Uitlijn behandeling

De Uitlijn behandeling zorgt ervoor dat de verschillende niveaus waaruit wij zijn opgebouwd in lijn met elkaar gebracht worden. Bij ongeveer twee procent van alle mensen is dat niet het geval.

 

Zes creatieniveaus

Wij zijn ‘opgebouwd’ uit de volgende zes niveaus: het scheppings-, het eenheids-, het wezens- en het zielen-, het persoonlijkheids- en incarnatieniveau.
 

Om goed te kunnen functioneren moeten deze niveaus op elkaar afgestemd zijn. Bij ongeveer twee procent van alle mensen is dat niet voldoende het geval, waardoor de aansturing vanuit de verschillende niveaus niet eenduidig is.

Als dat het geval is kan dat je lam leggen, je kunt nu eenmaal niet tegelijkertijd voor- en achteruit rijden.

Lees meer over de zes creatieniveaus

 

Eerst voelen dan beslissen

Het is mogelijk om de energie van deze behandeling van te voren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

 

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - die een behandeling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 

De Uitlijn behandeling richt zich op zo’n uniek en specifiek gebied, dat andere behandelingen de integratie van deze behandeling niet kunnen verstoren, omdat andere behandelingen zich op een heel ander deel van jou richten.

Je kunt deze behandeling dus ook vlak voor of vlak na een andere behandeling van het Wholism Project ontvangen.
 

Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke behandeling geactiveerd worden.
Zij werken ondersteunend op het proces van de behandelingen.

 

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - waarin je door de ontwikkelingen van een behandeling gaat en op een behandeling kunt blijven reageren.
Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een behandeling kunt verwachten. Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.
 


De uitwerkingstijd van de Uitlijn behandeling is zes maanden.

Na ontvangst van de Processor behandeling halveert deze uitwerkingstijd.
De Processor behandeling kan ontvangen worden na de Ego-structuur behandeling.

Begeleiding na de behandeling

Als je na ontvangst van de behandeling vragen hebt over de uitwerking van de behandeling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.
Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

 

Aanvragen

Je kunt deze afstandsbehandeling aanvragen door een e-mail te sturen aan Bas en Maria: basmaria@wholismproject.nl

Stuur ons ook een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is, als we die nog niet van jou hebben, samen met je vast-net nummer of Skype adres, zodat we even contact met je kunnen maken.

 

Kosten

€ 60,- 


Een ervaring


Vreugde in mijn werk nam weer toe

‘Ik voelde me steviger en minder moe. Helder en rustig in mijn hoofd. Mijn vreugde in mijn werk nam weer toe en ik heb goede en soms grote stappen gezet op allerlei gebied.
Ook in mijn werk merk ik hoe mijn eigen proces van de afgelopen jaren begint door te werken. Ik ervaar meer gemak en diep contact met mijn cliënten.