Medicijnen neutraliseren

De bijwerkingen van reguliere medicijnen en vaccinaties kunnen heel eenvoudig sterk verminderd worden door ze te neutraliseren.

 

Je kunt medicijnen en vaccinaties zelf neutraliseren met behulp van:

** Je ontvangt de transmutatiegave automatisch na een behandeling, Transmutatie Channeling, Vitalisatie Verbinding of Kracht Verbinding.
De Transmutatiegave impuls kan ook los van een behandeling ontvangen worden tijdens de Workshop Transmuteren.

 

Hoe neutraliseer een medicijn of vaccinatie?

Je doet dat door je op het medicijn of de vaccinatie te richten en vanuit je gevoel te vragen of het medicijn of de vaccinatie geneutraliseerd kan worden. Vanuit je gevoel vragen doe je door je op je ki-punt te richten. Het ki-punt zit op navelhoogte maar dan iets dieper in je buik.

 

Door deze neutralisatie worden de bijwerkingen van medicijnen en vaccinaties veel kleiner of verdwijnen helemaal.

Dit kun je ook doen voor de pil of het kunststof spiraaltje, antibiotica, amalgaam en andere giftige stoffen in het lichaam, zowel voor jezelf als voor anderen. 

Als je voor iemand anders iets neutraliseert moet die daar wel toestemming voor geven.

 

De aanwezige stoffen verzwakken je dan niet meer, doordat ze op energetisch niveau geneutraliseerd zijn door jouw transmutatie.

 

Werking medicijnen krachtiger

Door neutralisatie kan de werking van medicijnen krachtiger worden.

In een aantal gevallen is het daardoor mogelijk om de voorgeschreven dosis iets aan te passen. Let op: Doe dit alleen in overleg met je behandelend arts of therapeut.

 

Effecten van eerder medicijngebruik alsnog neutraliseren

Met de Kracht Verbinding is het zelfs mogelijk om achteraf de schadelijke gevolgen van medicijngebruik (e.d.) in het verleden alsnog te herstellen. Dit is mogelijk op energetisch niveau, voor zover het lichaam geen blijvende fysieke schade heeft opgelopen.
 

Kinderen die nadelige gevolgen ondervonden hebben van vaccinaties kunnen met de Kracht Verbinding geholpen worden om de schadelijke bijwerkingen hiervan op te lossen.

 


Ervaringen
 

Chemo geneutraliseerd

Ik heb de chemo geneutraliseerd door een transmutatie en het ging zo goed!! Ik ben nauwelijks misselijk geweest en na afloop heb ik nog even op balkon in de zon gezeten.
 

Transmutatie narcose

Transmutatie van narcose voor mijn zus heeft heel goed gewerkt. Ze is super blij. Niet misselijk geweest en overgegeven in tegenstelling tot eerdere keren.

Ik ben blij verast toch, al weet ik dat het werkt, nu ervaren we het en kan ik direct zien wat het Project voor anderen doet en kan doen via mij.