Ziel verbinding impuls

De Ziel verbinding impuls verandert de verbinding met jouw ziel in een kosmische dag verbinding waardoor je de informatie van jouw ziel drie maal zo krachtig gaat ontvangen.

Het kanaal, de verbinding, tussen jou en je ziel wordt krachtiger, waardoor de informatie van je ziel beter ontvangen kan worden.
De informatie zal daardoor dieper doordringen in je systeem, al blijf je deze informatie nog altijd onbewust ontvangen.

Door de krachtiger verbinding tussen jou en jouw ziel, ervaar je jezelf krachtiger. Je voelt duidelijker wie je bent en waar je naartoe wilt. Jouw weg, jouw levenspad wordt duidelijker voelbaar in jezelf.

De sterkere verbinding met jouw ziel kan je ook een warm en omhullend gevoel geven.

Door de sterkere begeleiding van jouw ziel, voel je duidelijker in je systeem waar je nog aan kunt werken. Je kunt hierbij specifieke symptomen in je lichaam voelen, die je kunt oplossen door ze te doorvoelen, of er kunnen gevoelens zoals verdriet omhoog komen, die om jouw aandacht vragen.

Reacties op de behandeling

Door de Ziel verbinding impuls ga je jezelf sterker en krachtiger ervaren.
Je zult daardoor zowel positieve gevoelens als dingen die je dwarszitten duidelijker gaan ervaren.

Een eventuele disbalans in jezelf zal door de Ziel verbinding impuls ook duidelijker voelbaar worden.

Onder het kopje 'Volgorde' vind je daarom het advies om deze behandeling niet als eerste behandeling te ontvangen.

Daarnaast ontvang je de behandeling standaard eerst 24 uur op proef, via Bas en Maria, zodat je zelf kunt voelen of je het prettig vindt om met behulp van de Ziel verbinding impuls jezelf krachtiger te ervaren.

Verschil Ziel verbinding impuls en Zielenstem behandeling

De Zielenstem behandeling lost fysieke blokkades in je systeem op die de ontvangst van specifieke informatie van jouw ziel blokkeren. Na de Zielenstem behandeling kun je weer complete informatie van jouw ziel ontvangen.

De Ziel verbinding impuls maakt de verbinding tussen jou en je ziel krachtiger, waardoor je de informatie van je ziel beter en dieper kunt ontvangen.

De Zielenstem behandeling maakt de informatie dus compleet, terwijl de Ziel verbinding impuls de ontvangst van de informatie krachtiger maakt.
Beide behandelingen vullen elkaar duidelijk aan in hun werking.Lees meer: Zielenstem behandeling

Ondersteunende Verbinding

Elke Verbinding werkt altijd ondersteunend op de behandelingen, maar de Bestemming Verbinding werkt specifiek ondersteunend op de Ziel verbinding impuls.

Voor wie?

Ongeveer 50% van alle mensen is er aan toe om de Ziel verbinding impuls te ontvangen.
Niet iedereen is er aan toe om zichzelf door deze behandeling krachtiger te ervaren en zich sterker door de ziel te laten leiden.

Deze behandeling kan op elke leeftijd ontvangen worden.

Niveau

De Ziel verbinding impuls werkt op het zielenniveau.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Volgorde

De Ziel verbinding impuls kan ontvangen worden nadat je eerst de Beïnvloeding behandelingen ontvangen hebt die voor jou van toepassing zijn.

Daarnaast adviseren we je om - indien van toepassing - eerst de Zielenstem behandeling te ontvangen, omdat je de informatie van de ziel dan pas volledig en zuiver kunt ontvangen.

Eerst voelen dan beslissen

Het is niet mogelijk om de energie van deze behandeling van te voren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Eerst op proef ervaren

De Ziel verbinding impuls wordt standaard eerst 24 uur gratis op proef ervaren, zodat je daarna kunt beslissen of je de behandeling definitief wilt ontvangen.

Let op: De Ziel verbinding impuls kan alleen door Bas en Maria op proef gegeven worden, omdat het belangrijk is dat jij je ervaringen met deze proef met ons, Bas en Maria, bespreekt.

