaat behandeling had ontvangen sloot zij zich af als ze van haar baasje Reiki kreeg. Ze voelde kennelijk dat het niet meer goed voor haar was. Haar baasje kon dit voelen omdat de Reiki stroom stopte als ze Reza Reiki gaf en weer direct op gang kwam als ze haar andere konijn Badu Reiki gaf.


Het baasje van Reza heeft daarna een behandeling bij ons aangevraagd, zodat ze de Reiki ook kon omzetten in kosmische dag werking.

 

Alle behandelingen een jaar vertraagd

Sabine had een aantal producten met een kosmische nacht programmering.
Nadat zij deze producten op ons advies uit huis verwijderd had, voelt ze dat deze producten de uitwerking van onze behandelingen sterk hadden vertraagd. Zij voelde daarna ook dat er een aantal dingen met sneltreinvaart in haar bewustzijn kwamen.

Ze schrijft dan ook: 

‘Bij mij hebben de ........ producten alle behandelingen voor een jaar vertraagd. Althans zo voelt het voor mij. Het voelt alsof ik nu pas aan de behandelingen begin.’, terwijl zij voordien ook al heel veel baat bij onze behandelingen had.

Sabine B, Amsterdam

 

Liefdesvoeding verbinding slaat niet goed aan

De Liefdesvoeding verbinding slaat niet goed aan bij Ellen.

Bij navraag blijkt dat zij ........ Lichtinstrumenten met een kosmische nacht programmering in huis heeft.
Omdat de Liefdesvoeding verbinding de behandeling is die het verst de kosmische dag in reikt, is die voor z’n werking duidelijk gevoelig voor kosmische nacht invloeden.

Twee weken nadat Ellen op ons advies deze producten had verwijderd, geeft zij aan dat de Liefdesvoeding verbinding duidelijk beter werkt.

 

Sterk ontgiftingsproces

Een cliënte heeft de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling ontvangen. Na deze behandeling wordt haar huiduitslag die bijna weg was weer wat erger.
 

Anderhalve maand na deze behandeling is ze gestopt met de Schüssler celzouten en Nederlandse bloesem remedies. Daarna werd de uitslag op haar handen veel roder en zag het er heftiger uit. Ook verspreidde de uitslag zich over de rest van haar lichaam.
 

Na het stoppen van de bovengenoemde kosmische nacht remedies kan de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling beter werken en vindt er een enorm sterk ontgiftingsproces plaats. Nadat deze cliënte door een aantal ontwikkelingen was gegaan, verdween de huiduitslag bijna helemaal weer.

 

Lichtkracht verdwijnt


Een deelneemster aan de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling heeft problemen om een zwaar stuk uit het verleden los te laten en laat zich helpen met gecomputeriseerde behandelingsapparatuur.

Zij laat daardoor het stuk los, maar anderen zien dat zij er nu leeg uitziet. Doordat de apparatuur zelf geen lichtkracht heeft, onttrekt die lichtkracht aan de vrouw.


Het is hetzelfde principe als bij suiker. Doordat suiker geen vitaminen en mineralen bevat, worden deze voor de vertering van de gegeten suiker aan het lichaam onttrokken.

Hogere trilling naar beneden getrokken

Ik ben gister naar een acupunctuursessie geweest.
Ik merkte wel een verschil na jullie behandeling en snap ook waar jullie het over hebben.

De prikjes van de acupunctuur kwamen feller binnen (van de naalden) en ik kreeg het idee, dat de hogere trilling van de behandeling naar beneden werd getrokken door de prikjes in mijn huid.

 

Reiki tegenwerkende kracht

Ik merk nu in ene dat omdat ik een Reiki ingewijde ben en dit ook weer dagelijks ben gaan toepassen, dit juist een tegenwerkende kracht is geweest.

Wel frappant allemaal, want ik heb me de afgelopen periode zo ingezet om mijn Reikipraktijk op te zetten en heb Reiki dus eigenlijk helemaal opnieuw geïntegreerd als zijnde een goddelijke mogelijkheid tot meer vitaliteit en vreugde in het leven.

