God / Godin behandeling

De God / Godin behandeling verenigt het mannelijke en vrouwelijke in onszelf tot op eenheidsniveau. 
 

Het eenheidsniveau is het niveau waar onze schepping heeft plaatsgevonden, waar we ons voor het eerst zijn gaan ontwikkelen naar een zelfstandig wezen, vanuit de oorspronkelijke eenheid met het Goddelijke. 
Het is daarmee het niveau waar het meest intensieve contact tussen het Goddelijke en ons bestaat. 


Door op eenheidsniveau het mannelijke en vrouwelijke in jezelf te verenigen, worden de polariteiten in jezelf verenigd. Vanuit deze eenheid kun je een beter kanaal zijn voor de Goddelijke eenheid. 


Zo ontstaat de nieuwe mens, met een open kanaal tussen Hemel en Aarde, die zich niet meer laat leiden door pijn, angst en/of (ego)stukken, maar puur door het Hogere.

 

Laatste ontwikkelingsbehandeling


Deze behandeling is de laatste ontwikkelingsbehandeling van een serie van acht met als eerste de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling, waarbij je je verleden op steeds diepere niveaus verwerkt, je scheppingsplan kunt wijzigen voor de kosmische dag en je contact met het Goddelijke herstelt en intensiveert.

 

Laten leiden door angst

In de kosmische nacht hebben we ons laten leiden door alle angsten die onze tocht door de donkere nacht ons gaven. 
 

Het doel van de kosmische nacht was daarbij dat we ons steeds meer met de materie moesten verbinden. Omdat we van oorsprong lichtwezens zijn, met een oneindig hoog trillingsgetal, moesten we ons trillingsgetal verlagen om ons met de materie te kunnen verbinden. Om dit doel te kunnen realiseren moesten we elkaar onderling verzwakken.

Begrijpelijkerwijs heeft dit veel angsten en onderling wantrouwen tot gevolg gehad. Deze angsten en het gevoel niet op elkaar aan te kunnen, zitten aan het einde van de 300.000 jarige kosmische nacht logischerwijs diep in het menselijk systeem gegrift.

 

Angst werkt verzwakkend en leidt je altijd daarnaar toe waar je niet wilt zijn. Het was daarmee een belangrijk instrument voor het verwezenlijken van het doel van de kosmische nacht.

 

Laten leiden door vertrouwen in het Hogere

Net zoveel als angst past binnen het verwezenlijken van het doel van de kosmische nacht zo weinig past angst binnen de kosmische dag. Ook hierin staan de kosmische nacht spelregels lijnrecht tegenover die van de kosmische dag.
 

In de kosmische dag is het de bedoeling dat we ons in overgave aan het Hogere laten leiden en zo een levende verbinding vormen tussen Hemel en Aarde.

Dat is waarmee de God / Godin behandeling je kan helpen.

Het mannelijke en vrouwelijke hetzelfde

Het mannelijke en vrouwelijke in jezelf gaan door deze behandeling op alle niveaus* op dezelfde frequentie werken, waardoor het vrouwelijke en mannelijke in jezelf elkaar beter gaan begrijpen.

Dit maakt het ook mogelijk dat het Goddelijke zich slechts op één manier hoeft af te stemmen om zowel met het mannelijke als met het vrouwelijke contact te leggen, waarbij beiden het even goed kunnen ontvangen.

Het mannelijke en vrouwelijke blijven wel een verschillende trillingshoogte houden, denk alleen maar aan het verschil in stemhoogte van mannen en vrouwen, maar ze hebben wel eenzelfde frequentie waarop ze bereikbaar zijn.
 

*** Dit werkt door op alle niveaus, dus op het eenheids-, wezens-, zielen-, persoonlijkheids- en incarnatieniveau.

Beginverergering behandeling

De Beginverergering behandeling vermindert alle verergeringsreacties die kunnen optreden bij alle:

en

van het Wholism Project.

Er kunnen nog wel onverwerkte gevoelens naar boven komen, maar die voelen veel neutraler, die houden jou niet meer in hun greep. Je kunt er als het ware op afstand naar kijken.

De Beginverergering behandeling is dus een aanrader voor iedereen die gebruik maakt van de mogelijkheden van het Wholism Project.

