Licht Verbinding

De Licht Verbinding is een prachtige aanvulling op de Neutralisatie Verbinding huis. De Neutralisatie Verbinding huis laat een lichtpiramide ontstaan over jouw huis. Door de Licht Verbinding gaat het licht in deze lichtpiramide, in jouw leefomgeving duidelijk feller schijnen.
 

Daarnaast neutraliseert de Licht Verbinding de effecten van de negatieve energiestromen, bekend vanuit de Feng Shui. Ook je innerlijk licht gaat meer schijnen door de Licht Verbinding.
Het vergrote innerlijk licht en het licht in je omgeving helpt je verder in je persoonlijke ontwikkeling.

Innerlijk licht

Het vergrote innerlijk licht zal je meer doen stralen.

Tegelijkertijd zullen onverwerkte en weggestopte stukken door het licht in en rondom jezelf sneller omhoog komen. Dit kan in aanvang reacties veroorzaken zoals boosheid en verdriet.
Het kan ook leiden tot ontgiftingsverschijnselen zoals hoofdpijn of buikpijn.

Uiteindelijk creëer je hierdoor nieuwe ruimte en helderheid. Hierdoor word je dus letterlijk en figuurlijk lichter. Door het licht in en rondom je wordt contact met hogere dimensies eenvoudiger.

Feng Shui

De Licht Verbinding werkt op een nog subtieler energetisch niveau dan de Neutralisatie Verbinding huis. Waar de Neutralisatie Verbinding huis vooral grovere energieën als elektromagnetische velden en negatieve aardstralen neutraliseert, heft de Licht Verbinding belastende invloeden van subtielere energiestromen op. 


Negatieve energiestromen, zoals verborgen pijlen en ontbrekende hoeken worden opgeheven.
Deze begrippen zijn onder andere in kaart gebracht door de leer van Feng Shui.

De atmosfeer van het huis wordt daardoor nog beter. 
Dit is niet alleen voelbaar maar ook meetbaar met behulp van de wichelroede of een pendel. Normaal kruisen wichelroeden bij elke scherpe hoek in huis, bijvoorbeeld bij een kast of een tafel.
Het kruisen van wichelroeden betekent dat zo'n scherpe hoek ons verzwakt, het veroorzaakt een snijdende energie.

Na het ontvangen van de Licht Verbinding gaan de wichelroeden juist open bij elke hoek. Met andere woorden: de verzwakkende inwerking van de scherpe hoeken is getransmuteerd tot een versterkende werking.

Daarnaast is het voelbaar dat de energie, de chi of prana beter door een huis circuleert.

Ook licht buitenshuis


Het vergrote innerlijke licht, het toegenomen heldere bewustzijn, blijft bij je waar je ook bent.

Wel kan dit vermogen verstoord worden door omgevingsstraling.
Als je je huis neutraliseert met de Neutralisatie Verbinding huis heb je daar zowel binnen als buiten je huis profijt van. Bij de Neutralisatie Verbinding huis blijft een kleine kopie van de lichtpiramide die het huis neutraliseert, buitenshuis ook om je heen. Hierdoor blijf je buitenshuis net zo sterk in het licht staan als thuis.

De bescherming buitenshuis van deze ‘minipiramide’ geldt alleen niet voor je werkplek en voor plaatsen, die je zelf kunt neutraliseren omdat ze van jou zijn, zoals je auto, je caravan of tent. Dit zijn plaatsen waar je zeggenschap over hebt, omdat ze jouw eigendom zijn.

In het geval van je werkplek heb je het recht om je tegen omgevingsstraling te beschermen en de energie te optimaliseren. Je bent immers genoodzaakt om op je werkplek te verblijven.
Je hebt, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de winkels waar je je boodschappen doet, de keuzemogelijkheid om deze plaatsen zelf te neutraliseren.. Door deze plaatsen te neutraliseren dien je ook het welzijn van de Aarde.

Eén Verbinding voor alle bewoners

Er is één Licht Verbinding per huishouden nodig. Alle bewoners profiteren daarvan mee.

Licht Verbinding voor een bedrijf

De Licht Verbinding kan ook voor een bedrijf aangevraagd worden. Dit kan alleen in opdracht van de eigenaar of bevoegde directie plaatsvinden.

De Licht Verbinding bevordert bij werknemers hun helderheid en het vermogen om zuiver waar te nemen, wat de resultaten ten goede komt.

Let op: De Licht Verbinding heeft alleen deze werking voor het gehele bedrijf in combinatie met de Neutralisatie Verbinding bedrijf.