Dat ik Reiki zo ervaar is natuurlijk mede door de behandelingen die ik heb ontvangen en is dus de werkelijke kracht van die behandelingen. Prachtig !!! 

Anja B, Den Burg

 

Ruimte voelde beter, helderder en prettiger aan

‘Mijn praktijkruimte bestaat uit meerdere kamers en is in zijn geheel geneutraliseerd.
Eén kamertje voelde minder goed dan de andere kamers. Eigenlijk kan dat niet met de Neutralisatie Verbinding bedrijf, maar dat drong nog niet echt tot me door.

Door de gesprekken over de tegenstrijdige werking van bepaalde kosmische nacht methoden / technieken kreeg ik de ingeving dat ik in die kamer nog een ionisator om meer negatieve ionen in de lucht te brengen aan had staan.

Ik heb deze toen uitgeschakeld en meteen voelde de ruimte beter, helderder en prettiger aan. Een dag later voelde het net als de andere kamers, de praktijk voelt nu als een geheel, overal dezelfde kwaliteit energie.’

Hester T, Nijmegen

 

Ervaringen met trillingsverhogende bollen

Onderstaand vind je een aantal ervaringen van mensen met trillingsverhogende bollen.

Deze mensen hebben allemaal al meerdere behandelingen van ons ontvangen en hebben  naast de toepassing van andere Verbindingen allemaal hun huis geneutraliseerd met de Neutralisatie Verbinding huis. Zij verkeren zodoende vrijwel altijd in een kosmische dag energie.

 

Zware hartkloppingen

Ben op bezoek geweest bij mensen die een trillingsverhogende glazen bol hadden welke ik niet eerder opgemerkt had, maar wel zware hartkloppingen door kreeg. 

De glazenbol ging daarna naar een hoekje van het huis zodat mijn gevoel niet zo zwaar meer was.

Wil O, Gouda

 

Thuis voelde niet meer prettig

Renaldo voelde zich ondanks de Neutralisatie Verbinding huis al enige tijd niet meer prettig in zijn eigen huis.

Na een trillingsverhogende bol uit zijn huis verwijderd te hebben, voelde hij zich niet alleen zelf duidelijk beter, maar ook zijn vriendin had - zonder dat zij wist dat Renaldo de bol had verwijderd -  ineens geen last meer van hartkloppingen.

Lees het uitgebreide verslag van de ervaring van Renaldo

 

Last van hartkloppingen

Na het lezen van de ervaring van Renaldo, besefte Anne-Marie dat zij de nacht na het leiden van een themadag over kosmische nacht-en dag- heelwijzen en producten, een sterke last had gehad van hartkloppingen.

Tijdens deze thema dag hadden de deelnemers d.m.v. proefjes het verschil in werking kunnen voelen tussen kosmische dag - en nacht- heelwijzen en producten.


Achteraf begreep Anne-Marie dat haar hartkloppingen  veroorzaakt werd door de tegenstrijdige werking van kosmische nacht- en dag- heelwijzen/producten. 

Anne-Marie Splinter, Laag Zuthem

 

Sterk reumatisch gevoel in mijn handen

Gisteren (de themadag over kosmische nacht- en dag heelwijzen en producten) was het trouwens weer erg inspirerend en confronterend. Ik was toen ik net binnenkwam onrustig in m'n buik, een soort zenuwachtigheid wat ik nog niet eerder heb gevoeld voor of tijdens eerdere dagen.

Toen een van de deelnemers die krachtige trillingsverhogende bollen  tevoorschijn haalde en rond liet gaan begon ik te begrijpen waarom. Toen ik de bollen vast hield kreeg ik een sterk reumatisch gevoel in mijn handen wat zeer onprettig aanvoelde.

Bas M, RosmalenErvaring Renaldo

Uit de onderstaande ervaring van Renaldo van de Leygraaf blijkt de sterke invloed van trillingsverhogende kosmische nacht producten op onder andere de sfeer, relaties en het lichamelijk welbevinden. 
 