Door de Ziel verbinding impuls zul je jezelf sterker en krachtiger gaan ervaren, waardoor je ook de dingen die jou dwarszitten sterker gaat ervaren.
Door de proef kun je van tevoren zelf voelen of de behandeling jou een goed gevoel geeft, zodat je eventuele teleurstellingen kunt voorkomen.

Als je aan deze behandeling toe bent, is het een behandeling die je krachtiger en sterker maakt.
Door de proef kun je dit zelf ervaren.

Je kunt de Ziel verbinding impuls alleen op proef ontvangen, als je de behandeling(en) die aan deze behandeling vooraf gaan, al ontvangen hebt.
Zie het kopje ‘Volgorde’ in deze tekst.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - die een behandeling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 
De Ziel verbinding impuls richt zich op zo’n uniek en specifiek gebied, dat andere behandelingen de integratie van deze behandeling niet kunnen verstoren, omdat andere behandelingen zich op een heel ander deel van jou richten.

Je kunt deze behandeling dus ook vlak voor of vlak na een andere behandeling van het Wholism Project ontvangen.

Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke behandeling geactiveerd worden. Zij werken ondersteunend op het proces van de behandelingen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - waarin je door de ontwikkelingen van een behandeling gaat en op een behandeling kunt blijven reageren.
Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een behandeling kunt verwachten. Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.
 
De uitwerkingstijd van de Ziel verbinding impuls is 6 maanden.

Door de ontvangst van Processor behandeling wordt deze uitwerkingstijd gehalveerd tot 3 maanden.

De Processor behandeling kan ontvangen worden na de Ego-structuur behandeling.

Uitwerking van de behandelingen

Onze behandelingen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de behandeling ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de behandeling jou doorheen zal leiden.

Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de behandeling ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen. De resultaten van de behandeling volgen steeds op de momenten waarop je weer door een stukje van deze ontwikkelingen heen bent gegaan.


Omdat iedereen anders reageert op de ontwikkelingen van een behandeling, verschilt het ook van persoon tot persoon hoe hij of zij de effecten van de behandeling ervaart. Als je angstig bent voor de gevoelens die naar boven komen tijdens ontwikkelingen kun je tijdelijke verergeringsreacties ervaren.


Lees meer:
Uitwerking van de behandeling
Gedeelde verantwoordelijkheid
Verschillende reacties op een behandeling

Begeleiding na de behandeling

Als je na ontvangst van de behandeling vragen hebt over de uitwerking van de behandeling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.
Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

Aanvragen

Je kunt deze afstandsbehandeling aanvragen door een e-mail te sturen aan: basmaria@wholismproject.nl

Kosten

De prijs voor de Ziel verbinding impuls is €120,-


Ervaringen


Krachtig in mezelf op mijn gemak

‘In het begin voelde ik op diverse plaatsen in mijn lichaam energie stromen vooral
mijn onderbuik en rechterhersenhelft.
Daarna werd het rustig en stil, vervolgens voelde ik de energie krachtig door mijn lichaam stromen.
Er was geen afleidend denken viel mij op.

Gisteren was top. heel natuurlijk voelde ik mij dicht bij mezelf. Kon uiten wat ik wilde in samenspel met de ander.
Voelde mij krachtig in mezelf op mijn gemak in contact met de buitenwereld. Het was of het ook nooit anders geweest is.’
Wil O, Gouda


Dichter bij mijn gevoel

‘Ik ervaar mezelf alsof ik heel dicht bij mezelf sta. Alsof ik naast mezelf sta, achter mezelf sta :) Apart gevoel. Fijn ook.
Ik ervaar dat ik dichter bij alle gevoelens kan komen. Welk gevoel het ook is, ook dit ervaar ik als prettig.

Het lijkt alsof ik makkelijker met alle emoties kan zijn die komen en gaan. Alsof er een soort bedding is gelegd, die alles er liefdevoller kan laten zijn.’
Diana vdH, Boskoop