Relatie Reset gave

Hoe goed een relatie ook is, er zijn altijd onderlinge kleine misverstanden of botsingen die hun sporen in de relatie achterlaten.
Ze laten een bepaald gevoel achter waardoor het je helemaal aan de ander overgeven net iets moeizamer is. Je reageert dan steeds op de ander vanuit een vaststaand negatief verwachtingspatroon.

De Relatie Reset gave helpt je om weer met een schone lei te beginnen, zonder vooroordelen of verwachtingspatronen.

Toepasbaarheid

De Relatie Reset gave is toepasbaar op elke relatie, je liefdesrelatie, de relatie met je kind, met je huisdier, met je collega etc.

Na het ontvangen van de Relatie Rest gave, kun je deze gave jouw hele leven blijven toepassen voor elke mogelijke relatie.

Je kunt de Relatie Reset gave niet gebruiken voor relaties van anderen, maar alleen voor een relatie van jezelf tot iemand anders of iets anders.

Resultaten

De Relatie Reset gave brengt alle onverwerkte en weggestopte gevoelens over de andere persoon in jou naar boven. Je kunt bijvoorbeeld verdriet en boosheid gaan voelen, die je weggestopt had om een relatie ‘goed te houden’.

In werkelijkheid zorgde dat ervoor dat de verbinding tussen jou en de ander niet meer schoon, open en helder bleef.
Het verwerken van deze gevoelens voelt als een regenbui in de zomer, waarna alles weer schoon en opgefrist voelt in jezelf.

Dat is niet alleen voelbaar in de verbinding tussen jou en de ander, maar het voelt daardoor ook weer schoon en opgeruimd in jezelf. Door deze gevoelens met betrekking tot de ander in jezelf te verwerken en op te ruimen, kun je ook weer meer openheid en opgeruimdheid in jezelf voelen.

Het verbetert daardoor dus niet alleen de relatie met de ander, maar ook de verbinding met je eigen gevoel. Alsof de verfrissende regenbui van de Relatie Reset gave niet alleen de verbinding tussen jou en de ander heeft opgefrist, maar ook jezelf van binnen.
Daardoor werkt een reset op relaties met anderen ook door op je eigen liefdesrelatie puur omdat je meer opengaat.

Het valt op hoe snel en intens de Relatie Reset gave werkt.
Je vraagt eenvoudigweg om een reset van de relatie met iemand (of iets anders buiten jezelf) en binnen een paar minuten kun je de eerste effecten al voelen.


Lees meer over de ervaringen met de Relatie Reset gave

Gebruik van de Relatie Reset gave

Op het moment dat je de Relatie Reset gave gebruikt voor een relatie, brengt dat vastgezette patronen in ontwikkeling.

Hoewel je hierdoor minder sterk in ontwikkeling wordt gebracht dan door andere behandelingen, raden we je aan om de Relatie Reset gave niet onbeperkt, ‘in het wilde weg’ te gaan gebruiken.
Het is vergelijkbaar met transmuteren. Als je de hele dag door van alles zou gaan transmuteren voor jezelf, zou dat je systeem overbelasten.
Ons advies is om tenminste een aantal dagen te laten verlopen tussen het resetten van twee relaties.
 

Een relatie reset werkt alleen als je een bewust besluit genomen hebt om een bepaalde relatie te resetten. Het gebeurt dus niet automatisch als je er terloops aan denkt of het alleen nog maar overweegt.Gebruik deze gave doelmatig, vooral zodra je merkt dat je in een vast patroon geraakt bent binnen een relatie.
Lees meer over Tips en wetenswaardigheden mbt de Relatie Reset gave

Over grenzen gaan kan niet

Je kunt niet over grenzen gaan met de Relatie Reset gave.
Als de persoon met wie je de relatie hebt er onbewust niet voor kiest om de reset te ontvangen, zal de relatie alleen aan jouw kant veranderen waardoor de relatie voor jou beter zal voelen.
De vrije wil blijft dus gerespecteerd.

Relaties uit het verleden

Je kunt de Relatie Reset gave ook toepassen voor vroegere relaties.

Een relatie met iemand die je nooit meer ziet, blijft toch een relatie in het nu. Het is wat er nu (nog) bestaat, op energetisch of gevoelsmatig gebied, tussen jou en de ander. Ook al ontmoet je elkaar niet 'fysiek' in de zichtbare werkelijkheid, het gevoel, de energie, de verbinding bestaat nog steeds tussen jou en de ander.

Om deze reden kun je ook relaties met overledenen resetten. De overledene zal niets van de reset bemerken.Door de Relatie Reset gave kunnen de dingen die er nog tussen jullie zijn blijven hangen alsnog oplossen, waardoor je met een beter gevoel aan de ander kunt terugdenken en het mogelijk is om elkaar weer ‘neutraal’ tegemoet te treden, zonder oude lading of wrijving.

Goddelijk Licht

De Relatie Reset gave werkt met behulp van Goddelijk Licht en werkt op zielenniveau.

Het ontwikkelingspad van de Relatie Reset gave


Bij Transmuteren (met Goddelijk Licht) kun je steeds één stapje tegelijk transmuteren, waarna je opnieuw voelt wat de volgende stap is, om ook deze volgende stap te kunnen transmuteren. Als je een ontwikkelingspad ontvangt, zoals bij de behandelingen en Transmutatie Channelingen van het Wholism Project dan ontvang je een persoonlijke ‘routebeschrijving‘ in jouw systeem, waardoor je precies door die ontwikkelingen gaat die voor jou nodig zijn.

Als je de Relatie Reset gave toepast, ontvang je ook zo’n persoonlijk ontwikkelingspad om weer fris tegenover de andere persoon te kunnen staan. Als je alle stappen die daarvoor nodig zijn apart zou moeten transmuteren, zou je elke keer ervoor moeten gaan zitten en naar binnen keren om te voelen wat je kunt transmuteren om de weg tussen jou en de ander weer opnieuw vrij te maken. Het moeilijke daarbij is, dat je dan niet altijd weet of je nou linksaf of rechtsaf moet slaan.
De ene keer zou je bijvoorbeeld boosheid kunnen transmuteren en een andere keer een aangrijpingspunt in jezelf, die bijvoorbeeld terug zou kunnen gaan naar je vroege jeugd.

Als je gebruik maakt van de Relatie Reset gave, hoef je de reset maar één keer aan te vragen en kun je in overgave reageren op de innerlijke ‘routebeschrijving’ van het ontwikkelingspad dat je daarvoor ontvangt.

Het bijzondere van de Relatie Reset gave is dat de andere persoon ook zo’n ontwikkelingspad ontvangt en bewust of onbewust in vrijheid ervoor kan kiezen om deze ontwikkeling wel of niet aan te gaan.

Traject

De Relatie Reset gave maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Relatie Reset gave
 bedraagt € 140,-.