Zijde product Verbinding

Niet elk verzorgingsproduct sluit op energetisch niveau even goed bij jou aan.
Of een verzorgingsproduct wel of niet goed bij jou aansluit, hoeft niets te zeggen over de kwaliteit van het verzorgingsproduct. Exact hetzelfde verzorgingsproduct kan bij de één perfect aansluiten en bij een ander duidelijk niet.

Verzorgingsproducten met zijde bestanddelen kunnen in combinatie met de Zijde Verbinding
10 à 20 % ontwikkeling bevorderend werken. Gebruik je twee verschillende verzorgingsproducten met zijde bestanddelen, bijvoorbeeld een shampoo en een crèmespoeling dan verdubbelt dit percentage zich zelfs.

De Zijde product Verbinding zorgt ervoor dat alle Alkena verzorgingsproducten met zijde  bestanddelen op energieniveau goed bij jou aansluiten en interactief met jou gaan samenwerken. 

Er ontstaat door de Zijde product Verbinding een communicatie tussen jou en het product, waardoor het verzorgingsproduct zich aan jouw systeem aanpast en elk Alkena verzorgingsproduct daardoor op energieniveau goed bij je past, dus helemaal bij je aansluit.

Waarom Alkena verzorgingsproducten

Toen wij, Bas en Maria, ons zijn gaan verdiepen in zijde kleding en beddengoed, viel het ons al snel op, dat er op het energetische niveau enorme kwalitatieve verschillen bestaan tussen de producten van verschillende merken.

Er zijn merken waarvan de zijden kleding en/of het zijden beddengoed:

  • altijd goed voelt
  • wisselt in kwaliteit
  • altijd slecht voelt


Het viel ons daarbij al snel op dat zijden kleding van Alkena op het energetische niveau altijd echt goed voelt.

Later zijn we ons ook gaan verdiepen in verzorgingsproducten met zijde bestanddelen en daarbij voelt Alkena duidelijk ook als het bedrijf dat de meest hoogstaande kwaliteit levert.

Alkena heeft ook zelf de productie van hun zijden kleding en verzorgingsproducten met zijde bestanddelen in handen en zet zich als bedrijf ook in voor de certificering van biologische zijde.

Voordelen van verzorgingsproducten met zijde bestanddelen

Het gebruik van verzorgingsproducten met zijde bestanddelen heeft in combinatie met de Zijde Verbinding een aantal voordelen ten opzichte van 'gewone' verzorgingsproducten.

Deze voordelen ontstaan enerzijds door de specifieke kwaliteiten van zijde, anderzijds door de  bijzondere werking van de Zijde Verbinding.

In combinatie met de Zijde Verbinding krijgen 'zijde verzorgingsproducten' de volgende werking:

  • ontwikkeling bevorderende werking van 10 à 20 % per product én per toepassingsmogelijkheid
  • vitaliserend, optillend en verfrissende werking
  • sterk ondersteunend bij het doorvoelen van symptomen


Lees meer: De voordelen van verzorgingsproducten met zijde bestanddelen

Alleen uitwerking op energieniveau verandert

De Zijde product Verbinding zorgt ervoor dat alle Alkena verzorgingsproducten met zijde  bestanddelen op energieniveau goed bij jou aansluiten en interactief met jou gaan samenwerken.

De Zijde product Verbinding verandert dus niets aan ‘fysieke’ uitwerkingen van het verzorgingsproduct, zoals het effect van de Alkena producten op jouw antennefunctie.

Het verandert ook niets aan de uitwerking van het product op je huid of haar.
Als jouw haar bijvoorbeeld iets te zwaar gaat voelen door de crèmespoeling van Alkena, omdat je eigenlijk helemaal geen crèmespoeling nodig hebt, verandert dat dus niet door deze Verbinding.

De werking van de Zijde product Verbinding is beperkt tot de uitwerking op energieniveau, met andere woorden zorgt ervoor dat het Alkena verzorgingsproduct op energieniveau bij je past.

