Blinde Vlek behandeling

Een behandeling die eigenlijk iedereen nodig heeft, maar waarom weet je zelf eigenlijk niet.
De buitenwereld weet dat in dit geval meestal veel beter.

 

Kosmische nacht doel

Blinde vlekken hebben we ooit gekregen als hulpmiddel bij het doel van de kosmische nacht
 

In de kosmische nacht was het de bedoeling om ons trillingsgetal te verlagen, zodat wij ons met de materie konden verbinden. Hiervoor hadden we zandzakjes nodig en onze blinde vlekken vormden een van de vele zandzakjes die nodig waren om het doel van de kosmische nacht te realiseren. 
 

De volgende vergelijking maakt duidelijk hoe we blinde vlekken hebben gekregen. Iedereen heeft als het ware een eigen raam, waardoor hij of zij de mogelijkheid heeft om naar buiten te kijken. Op dit raam, ons bewustzijn, zijn spatten aangebracht, die het ons onmogelijk maken alles te zien.
 

In de kosmische dag mogen we ons bevrijden van deze ‘spatten’ en gaan zien wat we daarvoor niet konden zien.

 

Altijd dezelfde

We testen dat je elk leven met dezelfde blinde vlekken op Aarde komt. Je hebt dan ook geen (onbewuste) herinnering over levens heen, hoe het was om te leven zonder een bepaalde blinde vlek. Dat maakte het nog moeilijker om je eigen blinde vlekken te leren kennen.

Blinde Vlekken herkennen

Na de Blinde Vlek behandeling zal je na verloop van tijd gaan merken dat je bepaalde dingen anders doet. Dan realiseer je je ineens dat dat een blinde vlek van jou was.
Het is dus niet zo dat je direct na de behandeling weet wat jouw blinde vlekken waren.

 

Reacties

Het kan een triest gevoel geven als je door de Blinde Vlek behandeling gaat zien, wat je daarvoor onmogelijk kon zien. Oude pijn van alle keren dat je door de buitenwereld op je blinde vlek bent gewezen, kan loskomen.

 

Drie niveaus

De Blinde Vlek behandeling kun je op drie niveaus ontvangen, het eenheidsniveau, het wezensniveau of het zielenniveau.


Je ontvangt de Blinde Vlek behandeling op het niveau waar jouw blinde vlek oorspronkelijk is ontstaan:

  • Als jouw blinde vlek op eenheidsniveau is ontstaan, manifesteert deze blinde vlek zich ook op wezensniveau en op zielsniveau. Door het probleem op eenheidsniveau op te lossen, lost het zich ook op wezens- en zielsniveau op.
  • Als jouw blinde vlek op wezensniveau is ontstaan, manifesteert deze blinde vlek zich ook op zielsniveau. De Blinde Vlek behandeling op wezensniveau, lost jouw probleem dan op beide niveaus op.
  • Als jouw blinde vlek op zielenniveau is ontstaan, dan heb je dit probleem alleen op zielenniveau.


Per niveau kan er maximaal een blinde vlek zijn ontstaan. In theorie heb je dus maximaal drie Blinde Vlek behandelingen nodig. Als er meer dan één behandeling nodig is, is dat een uitzonderingsgeval.

In de praktijk blijkt dat deze behandeling vrijwel altijd alleen op het eenheidsniveau gegeven moet worden en dat het probleem zelden tot nooit op het wezens- of zielenniveau is ontstaan. 
Mocht de behandeling op een ander niveau dan het eenheidsniveau plaats moeten vinden dan laten we je dat van te voren weten.


Meer informatie over deze niveaus vind je in het artikel ‘Zes creatieniveaus’.


Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.

Lees meer: Over levens heen


Ervaringen

Lees meer over de ervarigen met de Blinde Vlek behandeling

 

Waarde

De waarde van de Blinde Vlek behandeling bedraagt € 70,- per niveau.