Combinatie met andere methoden

Een essentiële keuze

Er is een heel belangrijke reden waarom het belangrijk is om een werkelijke keuze te maken tussen het volgen van kosmische nacht therapieën of het ontvangen van kosmische dag heelwijzen.

Deze reden wordt in dit artikel uitgelegd.

Lees verder

Alfabetische lijst combineerbaarheid

Onderstaand vind je een alfabetische lijst met de combineerbaarheid van de verschillende therapieën, methoden en producten met onze behandelingen en Verbindingen.
 

Een aantal methoden verwijderen onbedoeld ook groeibarrières.

Groeibarrières zijn persoonlijke uitdagingen die we op eigen kracht aan moeten gaan en die ons wezenlijke groeimogelijkheden bieden.

Als een heelwijze deze innerlijke groeibarrières voor je oplost, mis je deze essentiële ontwikkelingsmogelijkheid. 
We raden je daarom aan om te kiezen voor een methode die combineerbaar is met onze behandelingen en Verbindingen en die groeibarrières in tact laat.

Methoden die groeibarrières verwijderen zijn gemarkeerd met één asterix*

Lees verder

Combinatie met kosmische dag methoden

De behandelingen en Verbindingen van het Wholism Project werken volgens kosmische dag principes.
 

De kosmische nacht en dag zijn beide tijdperken die zo’n 300.000 jaar duren en tegenovergestelde ontwikkelingsrichtingen hebben. De kosmische dag is kort geleden in 2009 begonnen, maar al onze wortels bevinden zich uiteraard nog in de kosmische nacht.

De meeste methoden die nu ontwikkeld worden volgen daarom nog de spelregels van de kosmische nacht, maar als je je bewust of onbewust afstemt op de kosmische dag, is het mogelijk om nu al kosmische dag methoden te ontwikkelen.

Lees verder

Combinatie met kosmische nacht methoden

De behandelingen en Verbindingen van het Wholism Project werken volgens kosmische dag principes.
De kosmische nacht en dag zijn beide tijdperken die zo’n 300.000 jaar duren. De kosmische dag is kort geleden in 2009 begonnen, maar al onze wortels bevinden zich uiteraard nog in de kosmische nacht.

De kosmische nacht en dag hebben tegenovergestelde ontwikkelingsrichtingen. Om die reden werken kosmische nacht methoden de uitwerking van kosmische dag methoden tegen.

Lees verder

Combinatie met reguliere medicijnen

Als je naast onze behandelingen ook reguliere medicijnen gebruikt, is het altijd aan te raden de reguliere medicijnen te transmuteren met behulp van de transmutatiegave, die je automatisch ontvangt als je een van onze behandelingen hebt ontvangen.

Lees verder