Als er veel bij jou loskomt door de Wholistische bewegingsoefeningen, voelt dat na de ontvangst van de Beginverergering behandeling duidelijk veel lichter. Het wordt dan nog plezieriger om deze oefeningen te doen.

Lees meer: Beginverergering behandeling

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.

Lees meer: Over levens heen

Volgorde

De God / Godin behandeling is de laatste van een serie van acht ontwikkelingsbehandelingen.
Deze serie begint met de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling, een behandeling op zielsniveau. Daarna volgen de Goddelijke Wezensheling en de Goddelijke Verbindingsimpuls om je verleden ook op de diepere niveaus van het wezens- en eenheidsniveau te verwerken.

Met de Scheppingsplan Transmutatie Channeling en de Familie Scheppingsplan Transmutatie Channeling kun je vervolgens jouw scheppingsplan bijstellen voor de kosmische dag.
Daarna kun je de Volledige Spirituele ik verbinding, de in God behandeling en de God / Godin behandeling ontvangen.

 

Ervaringen

Lees meer over de ervaringen met de God / Godin behandeling

 

Eerst voelen dan beslissen

Het is mogelijk om de energie van deze behandeling van te voren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.


Dit is alleen mogelijk als je de behandeling(en) die aan deze behandeling vooraf gaan, al ontvangen hebt.
Zie het kopje ‘Volgorde’ in deze tekst.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze behandeling ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Dit is alleen mogelijk als je de behandeling(en) die aan deze behandeling vooraf gaan, al ontvangen hebt.
Zie het kopje ‘Volgorde’ in deze tekst.

 

Integratietijd 

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - die een behandeling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 

De God / Godin behandeling heeft een integratie tijd van drie maanden.
Ons advies is daarom om na de ontvangst van deze behandeling drie maanden geen andere diepgaande energetische behandelingen te ontvangen.

Tijdens de Integratietijd van deze behandeling is het wel mogelijk om behandelingen 'zonder integratietijd' te ontvangen. Dit zijn behandelingen die op zo'n specifiek gebied werken, dat zij de integratie van andere behandelingen niet verstoren.
De tekst Behandelingen zonder integratietijd geeft een overzicht van alle behandelingen die je vlak vóór of na een andere behandeling kunt ontvangen.

Daarnaast mag na een maand een Transmutatie Channeling ontvangen worden uit de categorie Transmutatie Channelingen voor specifieke problemen.
Transmutatie Channelingen zijn diepgaande behandelingen, maar omdat ze over één specifiek onderwerp gaan, verstoren ze de integratie van de voorgaande behandeling niet.
 


Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke behandeling geactiveerd worden. Zij werken ondersteunend op het proces van de behandelingen.

 

Uitwerkingstijd


De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - waarin je door de ontwikkelingen van een behandeling gaat en op een behandeling kunt blijven reageren.
Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een behandeling kunt verwachten. Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.
 

De uitwerkingstijdvan de God / Godin behandeling is negen maanden.

Na ontvangst van de Processor behandeling halveert deze uitwerkingstijd.
De Processor behandeling kan ontvangen worden na de Ego-structuur behandeling.

Uitwerking van de behandeling

Onze behandelingen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de behandeling ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de behandeling jou doorheen zal leiden.

Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de behandeling ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen. De resultaten van de behandeling volgen steeds op de momenten waarop je weer door een stukje van deze ontwikkelingen heen bent gegaan.

Omdat iedereen anders reageert op de ontwikkelingen van een behandeling, verschilt het ook van persoon tot persoon hoe hij of zij de effecten van de behandeling ervaart. Als je angstig bent voor de gevoelens die naar boven komen tijdens ontwikkelingen kun je tijdelijke verergeringsreacties ervaren.

Lees meer:
Uitwerking van de behandeling
Gedeelde verantwoordelijkheid
Verschillende reacties op een behandeling

Begeleiding na de behandeling

Als je na ontvangst van de behandeling vragen hebt over de uitwerking van de behandeling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.
Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

 

Aanvragen

Je kunt deze afstandsbehandeling aanvragen door een e-mail te sturen aan Bas en Maria: basmaria@wholismproject.nl

 

Kosten

€ 120,-