Waarom kan ik mezelf niet beschermen?

Zo nu en dan krijgen we vragen als: ‘Waarom kan ik mezelf niet beschermen tegen straling met m’n intentie en met behulp van mijn eigen beschermengelen?
Ik kan hen toch vragen om een beschermende bol om mij heen te vormen, waardoor schadelijke straling mij niet meer kan bereiken?’

Deze vraag kunnen we het beste beantwoorden door eerst in te gaan op het werkingsprincipe van de Neutralisatie Verbindingen van het Wholism Project.

Meer dan alleen persoonlijke bescherming

De Neutralisatie Verbindingen van het Wholism Project neutraliseren de straling van je woon- en werkomgeving op een bijzondere wijze. De straling wordt op zo’n manier veranderd dat zij niet meer verzwakkend voor je is maar juist versterkend werkt.

Het Wholism Project werkt dus niet volgens het principe van jezelf persoonlijk beschermen tegen straling van buitenaf door deze straling bijvoorbeeld af te ketsen, om te leiden of te absorberen, maar de straling wordt daadwerkelijk veranderd van verzwakkend naar versterkend.

Er wordt dus geen persoonlijke beschermende laag om je heen gebracht die alle schadelijke straling buiten jou houdt, maar binnen de Lichtpiramide die door de Neutralisatie Verbinding om je heen komt, wordt alle straling van kwaliteit veranderd.
De straling wordt daarbij zo veranderd dat deze versterkend voor je werkt in plaats van verzwakkend.

Het bijzondere van onze methode is dat dit niet alleen jouzelf, maar ook de Aarde, planten en dieren ten goede komt. Het is dus veel meer dan alleen een persoonlijke bescherming.

Zo wordt de Aarde bijvoorbeeld geholpen, door wateraders en aardstralen die onder jouw geneutraliseerde huis doorlopen ook te neutraliseren.
Je hoeft je dan niet tegen de energie van wateraders of aardstralen te beschermen, door loden platen neer te leggen of de straling om te buigen. De Neutralisatie Verbinding huis zorgt er juist voor dat hun straling versterkend wordt voor jou en voor de Aarde.

Hoger doel

Als het mogelijk zou zijn om je Hogere begeleiders te vragen om een individuele beschermlaag om jou heen te vormen waardoor negatieve straling jou niet meer zou kunnen bereiken, dan zou de straling in jouw omgeving nog steeds verzwakkend zijn en zou er dus niets veranderen voor het grote geheel.

Hogere begeleiders werken vanuit overzicht en vanuit het belang voor het grote geheel. Zij zullen er dus nooit voor kiezen om jou persoonlijk te beschermen tegen omgevingsstraling, terwijl de wereld om jou heen onveranderd blijft en jouw huis, jouw apparaten, jouw mobiele telefoon tegelijkertijd straling blijven afgeven die voor anderen en voor de Aarde nog steeds verzwakkend werkt.

De Neutralisatie Verbindingen vormen een neutralisatie methode die jou en jouw gezin niet alleen thuis, maar ook buitenshuis kunnen beschermen tegen alle vormen van onnatuurlijke straling en die tegelijkertijd een Hoger doel heeft om de Aarde, mens, dier en plant te helpen bij de belangrijke overgang van de kosmische nacht naar de kosmische dag.

Binnen de Licht piramide van de Neutralisatie Verbinding huis wordt alle straling kwalitatief zo veranderd dat de straling versterkend in plaats van verzwakkend voor je wordt.
Elk gezinslid wordt buitenshuis beschermd door een kleine persoonlijke Licht piramide waarbinnen alle straling, afkomstig van voorwerpen en plaatsen die niet van jou zijn, eveneens geneutraliseerd wordt.

Lees meer: Werkingsprincipe Verbindingen
Lees ook: Waarom kan ik het niet zelf?
Lees ook: Waarom niet vrij beschikbaar?