Verder blijkt uit deze ervaring dat deze invloed nog sterker wordt als je naast kosmische nacht producten kosmische dag methoden toepast. De kosmische dag methoden tonen dan wat je aan het doen bent, zodat je een bewuste keuze kunt maken.

 

Thuis voelde onprettig

Ondanks de Neutralisatie Verbinding huis had ik de laatste tijd een naar gevoel als ik thuis was. Elders voelde ik me zelfs beter dan thuis. 


Ook heb ik een Ozaliet Parel, de voorloper van de Licht Verbinding, die ik meerdere malen heb opgehangen en weer heb moeten afhalen, omdat het na een paar dagen nog minder prettig aanvoelde in huis. 
 

Mijn vriendin heeft de laatste paar weken veel last gehad van flinke hartkloppingen en de oorzaak ervan was niet duidelijk. 

 

Invloed van trillingsverhogende bollen

Bij een Partnerdag van het Wholism Project hebben wij allerlei producten getest of zij een kosmische nacht of dag werking hebben. 


Eén van de Partners had twee trillingsverhogende bollen meegenomen. We hebben getest dat deze een kosmische nacht werking hebben. We hebben daar op dat moment geen verdere aandacht aan besteed en zijn verder gegaan met andere thema´s. 

 

Nadat de bollen uit de ruimte waren gehaald, bleef er nog geruime tijd een hele vreemde dynamiek hangen en er was een storende factor voelbaar die ervoor zorgde dat er geen goede groepscohesie ontstond en dat bepaalde testen niet lukten.
 

We kregen in de gaten dat het te maken had met de nawerking van deze bollen en hebben toen samen dit effect getransmuteerd waardoor er vrijwel meteen een betere en rustiger sfeer ontstond. Na het transmuteren hebben we opnieuw een test uitgevoerd en ditmaal met een positief resultaat.

 

Geen hartkloppingen meer

Het viel mij meteen in dat ik thuis een kleine bol van een ander merk had staan en heb de dag erna contact opgenomen met Bas en Maria om te vragen of deze bol een kosmische nacht programmering heeft en zij bevestigden dit. 
 

Ik heb meteen de bol samen met alle andere spullen waarvan ik wist dat zij een kosmische nacht programmering hebben uit de woonkamer verwijderd. Alle achtergebleven ‘indrukken’ van deze producten heb ik daarna getransmuteerd. 

 

Mijn vriendin zei ‘s avonds dat ze al een paar uur geen hartkloppingen meer had gehad. Zij wist niet dat ik de bol verwijderd had en ik heb er niet bij stil gestaan dat haar hartkloppingen daarmee te maken zouden kunnen hebben. 

Pas achteraf werd het ons duidelijk dat dat met de bol te maken had. 

 

Stoppen met roken

Ik was ook een week gestopt met roken en had het er zo ontzettend moeilijk mee dat het me zeer veel moeite koste om niet weer te beginnen. 
 

De dag nadat ik de bol verwijderd had, voelde ik een zeer opmerkelijk verschil wat het stoppen met roken betreft. Ik heb deze dag bijna niet aan een sigaret gedacht. 

 

Stuk fijner

Ik heb nu ook de Ozaliet Parel opnieuw opgehangen en het voelt gelijk een stuk beter nu de bol weg is. 
 

Ik voel en merk ook dat de kosmische nacht energie een zeer grote negatieve invloed had op mijn relatie en ons gezin. Het voelt nu echt allemaal een stuk fijner in huis en ik ben blij dat ik de oorzaak van vele problemen gevonden heb. 

 

Advies

Mijn advies is om bij twijfel Bas en Maria te vragen of zij willen testen of een product of behandelingsmethode een kosmische nacht werking heeft.

Een aantal kosmische nacht therapieën zijn om te zetten naar kosmische dag werking.
Als een kosmische nacht product of therapie niet omzetbaar is naar kosmische dag werking, doe het dan weg of stop met de kosmische nacht methode.
 

Renaldo vd Leygraaf, Heerlen