De Licht Verbinding werkt in respect voor de vrije wil. Daarom zal deze Verbinding niet werken voor werknemers die die zich niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Om deze reden is het niet noodzakelijk om de werknemers in te lichten over deze aanschaf.

Als werknemers niet op de hoogte zijn gebracht van de aanschaf van deze Verbinding, dan beslissen zij op het Hoger Zelf niveau of ze zich wel of niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Alleen in uitzonderlijke gevallen zal een werknemer zich daar niet voor openstellen.

Als de Licht Verbinding voor een bedrijf wordt aangeschaft, werkt deze voor de werknemers vanzelfsprekend alleen voor de werkzaamheden voor het bedrijf, dus niet in het privé leven.

De kosten bedragen € 125,- voor een bedrijf tot maximaal vijf werknemers. Voor elke werknemer meer wordt € 25,- in rekening gebracht.

De Verbinding wordt aangevraagd voor het maximaal aantal werknemers dat gedurende de werkweek tegelijkertijd werkt.

Als er niet elke dag even veel werknemers in het bedrijf werken, vraag je de Verbinding aan voor het maximum aantal werknemers dat gedurende de meest arbeidsintensieve dag(en) in de week tegelijkertijd werkzaam is.

Werken er bijvoorbeeld op maandag t/m woensdag elke dag 8 werknemers tegelijk en op donderdag en vrijdag 10, dan vraag je de Verbinding voor 10 personen aan.
Of de werknemers parttime of fulltime werken, maakt daarbij niet uit. Je vraagt de Verbinding dus aan voor 10 werknemers, ongeacht welke werknemers dat zijn.

Heb je bijvoorbeeld 20 parttimers en werken er nooit meer dan 10 tegelijk, dan vraag je de Verbinding dus aan voor 10 werknemers.

Lees ook: Behandelingen en Verbindingen voor bedrijven

Voor projecten of creaties

Tot 25 oktober 2016 konden de Verbindingen uit de categorie ‘Spirit Verbindingen’ ook ingezet worden voor projecten of creaties. Sindsdien is deze mogelijkheid vervangen door de Doel Verbindingen.
De drie Verbindingen voor een project hebben dus een eigen categorie en aparte namen gekregen. De werking van deze drie Verbindingen is gelijk gebleven.

De Doel Verbindingen bestaan uit:

Resultaat Verbinding voorheen Lichtwezen Verbinding voor een project
Helderheid Verbinding voorheen Licht Verbinding voor een project
Harmonie Verbinding voorheen Man/Vrouw Verbinding voor een project


Lees meer: Doel Verbindingen
Lees meer: Helderheid Verbinding

De Licht Verbinding verhuist mee

De Licht Verbinding verhuist automatisch mee, als je verhuist.
De Verbinding verhuist mee met degene die deze Verbinding in zijn of haar profiel heeft staan.

Update van Ozaliet Parel naar de Licht Verbinding

Als je in je huis een Ozaliet Parel hebt dan kun je hiervoor een Licht Verbinding update aanvragen. Na activatie van deze update moet de Ozaliet Parel nog 30 dagen blijven staan om de Licht Verbinding update volledig te laten integreren.

Daarna kan de Ozaliet Parel doorgegeven worden of tweede hands verkocht worden. Ook de nieuwe eigenaar kan daarna voor een update kiezen en de Ozaliet Parel na een maand weer doorgeven of doorverkopen.
Let op: Zonder Ozaliet Parel werkt de Licht Verbinding update niet.

Lees meer: Het aanvragen van een Update naar Verbinding

Ervaringen

Lees meer over de ervaringen met de Licht Verbinding

Eerst voelen dan beslissen

Klik hier als je deze Verbinding eerst wilt voelen om een keuze te maken.

Je kunt ook via het onderstaande pictogram van de Licht Verbinding invoelen hoe deze Verbinding voor jou voelt.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze Verbinding ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Aanvragen

Je kunt de Licht Verbinding of de update naar de Licht Verbinding aanvragen met behulp van de aanvraagprocedure.
Lees meer als je meerdere Verbindingen tegelijkertijd wilt aanvragen.

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Na jouw aanvraag

Nadat je de aangevraagde Verbinding of update naar deze Verbinding hebt betaald, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding of update.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding of update activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Licht Verbinding nu'. Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.

Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail jouw Verbinding of update zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen of updates die je al hebt ontvangen.

Waarde Licht Verbinding

€ 140,-

Bijdrage Update naar Licht Verbinding

€ 70,-

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.
In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.

Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelsprijs van € 20,-
Buiten Nederland geldt € 10,- + de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:

of

  • Stuur direct na jouw bestelling een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het bestelnummer of factuurnummer.