Medische bestraling neutraliseren

Bestraling tegen kanker, maar ook röntgen straling kan eenvoudig op de volgende wijzen worden geneutraliseerd.

 

Neutraliseren van deze medische straling kun je met behulp van:

 • De Neutralisatie Verbinding huis, werk en/of bedrijf
 • De Apparaat Verbinding
 • De Kracht Verbinding
 • Een verpakking Benzoliet of Portaliet

 

Hoe neutraliseer je bestraling?

 • Als je de Neutralisatie Verbinding huis hebt, ben je ook automatisch beschermd als je in het ziekenhuis bestraald wordt of bij de tandarts een röntgen foto van je gebit gemaakt wordt. 
   
 • Werk je beroepsmatig met apparatuur die straling opwekt dan kun je je tegen deze stralingsbronnen beschermen met de Neutralisatie Verbinding werk of bedrijf.
   
 • Door het apparaat te neutraliseren met behulp van de Apparaat Verbinding of door een verpakking Benzoliet of Portaliet munt op het apparaat te leggen.

  Het voordeel van de Apparaat Verbinding t.o.v. Benzoliet en Portaliet is niet alleen dat die krachtiger werkt, maar ook dat de neutralisatie met behulp van de Apparaat Verbinding onzichtbaar is.
 Je hoeft dus niemand iets uit te leggen.

  
Daarnaast zorgt de Apparaat Verbinding voor een blijvende neutralisatie van het apparaat. Bij Benzoliet en Portaliet is het apparaat alleen geneutraliseerd zolang deze op het apparaat liggen of erop bevestigd zijn.
   
 • Met behulp van de Kracht Verbinding neutraliseer je niet het apparaat zelf, maar wel het effect van de straling op jou. De Kracht Verbinding geeft je zoveel innerlijke kracht dat je deze straling kunt neutraliseren, waardoor deze niet meer verzwakkend op je werkt.


  Je doet dat door vanuit je gevoel te vragen of straling geneutraliseerd mag worden. Vanuit je gevoel vragen doe je door je op je ki-punt te richten. Het ki-punt zit op navelhoogte maar dan iets dieper in je buik.
  Let op: Het neutraliseren van een apparaat met de Kracht Verbinding kost je wel energie.


Schadelijke bijwerkingen van bestraling uit het verleden neutraliseren


Met de Kracht Verbinding is het ook mogelijk om achteraf de schadelijke gevolgen te neutraliseren van bestraling die je in het verleden hebt ontvangen.

 

Toekomstige medische bestraling voorkomen

Onze behandelingen kunnen je helpen om de diepere achtergrond van ziekten op te lossen, zodat je de noodzaak van medische bestraling zoveel mogelijk kunt beperken of zelfs voorkomen.


Schrijf hiervoor een e-mail aan Bas en Maria: basmaria@wholismproject.nl