Intentie-versterking verdubbeld

Na de ontvangst van de Zijde product Verbinding wordt de intentie versterkende werking van zijden stoffen en de zijde verzorgingsproducten van Alkena twee keer zo sterk.

Doorvoelen met behulp van de Alkena verzorgingsproducten werkt dan duidelijk nog dieper en effectiever.  


Daarnaast sluiten de Alkena verzorgingsproducten na de ontvangst van de Zijde product Verbinding nog beter aan bij jouw systeem.

Lees meer: De intentie versterkende werking van zijde

Puur individueel

De Alkena producten in de fles of tube veranderen niet door de werking van de Zijde product Verbinding. Als meerdere gezinsleden dezelfde shampoo gebruiken, hoeft het product in de flacon dus niet voor iedereen even geschikt te zijn.

Alleen als je de Zijde product Verbinding ontvangen hebt, past het product zich op energetisch niveau voor jou aan, op het moment dat je het op je huid of haar aanbrengt.

Werkt uitsluitend op Alkena verzorgingsproducten

De Zijde product Verbinding werkt uitsluitend voor het Alkena verzorgingsproducten met zijde bestanddelen en dus niet voor andere merken verzorgingsproducten met zijde bestanddelen.

Voor wie?

Voor iedereen die zich graag sneller ontwikkelt.

Over levens heen

Deze Verbinding werkt over levens heen voor verzorgingsproducten met zijde bestanddelen die kwalitatief vergelijkbaar zijn met de huidige Alkena verzorgingsproducten met zijde bestanddelen.
Lees meer: Over levens heen

Traject

De Zijde product Verbinding maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Zijde product Verbinding bedraagt € 140,-.


Ervaringen


Ben heel blij met deze Verbinding

‘Ik heb zojuist de Zijde product Verbinding geactiveerd.
 
Vóór activatie had ik gezichtscrème van Alkena op mijn gezicht en hals gesmeerd en na activatie ook, zodat ik een eventueel verschil duidelijk kon voelen.
 
Wat opviel was, behalve de zachtheid die ik al kende bij het opsmeren, er na activatie meteen een verdere verdieping optrad.

Zonder dat dat echt mijn plan was kwam ik direct in het “doorvoelen” terecht.
In eerste instantie voelde ik een zachte ontroering bij het opsmeren van de gezichtscrème en toen ik me hier verder op richtte, kwam er tot mijn verbazing vrijwel meteen al verdriet, pijn en ook lichte boosheid omhoog die onder mijn acné-littekentjes zit.

Ik was erg verrast omdat het, zoals gezegd, op dat moment niet mijn plan was. Het ging zo gemakkelijk. Ik vond het ook heel fijn om met die zachtheid naar mijn pijn te gaan.
 
Ik ben heel blij met deze Verbinding, volgens mij gaat ie heel veel voor mij betekenen.’


Nog zachter


De 'zijde verzorgingsproducten' die vóór het activeren nog het gevoel gaven van 'niet helemaal verbinding kunnen maken met mezelf' gaven meteen na het activeren van de Zijde product Verbinding een ruim gevoel.

De 'zijde verzorgingsproducten' die vóór de ontvangst van de Zijde product Verbinding al goed bij mijn systeem pasten, zijn nóg zachter gaan voelen.

 
Als ik me hier op richt, dan krijg ik het beeld dat een 'zijde verzorgingsproduct' eerst een energetisch laagje over mijn eigen energie gaf. 
Na de ontvangst van de Zijde product Verbinding geeft een 'zijde verzorgingsproduct' een energetisch laagje binnen mijn eigen energie, alsof het mijn energie in zakt en daarna integreert.

Dan is er geen onderscheid meer tussen mijn eigen energie en de energie van het 'zijde verzorgingsproduct'. Deze gecombineerde energie voelt zachter dan mijn eigen energie vóór het gebruik van het product.
Nadia L, Amersfoort